Få en pris på murermestervilla ved nybyg

Få bygget den murermestervilla du drømmer om

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når man er på udkig efter det hus man gerne vil tilbringe de næste mange år i, sker det ofte at de huse man kigger på har mangler i forhold til ens behov, måske er rummene forkert opdelt, der er ikke noget vindue på badeværelset da det ligger midt i huset, der er for lidt plads eller for meget plads og sådan kan vi blive ved, at finde det rette hus er næsten ligesom at finde den pige hvis fod passer ned i den fine glassko. 

  Når man så ser på disse huse, sker det lige så tit at man forelsker sig i beliggenheden, det kan være fordi det ligger perfekt i forhold til ens dagligdag, det kan være fordi det har den smukkeste udsigt eller måske er der en helt anden grund til at det bare er det perfekte sted med det forkerte hus. 

  Lige meget hvad så er der muligheder for at få drømmehuset på drømmegrunden alligevel, der skal bare bygges et nyt hus, så det bliver præcist som det i har drømt om, med den helt rigtige rumfordeling, de rigtige antal værelser og kvadratmeter og de helt rigtige materialer, simpelthen den murermestervilla i altid har drømt om.

   

  Prisen på den nybyggede murermestervilla

  Prisen på en nybygget murermestervilla vil I kunne regne med ligger omkring de 15000 kroner pr kvadratmeter inklusive moms

  Fordele ved en nybygget murermestervilla

  Hvis i stadig er lidt i tvivl om I skal kaste jer ud i nybyggerprojektet kan vi godt forstå det, det er en stor beslutning og er det virkelig det hele værd? Hvis det er os der skal svare på det vil vi sige helt sikkert, alene det at I kommer til at spare en masse tid og penge på et hus der bare fungerer i, skal ikke hele tiden gå og reparere på ting der går i stykker for her er intet slidt.

  I kender til de materialer der er brugt I det nye hus, så her bliver I ikke ubehageligt overraskede over at flytte ind i et hus der er fyldt med materialer der ikke er så gode for helbredet, alt efter et gammelt hus alder kan det indeholde asbest, PCB og bly mm.

  I har selv været med til alle beslutninger, hvert et rum er jeres valg, alle inventarerne har I besluttet jer for.

  I har nok lagt mærke til at gamle huse ofte ligger ”forkert” på grunden både i forhold til solens gang, trafikken på vejen, men også ofte i forhold til udsigten, tit er der lagt mere vægt på at kunne følge med i det der sker ude på gaden frem for den storslåede udsigt på den anden side af huset, det slipper I også for når I selv kan vælge hvor på grunden den nye murermestervilla skal ligge.

  Nye huse er langt bedre isolerede i dag, ligesom der også bliver brugt langt mere fornuftige varmekilder, varmekilden er selvfølgelig også noget i selv kan være med til at bestemme. Men det der virkelig betyder noget er at I får et velfungerende hus, med et virkelig godt indeklima og vil opleve at varmeudgiften er meget lavere i det nye hus frem for i et gammelt hus (faktisk er der risiko for at i får et chok når i modtager den første varmeregning, kan det virkelig passe at den ikke er højere?) samtidig med at I slipper for at have kolde fødder og ubehagelige kuldebroer.

  I kan selv vælge om jeres hus skal være i et eller flere plan, hvordan det udvendige skal se ud, og hvilke muligheder I vil have til jeres have og udendørsområder.

  Typehus eller individuelt byggeri

  Det er også en god ting at tage stilling til om I ønsker et typehus eller gerne vil have et hus der er bygget individuelt, der er fordele og ulemper ved begge dele, hvilket vi gerne vil kigge lidt mere på sammen med jer her.

  Typehuset

  Et typehus, er et hus der er lavet mange af dvs. naboen kan have et hus der er helt magen til og ofte ser man i nybyggede områder at mange af husene har stærke lighedspunkter.

  Fordele ved typehuset

  Her har I muligheden for kun at have en kontrakt med et firma, der så står for hele arbejdet med at bygge jeres murermestervilla.

  I kender til økonomien i hele projektet fra starten, og kan ofte vente med at betale den dag I flytter ind i huset.

  Det går hurtigere end I tror da tegninger og beregningerne på huset allerede er lavet, ligesom det også ofte med et typehus er hurtigere at få en byggetilladelse vil det derfor gå langt hurtigere fra den dag I beslutter jer for at få en nybygget murermester villa til I kan flytte ind.

  Det kan også være en god fordel at det er muligt at besøge et af firmaets prøvehuse, inden I træffer det endelig valg om det hus I gerne vil have, så er i helt sikre på at kvalitet og udseende lever op til jeres behov.

  Ligesom husets indretning oftest er gennemprøvet da andre familier lever i tilsvarende huse, og derfor ved de hvordan og hvad der fungerer.

  Det er ofte et billigere valg at få bygget et typehus, da det er bygget før og firmaet derfor genbruger deres standardløsninger i byggeprojektet og ofte bruger en fast gruppe af håndværkere der er vant til at arbejde sammen og kender processerne.

  Ulemperne ved et typehus

  Ofte er det sådan at materialer og udformning af huset er bestemt af firmaet der bygger huset, der kan være valgmuligheder, men de er langt mere begrænsede end ved et individuelt bygget hus.

  Rådgiveren og firmaet er ”under samme tag” dvs. at I ikke får en uvildig rådgivning, dette kan dog hyres ved siden af.

  Jeres hus kommer måske ikke til at ligge det sted på grunden som I havde planlagt da typehuset er bygget som det er og ikke har taget udgangspunkt i jeres grund, derfor kan I komme til at gå glip af udsigten eller det vil ligge forkert i forhold til solens gang.

  Det individuelt byggede hus

  Dette hus er specialtegnet ud fra jeres ønsker og drømme.

  Fordele ved det individuelt byggede hus

  Jeres hus er jeres murermestervilla, altså der er ikke nogen der har en murermestervilla der er magen til jeres murermestervilla.

  I udformer jeres murermestervilla med en arkitekt så det bliver præcist som I vil have det, og der er en arkitekt til at holde den røde tråd gennem hele forløbet.

  Arkitekten vil også kunne råde og vejlede jer så jeres ønsker ikke får jeres hus på afveje, arkitekten er både uddannet til at have det æstetiske og funktionelle overblik samtidig med at der er styr på den byggetekniske og lovgivningsmæssige viden.

  I vil kunne bestemme alle materialer og udformninger, det vil sige arkitekten selvfølgelig hjælper og vejleder ud fra hvad der er muligt.

  Muremestervillaen kan blive lige det I har drømt om.

  Murermestervillaen kan ligge lige nøjagtigt sådan som I har drømt om på jeres grund, selvfølgelig indenfor lovens grænser, men det kender arkitekten alt til.

  Når I tegner murermestervillaen sammen med en arkitekt, vil arkitekten også her kunne give jer råd og vejledning så I får taget stilling til ting I måske ikke havde med I jeres overvejelser, på den måde får i det mest optimale ud af jeres husbyggeri.

  Arkitekten repræsenterer jer i byggesagen.

  Ulemperne ved det individuelle hus

  Økonomien er ikke fastlagt, før I er et stykke henne i forløbet og kender til detaljerne.

  Ligesom der kan være en større uvished da alle detaljerne ikke er fastlagte fra starten.

  Processen fra beslutningen om den nybyggede murermestervilla er taget til I kan flytte ind kan tage længere tid, hvis ikke der er gjort et forarbejde for at finde ud af hvordan huset skal se ud.

  Har I valgt meget utraditionelle løsninger til jeres hus, kan det blive mere omfattende for ingeniøren der derfor må ud i dyrere løsninger, så de kan holde til de belastninger det skal.

  Husk at jo flere store vinduespartier, jo sværere vil det være for ingeniøren at kunne overholde kravene i varmetabs regnskabet, i forhold til bygningsreglementet.

  Har I valgt en meget anderledes indretning, kan det være at det vil blive til gene når jeres livsvilkår ændrer sig f.eks. mange snirklede trapper og børn er ikke altid den bedste løsning, ligesom der måske også skal tænkes alderdom ind i billedet, så den individuelle murermestervilla kan kræve forudseenhed.   

  Få en nybygget murermestervilla til den rigtige pris

  Når I skal ud for at finde de håndværkere der skal bygge jeres nye murermestervilla, er det jo også rart at kunne få den bygget til den rigtige pris, og da der er forskel på de forskellige håndværkeres timeløn, også indenfor samme håndværk er det her der er mulighed for at kunne spare på den samlede pris for murermestervillaen.

  I kan vælge mellem at finde jeres egne håndværkere, så I selv samler den gruppe der skal til for at jeres murermestervilla bliver som I drømmer om eller I kan vælge en totalentreprise så i blot skal vælge hvordan tingene skal være, eller I kan vælge at bruge et firma der har speciale i at bygge typehuse.

  Men ligegyldigt hvilke af de to muligheder I vælger er det en rigtig god ide´ at kontakte flere forskellige for at høre deres bud på den endelige pris, her skal I finde frem til de forskellige håndværkere eller firmaer, give de informationer der er nødvendige og ende med at få deres pris for arbejdet.

  Få et godt tilbud på jeres murermestervilla

  Det er omfattende at skulle kontakte de forskellige håndværkere og firmaer, give informationerne igen og igen og slutteligt ende med tilbuddene der skal gås igennem og regnes ud, det er lige før man overvejer om man ikke bare selv skal gå i gang med det store byggeri. Heldigvis har vi her en anden mulighed til jer, nemlig at få vores samarbejdspartnere til at gøre den del af arbejdet for jer, i de sidste to årtier har de arbejdet med at hente priser hjem fra forskellige håndværkere i hele Danmark, hvilket de er virkelig gode til og de ender ofte med at kunne bringe de gode tilbud videre da håndværkerne ved at de må oppe sig lidt for at være dem der bliver valgt til opgaven af jer.

  Måden I får del af tilbuddene

  Når I klikker jer videre herfra vores side vil I komme frem til deres side, her vil I møde en lille formular som I kan vælge at udfylde med de informationer der er vigtige omkring jeres nye murermestervilla, vælger I at udfylde den vil den blive sendt ud til de håndværkere og de firmaer der kan varetage opgaven. Derefter vil I inden for to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige der gerne vil bygge jeres hus, nu kan I så i ro og mag sidde derhjemme og gennemgå de tilbud I har fået, og se om der ikke er nogen der passer til jeres ønsker og behov. At bestille og modtage tilbuddene er selvfølgelig helt gratis, ligesom I heller ikke forpligter jer til noget, men det er helt sikkert en god mulighed for at komme godt i gang med jeres nye murermestervilla, så I hurtigere kan fejre rejsegildet og derefter indflytterdagen.

   

  5/5 - (1 vote)