Pris på Bortkørsel af jord

bortkørsel jord

For almindelig let forurenet jord vil prisen være omkring de 180 kroner pr ton. Er jorden derimod forurenet vil prisen løbe op omkring de 1000 kroner pr ton.

bortkørsel jord

Kom af med dit overskydende jord på en god måde

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Er du ved at planlægge at grave ud til den nye pool? Skal du have lavet terrasse eller har børnene plaget en evighed om at få en trampolin, og du har endelig givet efter og planlagt den skal graves ned i haven så der ikke er så langt ned hvis de er uheldige at falde ud over kanten? Eller måske er du ved at bygge ud og har dermed også skullet plane jorden lidt og nu har du en bunke i overskud og ingen planer om flere mini kælkebakker i haven, så der er kun et at gøre – få alt det overskydende jo kørt væk. 

  Når du ønsker at få fjernet jord fra din grund, er der tre ting der er vigtige at have med når du skal beskrive opgaven og hente tilbud hjem.

  • Hvor stor en mængde jord ønsker du at få kørt bort.
  • Hvad er forureningsgraden af denne jord?
  • Er der nem adgang til det jord der skal fjernes?

  Men hvad er prisen for bortkørsel af jord?

  Det er selvfølgelig altid rart at kende prisen på det produkt man gerne vil købe, og så er det jo helt ligegyldigt hvad produktet er. Er det en ny cykel er prisen vigtig og i det her tilfælde med bortkørsel af jord er prisen stadig vigtig, man risikerer jo at skulle leve af havregrød resten af måneden, hvis prisen stikker alt for meget af fra det budget man har planlagt ud fra.

  Vi kan selvfølgelig ikke give dig en endelig pris, for det kommer selvfølgelig an på hvor meget jord du ønsker at få kørt bort, ligesom det også kommer an på forureningsgraden af jorden, er den mere forurenet end almindelig vil prisen stige da det kræver andre ting at komme af med den slags jord.

  Få den rigtige pris på bortkørsel af din jord.

  Hvis du gerne vil kende den helt rigtige pris for bortkørslen af din jord og oveni have muligheden for at få et godt tilbud, kan du klikke dig videre her hvor du vil lande hos vores samarbejdspartnere, de er nemlig specialister i at indhente priser fra håndværkere. 

  Udfylder du den lille formular der handler om den opgave du ønsker at få løst vil de sørge for at få indhentet 3 forskellige tilbud hos tre forskellige firmaer der gerne vil køre din jord bort for dig, herefter skal du bare læne dig tilbage og i løbet af et par dage vil du så modtage de tre forskellige tilbud og her kan du så frit vælge ud hvem du gerne vil have til at klare arbejdet for dig. 

  Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage tilbuddene og du skal selv henvende dig til det valgte firma for at lave aftalen.  

   

  Forurenet jord

  Nu har jeg et par gange nævnt lidt om forurenet jord, og hvordan kan man vide om jorden er forurenet? Nogle gange vil du kunne finde informationen på Danmarks Miljøportal:

  https://arealinformation.miljoeportal.dk/html5/index.html?viewer=distribution

  men det er kun i tilfældet af at din jord er kortlagt som forurenet, at du vil kunne finde det der. Vil du gerne være helt sikker er det oftest muligt at bestille en jordbundsanalyse gennem det firma der skal fjerne din jord, det er nemlig vigtigt at det så bliver fjernet korrekt i forhold til din kommunes regler.

  Ting der kan forurene din jord, er f.eks. gamle biler der har stået længe og måske lækket væsker fra bilen som f.eks. batterisyre, det kan også være olielækager, eller der tidligere har lagt en tankstation på grunden… kortere sagt er det alt der har været på grunden der er giftigt og kan trænge ned i jorden der kan være årsag til forureningen.

   

  Hvorfor hyre et firma til at køre jorden væk?

  Ganske enkelt fordi det bare er så meget nemmere, de har de helt rette maskiner til at få jorden fjernet og de har det helt rigtige lad til at smide det fjernede jord op i, og de har den helt rigtige viden til hvordan man gør det bedst og hurtigt og hvor de skal køre hen og læsse alt jorden af igen. 

  Så i stedet for at du skal ud for at leje gravko og lastbil, gerne en lastbil med et lad der kan tippe så du ikke skal stå deroppe med en skovl og grave ud, finde det rigtige sted til at komme af med jorden og bruge en hel masse tid og energi på et sådant arbejde. 

  Så er det bare meget nemmere at hyre et firma til at gøre hele arbejdet for dig og så kan du bruge alt din energi og din tid på langt sjovere ting end at flytte jord, og der skal altså ikke meget til for at finde noget der er sjovere end det. 

  Et ekstra plus er også at hyre du et firma der er vant til at køre med jord, kan de også råde og vejlede dig i forhold til om der er steder du skal hente tilladelser, og hvad der ellers er behov for. 

  5/5 - (1 vote)
  håndværker med tilbud
  Indhent tilbud idag

  Det er nemt, gratis og helt uforpligtende og ved at få flere tilbud har du nemmere ved at få en idé om hvad det skal koste at få udført din opgave.