Betongulv - Få en pris på støbning

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Det er populært med betongulve

  I dag bliver det mere og mere populært at få støbt et betongulv i stedet for trægulve eller gulvtæpper og med de mange muligheder der er med et betongulv, forstår vi godt at det er blevet så populært, udover de mange muligheder er det også nemt at vedligeholde og et mere solidt gulv vil være svært at finde. En af de helt populære gulve er New yorker gulv – Som du kan læse mere om her

  Støbning af betongulv

  Prisen på betongulv

  Men hvad koster det så at få støbt et betongulv? Det er helt sikkert et af de første spørgsmål der dukker op når man har besluttet sig for at det er et betongulv man vil have. En egentlig pris kan vi altså ikke give dig, for når vi taler om betongulve pris, afhænger det meget af det specifikke projekt og dine krav. Her er et par eksempler på ting der har en effekt på prisen det kan være hvor mange kvadratmeter er det du vil have støbt beton på? Hvilket gulv er der i forvejen? Og vil du have at håndværkerne fjerner det gamle gulv eller vil du selv gøre det? skal det gamle gulv køres bort? Og hvad er gulvmandens timepris?

  Prisen på betongulv pr m2

  Pris
  Gennemsnits prisen er 350 Dkk

  Lagde du mærke til den sidste? Gulvmandens timepris… Det er især her du har mulighed for at spare penge på dit nye betongulv for håndværkernes timepris er forskellige, og det bedste du kan gøre for at få den billigste pris for at få lagt dit nye betongulv er at indhente tilbud fra forskellige håndværkere. Hvis du klikker dig videre her, er det muligt at udfylde en formular omkring opgavens omfang hos vores samarbejdspartnere og de vil efterfølgende indhente tilbuddene for dig så indenfor et par hverdage vil du have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige håndværkere der gerne vil lave dit nye betongulv. Tilbuddene er selvfølgelig helt uforpligtende og du kan i ro og mag derhjemme, frit vælge hvem der passer dig bedst til at lave gulvet for dig.

  Men du skal ikke snydes for at få lidt prisfakta med inden du går videre, efter lidt luren hos flere forskellige håndværkere er vi nået frem til at prisen nok vil blive fra 350 kr. pr kvadratmeter rent betongulv. Ved beregning af støbning af gulv pris pr. m2, skal du også tage højde for eventuelle ekstra omkostninger, såsom fjernelse af det gamle gulv. men som før nævnt den virkelige pris som du kan regne med, vil du kunne indhente gennem vores samarbejdspartner. Når det kommer til støbning af betongulv priser, er det vigtigt at indhente flere tilbud for at få den bedste pris.

   Tjekliste for betongulve

  Nogle af de ting der er gode at have med når du skal indhente tilbud på at få lagt et nyt betongulv er blandt andet:

  • Hvor mange kvadratmeter er gulvet hvor du ønsker at få støbt et betongulv?
  • Er der et eksisterende gulv der skal fjernes først?
  • Skal det gamle gulv køres bort?
  • Hvilken efterbehandling ønsker du til dit nye betongulv?
  • Hvilket rum skal betongulvet være i? Er det badeværelset, er det vigtigt at gulvet bliver vådrumssikret.
  • Skal der lægges gulvvarme i betongulvet?
  • Støbning af gulv pris kan variere afhængigt af materialet brugt og omfanget af arbejdet.
  • Støbning af betongulv pris er en vigtig faktor at overveje, når du planlægger dit byggeprojekt og hele prisen for dit projekt.
   

  Betongulvets mange muligheder

  Betongulve kan bruges i alle de rum du ønsker det, men oftest bliver det brugt i stue, køkken og alrum. Men man kan også sagtens få støbt et betongulv på badeværelset, her skal der blot huskes at det bliver vådrumssikret, men det ved den professionelle gulvmand alt om. Når man tænker beton tænker man ofte på en lidt trist grå kedelig halv ru overflade, men sådan er det absolut ikke i dag, her er der mange muligheder for hvordan slutresultatet bliver. 

  Du kan vælge mellem et hav af farver du kan få blandet i, gulvet bliver slebet og poleret så det får en blank og glat overflade du kan vælge at få efterbehandlet med lak eller voks. 

  Her kan du vælge mellem linolie, fernis, voks og lim – kasein behandling (sidstnævnte er faktisk et biprodukt fra mælkeproduktionen). Du kan selvfølgelig også vælge at få malet dit nye betongulv med epoxymaling, epoxymaling er en meget stærk to komponents maling, og med den rette epoxymaling kan du få malingen blandet op i lige den farve du ønsker dine nye gulve skal være i. det er selvfølgelig også muligt at få gulvvarme i det nye betongulv, så du slipper også for at fryse fødderne.  

  Dette skal du være opmærksom på ved betongulve

  Når du får støbt betongulve, vil der være noget tid hvor i ikke vil kunne bruge det rum i får nyt gulv i, de forskellige lag af gulvet har brug for tid at tørre i og vil være alt for skrøbeligt til at blive brugt uden varige men, så hvis i har muligheden for en lille ferie er det et godt tidspunkt at gøre det på og ellers er det en god idé at spærre rummet af, så man ikke ved et uheld kommer til at gå ind på gulvet. Den præcise tid det vil tage at få gulvet så færdig at I igen kan bruge rummet, må I snakke med jeres gulvmand om, da det kommer an på hvilke ønsker I har til jeres gulv. 

  Husk også at gulvet er meget modtageligt overfor farvestoffer indtil det har fået efterbehandlingen.

   
   

  Rengøring og vedligehold af betongulv

  Først og fremmest er det vigtigt at der er en overfladebehandling, ellers vil gulvet være alt for modtageligt for farvestofferne i f.eks. rødvin og andre farveholdige drikke du kommer til at spilde, et ubehandlet betongulv er tørstigt og vil meget gerne suge væske til sig og det slipper det ikke igen. Når der er styr på efterbehandlingen, og det er der jo inden I begynder at bruge det er det meget nemt at gøre rent, støvsug med de bløde børster fremme på støvsugerens mundstykke og vaske gulvet med varmt vand og en gulvmoppe, undgå sæbe der indeholder syreholdige rengøringsmidler da det kan ætse overfladen af betongulvet, spørg eventuelt din gulvmand til råds så du kan vælge det rette rengøringsmiddel til den overflade du har valgt til betongulvet.

  Er dit gulv derimod blevet lidt træt at se på, efter mange års brug og daglig slid er det også muligt at få slebet og genopfrisket overfladen, her skal du bare kontakte en gulvsliber der også sliber betongulve. For selvom beton er virkelig god til at modstå nærmest alt, kan det dog stadig blive lidt slidt i toppen, men det er ganske nemt at få pænt igen.

  Det kan jo også være at du trænger til at der sker lidt nyt med dit gulv, og gerne vil vælge en ny overfladebehandling eller en ny farve til epoxymalingen.

  Mulighederne er mange, for dit nye gulv og husk at finde den bedste pris på støbning af betongulv.

   
  4.7/5 - (3 votes)