Elektriker priser Bliv klogere på priser på elektrikere

Få 3 tilbud på din elektriker og få lavet din el opgave

Der er bare ikke noget der er så irriterende end når elektriciteten ikke virker, i dag er vi næsten dødeligt afhængige af at vores elektricitet altid virker, uden den ingen telefoner, ingen tv, ingen køleskab, ingen lys. Ja jeg kan fortsætte næsten i det uendelige med at nævne alle de ting vi bruger elektriciteten til, og som vi egentlig ikke tænker over i det daglige, det er der bare og det skal det helst blive ved med.

Men hvad skal du bruge elektrikeren til?

Det kan være at dit relæ er ved at være gammel og slidt. Og nu trænger til at blive skiftet ud? Det kan være at alle dine el ledninger der løber i husets mure er ved at være gamle? Måske er det helt fra dengang ledningerne var pakket ind i papir? Det kan også være at du bare gerne vil have lidt flere stikkontakter eller et af dem du har ikke helt virker som den skal?

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Hvad koster det at hyre en elektriker?

  De fleste mennesker tænker ret meget over priserne når de overvejer at hyre en håndværker, og det er helt sikkert også en vigtig ting at vide om det er noget man bare lige kan hyre ind eller det er noget man skal låne til hvis det haster, eller spare op til hvis det godt kan vente lidt. 

  Så hvad er de realistiske elektriker priser i dag? Vi kan desværre ikke komme med en endelig pris på hvad det vil koste at udføre den opgave du ønsker at få løst, der er mange ting der spiller ind her, men vi kan give dig lidt eksempler på de ting der betyder noget for den pris du skal betale. 

  Først og fremmest hvad er opgaven du ønsker at få løst, hvad skal der til af materialer, er det en færdiguddannet elektriker der skal udføre arbejdet eller er det nok at sende lærlingen afsted? Du skal nok regne med at gennemsnitsprisen på at få en elektriker ud ligger omkring de 500 kr. pr time, vil du gerne være sikker på en pris og ovenikøbet få en god pris på en elektriker, vil vi anbefale dig at klikke dig videre her til vores samarbejdspartnere, de er specialister i at indhente priser fra håndværkere og vil derfor også nemt kunne hente tilbud hjem til dig. 

  Det eneste du skal gøre, er at udføre den lille formular, herefter vil du så modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige elektrikere fra dit nærområde inden for et par hverdage, herefter kan du frit vælge mellem tilbuddene du har modtaget og finde en der passer til dig, det er selvfølgelig helt uforpligtende at bestille tilbuddene.

   

  Hvad laver en elektriker?

  Elektrikere er de bedste til at give råd og vejledning i forhold til alle de nye og alle de gamle muligheder indenfor elinstallationer et eksempel kan være intelligente boliginstallationer, så du trådløst kan styre din bolig f.eks. boligens lys og varmekilder, tænd og sluk, skru op og ned helt uden du selv skal bevæge meget mere end en finger, eller blot bruge stemmen.  

  De laver blandt andet også fejlfindinger og udskiftning af RCD-afbrydere/ HPFI-afbrydere, de tilslutter elektroniske hvidevare og sørger for at der kommer lys i dine lamper. De etablerer nye stikkontakter og fører ledninger rundt i nye bygninger samt skifter og reparere ledninger i ældre bygninger. De opsætter tyverialarmer, overvågning og sensorer så faktisk er deres arbejdsdag ret varieret og de er virkelig svære at undvære, bare tænk på et liv uden morgenkaffe, ristet brød, varm mad, computere, tøjvask osv. Alt det vi bruger vores strøm til.   

  Hvorfor hyre en elektriker?

  Er det ikke muligt selv at lave alt det elektroniske tænker du måske … Og her er svaret både ja og nej, der er helt sikkert ting du selv kan lave, men der er også ting du skal have en elektriker til at udføre så installationen bliver lovligt udført, og så er der selvfølgelig også de ting der er klogest at hyre en elektriker ind til. Men f.eks. opsætning og tilslutning af lamper i eksisterende udtag kan du sagtens selv lave, bare du ved hvordan ledningerne skal sidde og du husker at slå strømmen fra inden du går i gang, for ellers kan du godt risikere at få et ordentligt rap over fingrene hvis du glemmer det. Faktisk er der en side der har skrevet en del om det du selv må lave i forhold til elektronik i dit hjem, så læs meget mere her  

  https://www.sik.dk/privat/gor-det-sikkert/el/gor-det-selv/hvad-ma-du-lave-uden-autorisation

  Der er jo ikke nogen grund til at vi gentager, hvad sikkerhedsstyrelsen har udtrykt så godt.

  Men når alt det med hvad man selv må lave, er sagt, så er det da dejligt at hyre en rigtig elektriker til at udføre mange af de opgaver man har brug for at få udført, først og fremmest ved man at det er gjort rigtigt og det dermed er sikkert at have i sit hjem og bruge det. Der er ikke noget mere irriterende end hvis opvaskemaskinen giver stød hver anden gang du rører ved den, eller at strømmen ryger fordi du vasker tøj samtidig med du laver kaffe. Så med det i baghovedet er det helt sikkert en fantastisk mulighed at kunne hyre en elektriker, ovenikøbet ved at de gode tilbud kommer næsten af sig selv.

   

  Andre sider til dig

  Nyttig links

  4.7/5 - (3 votes)