Få en pris på hulmursisolering

Mere info om konceptet

God måde at få mere varme på om vinteren

Synes du det er blevet lidt for koldt om vinteren, er varmeregningen blevet lidt for høj og vil du gerne have at det bliver meget bedre for dig? Så er den gode og forholdsvis nemme og hurtige løsning at få lavet en hulmursisolering i dit hus, på den måde kan du bedre holde varmen og varmeudgifterne stjæler ikke alle dine penge, faktisk er udgiften til hulmursisoleringen ret hurtigt tjent hjem igen på besparelserne du vil få i stedet.

Prisen for hulmursisolering

Men du vil selvfølgelig også gerne vide lidt om priserne på en hulmursisolering, men som det oftest er afhænger hulmursisoleringens pris af flere ting blandt andet har det stor betydning hvor stor din bolig er, altså hvor mange m2 dit hus ydervæg er, for det er bag den din hulmur skal isoleres, hvilket isoleringsmateriale du ønsker at få sprøjtet ind i hulmuren og timelønnen isolatørerne skal have. Så med de faktorer er det umuligt at give dig en fast pris uden at kende til opgavens omfang, men vi kan fortælle at prisen på hulmursisolering vil ligge omkring de 125 – 200 kroner pr m2 og typisk vil prisen ende med at være mellem 10.000 til 30.000 kroner for et helt hus, alt efter størrelse, materialevalg og arbejdsløn.

Få et godt tilbud på hulmursisolering

Men vil du gerne have en helt fast pris på at få hulmursisoleret dit hus? Så er der en god mulighed for det her, for vælger du at klikke videre her, havner du på vores samarbejdspartneres side, de er virkelig gode til at indhente tilbud fra håndværkere og de har arbejdet med indhentning af priser i 20 år, så de har den helt rette erfaring i at finde de bedste tilbud på hulmursisolering til dig. Udfylder du formularen omkring det arbejde du ønsker at få udført, vil du indenfor 2 til 3 hverdage modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige isolatør firmaer, så kan du i ro og mag sidde derhjemme og udvælge det firma, du gerne vil have til at lave din hulmursisolering. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, for dig at modtage de gode tilbud på hulmursisolering.

Hvad får du ud af at hulmursisolere dit hus?

Først og fremmest kan du få reduceret din varmeregning med op til 25%, hvilket helt sikkert hurtigt vil kunne mærkes. Det vil også hjælpe med at stoppe utætheder, hvor der kan komme lidt træk ind fra væggene så på den måde vil du få stoppet de kuldebroer du måske har i dit hus. Du vil opleve at dit indeklima hurtigt vil blive varmere, mere behageligt og virke meget sundere for dig, når du har fået lavet en hulmursisolering. Og som en lille bonus, vil det også få dit hus til at stige i værdi, da det vil forbedre husets energimærke.

Hvilke isoleringsmaterialer er der at vælge i mellem?

Før i tiden brugte man ofte isoleringsmaterialer i pladeform, vi kender alle den gode gamle Rockwool eller Isover, som altid har været virkelig god og effektiv at isolere med, men i hulmurene var det alligevel ikke så effektivt i deres pladeform, da hulmurene ofte har kringlede kroge og hjørner som isoleringsmaterialerne i pladeform ikke helt kunne nå ud i. oftest lod man hulmurene stå tomme eller man isolerede dem med et lidt for tyndt lag, det er derfor vi ofte oplever træk, kuldebroer og unødvendigt varmetab i husene i dag. Men i dag er der kommet en del nyt til når det gælder mulighederne for isolering og især hulmursisolering, og i dag bliver det simpelthen sprøjtet ind i hulmuren så det når frem og dækker, selv de mest kringlede kroge og hjørner i hulmuren, men lidt om de forskellige valgmuligheder af isoleringsmateriale.

Du kan vælge imellem Papiruld, som er en papirisolering der er både miljøvenligt og virkelig effektiv da det både isolere, lyddæmper og beskytter mod skimmelsvamp og fugt, fordi det er fugttransporterende så der ikke behøves at blive brugt dampspærrer oveni.

Så er der den gode gamle Rockwool, som er en stenuld. Nu i en form, så den kan sprøjtes ind i hulmuren og nå alle de kringlede kroge, også kaldet Rockwool granulat. Vi kender jo alle den gode isoleringsevne Rockwoolen har, den er brandhæmmende og vandafvisende. Og så er det en dansk opfindelse og miljøcertificeret.

Isover, en glasuld der er godkendt til svanemærket byggeri, det giver et åndbart og meget behageligt indeklima.

Træfiberisolering, der også er brandhæmmende, isolere virkelig godt, reducere fugt og er oven i det lyddæmpende.

Flamingo har en høj isoleringsevne og varmeledningsevne, og så er det fugtafvisende og billigere end de fleste andre materialer.

 

Kan alle huse få en hulmursisolering?

Der skal være en hulmur i huset for at det er muligt at hulmursisolere huset, før 1900-tallet blev de fleste huse bygget med kun en mur, så oftest vil det være huse fra 1900-tallet og frem til 80’erne der har en hulmur der mangler en hulmursisolering. Det var ikke noget man gjorde så meget i den gang og derfor vil det i dag være givet virkelig godt ud at få lavet en hulmursisolering i et sådant hus, der kan faktisk også være huse der er bygget efter det, der heller ikke har en så god hulmursisolering som den kunne være. 

I mange huse brugte man før i tiden Leca kugler til at isolere hulmurene med, og de er bare ikke så isolerende som man kunne ønske sig til en hulmur, så har du et hus med Leca kugler i hulmuren vil det være en god ide´ at få dem skiftet ud. Så kan du vælge et nyt isoleringsmateriale du kan få sprøjtet ind i stedet for, og spare meget mere på varmeregningen end du kunne med Leca kuglerne.  Nyere huse har oftest fået en hulmursisolering, så her behøves du oftest ikke at gøre andet end at nyde det.

Er dit hus fra før der kom hulmure i husene er der heldigvis også andre metoder i dag til at få lavet en bedre isolering, så bare rolig du kan også nemt spare på varmeregningen uden at komme til at fryse.

 

Hvordan ved jeg om huset er hulmursisoleret?

Ofte kan du se om dit hus har fået en hulmursisolering, efter det er blevet bygget. Et typisk tegn vil være at der er spor efter at mursten har været taget ud, du kan se det ved at der er kommet en ny fuge, der ikke er helt nøjagtigt magen til resten af fugerne i muren. Er du stadig i tvivl, vil det være muligt at bore et 12-13 cm dybt hul ind i en af murens fuger, stik efterfølgende en pind ind i hullet, kan du få den 15 cm eller mere ind er muren ikke hulmursisoleret, stopper pinden før det er muren enten hulmursisoleret, eller også er det en massiv mur og derfor alligevel ikke muligt at lave en hulmursisolering.

 
Oversigt
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll to Top