Pris på maler
Indhent tilbud på malerarbejde

Mere info om konceptet

Er det tid til at få malet - Så læs med her

Er farverne I dit hjem, begyndt at blive lidt matte? Facaden på huset, trænger til at blive shinet op? Du står og er midt i en stor flytning, og tiden til at afslutte den gamle bolig på bedste vis er der bare ikke? Der er tusinde grunde til at finde en god maler til at klare arbejdet for dig, mens du selv laver alle de ting det kun er dig der kan gøre.

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Prisen for maling af bolig.

  De fleste mennesker vil selvfølgelig gerne have et overblik over udgifterne inden de kaster sig ud i at hyre folk ind til at udføre arbejdet for dem, og det vil vi gerne hjælpe dig til at få lidt mere at vide om her. 

  Men en egentlig pris du kan gå ud fra kan vi ikke give dig for der er alt for mange faktorer der spiller ind, nogle af de faktorer er størrelsen på det du ønsker at få malet, kræver det noget ekstra behandling inden det skal males? Hvilke materialer skal der til? Kræver det stillads eller lift? Og hvad er timeprisen for malerne der skal udføre arbejdet? 

  Som du kan se, er der mange faktorer der påvirker prisen på malerarbejde og helt sikkert flere end dem vi lige har nævnt, men timeprisen vil ofte ligge omkring de 500 kr. inklusive moms. Og da en professionel maler, der arbejder med malerarbejde hver eneste dag, altid vil være meget hurtigere til at udføre arbejdet end man selv er, behøves det ikke at være specielt dyrt at få en maler til at klare malerarbejdet. 

  Det bedste du kan gøre for at få en god pris på at få malet din bolig er at indhente forskellige tilbud, klikker du dig videre her kan det gøres ret nemt og hurtigt, da vores samarbejdspartnere er specialister i at indhente tilbud for folk. 

  Det du skal gøre, er at udfylde den lille formular hvor du blandt andet beskriver den opgave du ønsker at få løst, og herefter vil du indenfor et par hverdage, modtage tre uforpligtende tilbud fra tre malerfirmaer fra dit nærområde der gerne vil løse opgaven for dig. Du kan så i ro og mag sidde derhjemme og vælge imellem dem, og her vil du kunne se den endelige pris på malerarbejdet du ønsker at få udført.

  Hvad laver en maler?

  De fleste mennesker tænker garanteret på malere som nogle der bare arbejder med en malerrulle, og smøre maling på vægge i en uendelighed, og det gør de selvfølgelig også men det er ikke det eneste de laver. Faktisk er de virkelig gode til at rådgive dig om farvevalg, så er du i tvivl om hvilke farver der vil passe bedst så du når frem til det resultat du har et billede af i dit hoved, er det maleren der kan give dig alverdens råd og vejledning til hvordan I sammen kan opnå det resultat du drømmer om. 

  De maler facader på bygninger, væggene indeni bygninger, de maler døre og dør- og vindueskarme, fodlisterne og hele køkkener. Sidstnævnte er en virkelig nem og billig måde til at få dit køkken til at fremstå som nyt, og så kan du ovenikøbet vælge lige den farve du ønsker dig mest til dit køkken. Du kan få malet i din bolig eller anden bygning med brandhæmmende maling, den brandhæmmende maling kan sikre at ilden ikke spredes så hurtigt, og dermed give brandvæsenet en større chance for at nå frem og redde huset. De maler epoxygulve, så du kan få dit gulv i hvilken som helst farve du ønsker det, lige fra hvid og sort til de vildeste pangfarver. 

  De laver spartling og fuldspartling så om det er lapning af små huller, eller en hel væg der skal gøres glat, er det helt sikkert noget din maler kan gøre for dig. De tapetserer og laver opsætning af filt, så du kan få den helt rette baggrund til din nymalede vægge, eller et helt nyt tapet med de flotteste mønstre. Du kan også finde en maler der kan lave en PCB-forsegling, så bor du i et hus der indeholder PCB, er det en god løsning, så du undgår de skadelige virkninger fra PCB-dampene. 

  De kan sprøjtemale, så malerarbejdet bliver færdigt med forrygende hast, og de kan garanteret meget mere end det. Så det er bare at spørge løs, og lave en aftale, så vare det ikke længe inden alle dine maler-drømme er gået i opfyldelse.

   

  Hvorfor hyre en maler?

  De fleste mennesker har prøvet at male selv, og det er helt sikkert også en løsning man kan vælge at bruge igen, men hyre du en professionel maler der har taget en uddannelse på 4 år og 3 måneder så ved man bare at resultatet bliver godt. En maler kender alle grundreglerne, der skal til for at opnå det rette resultat, så du kan få lige det resultat du ønsker. Der hvor det oftest går galt når man maler selv er bundarbejdet … altså alt det arbejde der går forud for malerarbejdet som f.eks. sandspartling og spartling af væggene, slibning af paneler og karme, afdækning af områderne der ikke skal males mm langt over halvdelen af malerarbejdet, er forarbejdet til det egentlige arbejde. Og skal man være helt ærlig er det et ret kedeligt arbejde, der tager virkelig lang tid når man alligevel ikke har det rette håndelag, som man får af mange års malererfaring. Når alt forarbejdet er lavet korrekt, vil du ende med at få et virkelig flot og veludført malerarbejde, der holder sig flot flere år frem.

  Og de andre fordele ved at hyre en maler til malerarbejdet er blandt andet at du får ekstra tid tilovers til de sjovere ting, så du kan bruge tiden der bliver arbejdet i din bolig, til en strandtur eller picnic i parken, eller du kan gå shop amok og købe en masse ting der passer til den nye farve dit hjem får. Eller er du ved at flytte og det er fraflytnings malerarbejdet der er i gang, kan du bruge den ekstra tid med at indrette din nye bolig, mulighederne er mange og fordelene er store.  

   

  Vedligehold dine nymalede vægge

  Det er dejligt hvis de nymalede vægge bliver ved med at se nymalede ud, og selvom du har valgt en maler til arbejdet, betyder det desværre ikke at de engang imellem vil få brug for lidt rengøring, til gengæld betyder det at du kan gøre væggene rene uden at malingen skaller af. Måske er der børn i hjemmet der har været lidt for tæt på væggene efter at have spist frokost, måske er der dyr der fælder, eller en hund der lige har rystet sin lidt for våde pels. Og ellers er der bare det almindelige støv, og måske lidt spind fra en edderkops sidste bolig.

  Men med lidt husflid og et par gode råd, er det nemt nok at holde væggene så flotte som de var, den dag maleren lige var blevet færdig med dine vægge.

  Er der bare lidt støv og lidt edderkoppespind mm, vil den gode løsning være en god tør rengøring, altså du bruger en tør klud eventuelt en dejlig blød mikrofiberklud til lige at tørre væggens overflade ned med, på den måde bruger du ikke noget  der slider på malingen men du får stadig væggen renset for støv mm. Synes du hele rummet er for meget at overskue på en gang, kan du jo bare tage en lille del af væggen af gangen, og gøre det til en fast rutine lige at rense lidt væg inden arbejdet kalder. Du kan også vælge at bruge din støvsuger og simpelthen bare støvsuge væggene, husk at den bløde børste skal være fremme og være lidt forsigtig med støvsugningen, så du ikke kommer til at lave ridser i malingen.

  Er væggene lidt mere beskidte end støvede, den der med små børn og husdyr der jo altid slider lidt ekstra på renheden, så er det nok bedst at bruge lidt mere energi på rengøringen med vand og universalrengøring og en våd klud. Du kan eventuelt have to spande, en med rengøringsblandingen og en med vand, så der ikke er rengøringsmiddel tilbage på væggen når du er færdig. Det bedste resultat vil du få hvis du vasker nedefra og op først … jeg ved det lyder lidt mærkeligt for vi har jo altid lært at starte oppefra og ned, men dette er for at der ikke kommer til at løbe vand ned over den tørre maling for det vil kunne efterlade striber på væggene, så nedefra og op med rengøringsmiddel og oppefra og ned med vand. Skift hvis nødvendigt vandet i spandene ud undervejs, så det bliver ved med at være rent vand du bruger. Til sidst slutter du af, med at tørre efter med en godt opvredet klud, så det værste vand bliver fjernet igen.

  Med rengøringen sikrer du dig at den flotte farve og glansen holder længst muligt, og dine nymalede vægge vil holde sig pæne meget længe.

   

  Andre sider til dig

  Nyttig links