Prisen på luft til vand varmepumpe inklusiv montering

luft til vand varmepumpe

Prisen på en luft til vand varmepumpe starter fra 90.000 - 100.000 kr. for et hus på mellem 80 - 130 m2.

luft til vand varmepumpe
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Derfor er det en god investering med en varmepumpe

  Har du et oliefyr, naturgasfyr eller bruger dit hus elvarme, er det ofte en lidt dyr affære at varme dit hus op i vintertiden, især har et oliefyr, og elvarmen det med at bruge løs af økonomien. Og for at være ærlig er der bare ting der er sjovere at bruge ens penge på end at holde varmen om vinteren, selvom det selvfølgelig i et land som Danmark er tvingende nødvendigt at få sin bolig varmet op i vinterhalvåret. Ja nogle gange har vi brug for varmekilden et godt stykke ind i forårsmånederne, og nogle gange må vi allerede starte i efterårsmånederne, kort sagt vinteren i Danmark er lang. Men det er muligt for dig at spare penge på opvarmningen med en luft til vand varmepumpe også kaldet en luft til vand varmeanlæg, med sådan en installeret vil du hurtigt kunne mærke en forbedring af din økonomi.

  Prisen for luft til vand varmepumpe med montering.

  Som det oftest er tilfældet, er der forskel på priserne, og her kommer prisen på luft til vand varmepumpen an på flere ting. For at nævne nogle eksempler kommer det f.eks. an på hvilken luft til vand varmepumpe du vælger, hvor stort dit hus er, da et større hus vil kræve noget mere kapacitet end et mindre hus og lønnen til de autoriserede installatører. Du kan få billige luft til vand varmepumper, men som altid hænger pris og kvalitet sammen og ønsker du at få huset varmet rigtigt og stabilt op, skal du nok ikke vælge de billigste på markedet. Så du må forvente en pris der starter ved de 90.000 kroner, for en monteret luft til vand varmepumpe, der skal kunne klare at varme et hus på 80 – 130 m2 op.

  Se video om varmepumpe her

  Credit: Solar Danmark A/S

  Få et godt tilbud på luft til vand varmepumpe.

  Hvis du gerne vil kende den nøjagtige pris på at få installeret en luft til vand varmepumpe, kan du klikke dig videre her, så kommer du til vores samarbejdspartneres side. De har 20 års erfaring i at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere, også dem der arbejder med montering af luft til vand varmepumper. Så udfylder du den lille formular på deres side, der vil handle om den opgave du ønsker at få lavet, her montering af luft til vand varmeanlæg. Vil du indenfor to til tre hverdage modtage tre forskellige tilbud, fra tre forskellige firmaer der gerne vil komme og montere en  luft til vand varmepumpe, i din bolig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage tilbuddet, og når du har valgt, kontakter du bare det firma du gerne vil have til at montere din luft til vand varmepumpe.

  Kan du selv installere din luft til vand varmepumpe?

  Som du kan se nævner vi kun priserne inklusive montering, det er fordi det kræver en autoriseret installatør til at opsætte og tilslutte din luft til vand varmeanlægspumpe. Der skal bruges flere forskellige autoriserede håndværkere, som f.eks. en vvs ér til at installere luft til vand varmepumpen, og koble de forskellige dele sammen. Du skal også, bruge en autoriseret kølemand, til tilslutningen. Men indhenter du tilbuddet hos vores samarbejdspartnere, bliver der sørget for at alle de folk du har brug for, kommer med på opgaven, til den pris du har fået tilbudt, så er der slet ikke så meget at holde styr på.

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Fordele ved luft til vand varmepumpe.

  Der er mange fordele ved at få monteret en luft til vand varmepumpe, her kan du læse lidt om nogle af alle fordelene du får med din nye luft til vand varmepumpe.

  Du har ikke brug for andre varmekilder til at varme hele dit hus op eller varme dit brugsvand op, det sørger luft til vand varmepumpen nemlig også for.

  Den sparer plads indenfor, da den bliver sat på husets mur udenfor for at den kan trække den luft ind, som den skal bruge til at varme huset op med.

  Den passer stort set sig selv, så du skal f.eks. ikke ud for at fylde olie på, eller undersøge hvor du køber det billigste olie, de dage er helt slut. og er du ude at rejse skal du ikke bekymre dig for om du kommer hjem til et koldt hus.

  Det er bedre for miljøet at du varmer op med luft til vand varmepumpe, end det er med f.eks. olie og gas.

  Du sparer en masse penge på opvarmning af dit hus og dit brugsvand, så det vil være muligt at tage længere bade uden at bekymre dig alt for meget om prisen, på opvarmning af badevandet. Mange af dem der får installeret en luft til vand varmepumpe oplever at de spare 50% af deres årlige varmeudgift.

  De varmepumper man kan få i dag har en levetid på mellem 12 – 18 år, har du et gasfyr vil dens levetid være omkring de 15 år.

   

  Ting du skal være opmærksom på når du får en luft til vand varmepumpe

  Den larmer en lille smule, så for at være sikker på at bevare det gode naboskab skal den nok ikke placeres lige op af naboens soveværelsesvindue. Og du skal også være opmærksom på at der er nogle kommuner der har krav til, hvor langt den skal være fra grundens skel.

  Den vil sætte dit elforbrug en lille smule op, da den kører på strøm. Men i forhold til det du sparer på varmeregningen, vil du næsten ikke mærke det da det er en meget lille del, faktisk bruger den en enhed og giver 5 enheder for den ene enhed. Udover at det ikke er meget el, vil du måske have mulighed for at få din elafgift reduceret, du kan prøve at forhøre dig hos dit elselskab, da der er helt specifikke regler for hvilke boliger der kan få det.


  Det er muligt at få op til 15000 i tilskud til varmepumpe – Læs mere her

  Godt forum med mere info om varmepumper – Deltag her

  Læs bekendgørelsen om varmepumper her

  4.8/5 - (5 votes)
  håndværker med tilbud
  Indhent tilbud idag

  Det er nemt, gratis og helt uforpligtende og ved at få flere tilbud har du nemmere ved at få en idé om hvad det skal koste at få udført din opgave.