Få en pris
på en stålhal

stålhal pris
stålhal pris

Stålhal, en god løsning på pladsmangel

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Hvis maskinparken er vokset ud ad både indkørslen og haveskuret er det tid til at se sig om efter andre muligheder, og her kunne en stålhal eller en Maskinhal være en god mulighed, så skal du bare have den rigtige stålhal pris. 

  På den måde har du både sørget for at din nuværende maskinsamling kan stå tørt og sikkert hele året, du har nemlig også sørget for at der er plads til de næste tilføjelser til den eksisterende maskinpark. 

  En stålhal kan selvfølgelig bruges til andet end maskinopbevaring, der er også gode muligheder for at opbevare foder til dyrene, børnenes udendørslegetøj og alt det indendørslegetøj der for en tid er gået af mode i deres legeunivers. 

  Her er også gode muligheder for opbevaring af både og campingvogne i vinterhalvåret, eller et godt sted at arbejde, så du kan udføre dit håndværk hele året uden at blive forstyrret af vejrets luner mm. 

  Altså helt kort sagt, er der mange gode grunde til at udvide, med lidt ekstra plads og her kan du finde priser på maskinhaller / Stålhaller.

  Prisen for en stålhal

  Prisen for for en stålhal starter ved 900 kroner pr kvadratmeter, ved større haller. Skal der laves en mindre hal vil prisen pr m2 være 1500.

  Hvad har indflydelse på prisen

  Inden maskinparken, fritidsudstyret og børnenes legetøjssektion bliver udvidet eller du har indrettet hele dit nye værksted i tankerne, er det selvfølgelig rart at have mulighederne for at kunne sætte sig lidt ind i prisen for en stålhal, der er selvfølgelig mange forskellige ting der har indflydelse på ståhallens endelige pris. 

  Vi kan her nævne nogle stykker som f.eks. om grunden stålhallen skal ligge på allerede er klar til bebyggelse eller der skal en lille terrænændring til først, prisen på håndværkernes timeløn, hvor mange kvadratmeter stålhal du har brug for og skal stålhallen være isoleret eller er det ikke så vigtigt mm. 

  Da vi ikke kender til svarene på disse ting vil vi nøjes med at sige at en stålhal slet ikke er så dyr at få bygget, hvis du går ud fra en startpris på 900 kroner pr kvadratmeter for den rene stålhal vil du ikke være helt på afveje, dog skal du her regne med at denne startpris oftest vil gælde for de lidt større stålhaller der starter på de 2000 kvadratmeter, har du brug for en stålhal under 100 kvadratmeter vil prisen pr kvadratmeter ofte løbe op i 1500 kroner for en kvadratmeter.

   

  Isoleret eller uisoleret stålhal

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Skal du bruge din stålhal til opbevaring af maskinparken, dyrefoder, halm og hø eller fritids tingene mm er der oftest ikke brug for at bruge ekstra penge på en isoleret stålhal, så her kan du nøjes med den førnævnte startpris for din kommende stålhal. 

  Men hvis du i stedet har brug for en stålhal så du kan have dit eget værksted er det helt sikkert en god ide´ at bruge de ekstra penge på isoleringen så du vil kunne holde varmen og også have mulighed for at få sat en varmekilde ind til de koldere måneder, oftest vil man vælge at bruge isolerede sandwichpaneler til at isolere stålhallen med og ofte vil man også vælge at lægge et cementgulv der er isoleret.

  Få din stålhal til en god pris.

  Nu hvor du ved at prisen for en stålhal ikke er så fastlagt som man skulle tro, er vores bedste råd til dig der gerne vil have din stålhal til en god pris, at du starter med at finde frem til flere forskellige firmaer der sælger stålhaller og høre deres bud på prisen for den stålhal du gerne vil have bygget. 

  Ligesom det også er en god ide´ at høre om det er muligt at hyre dine egne håndværkere til at bygge stålhallen eller om de kun sælger i samlede løsninger, og om de måske har nogle ekstra gode tilbud på stålhaller. Når du har været hele vejen rundt, kan du efterfølgende sammenligne alle priserne du har fået, og se hvor du får den bedste stålhal til den bedst mulige pris.

  Få din stålhal til den bedste pris

  At forhøre sig om priser forskellige steder for derefter at sammenligne dem alle og beslutte sig for hvem af dem der skal have jobbet med din stålhal, for dernæst at huske hvem det lige var der gav det eksakte tilbud kan være en tidskrævende og temmelig kedelig opgave.

  Ofte kan man få følelsen at tiden helt sikkert er brugt bedre andre steder. Og heldigvis så vil du med denne mulighed vi har til dig her, faktisk hurtigt kunne komme til at bruge din tid på sjovere ting end indhentning af priser og efterspørgsler af tilbud. 

  Hvis du klikker dig videre herfra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, de har i de sidste tyve år haft indhentning af gode tilbud fra håndværkere mm i hele Danmark som deres primære arbejdsopgave.

  Det er en god ting for dig der gerne vil bruge tiden på andet, og samtidig gerne vil ende med at få en god pris på stålhallen for håndværkerne kender vores samarbejdspartnere og ved at det her gælder om at komme med den gode pris for at være dem der bliver valgt til opgaven. 

  På deres side vil du se en formular du kan vælge at udfylde med oplysningerne om den stålhal du gerne vil have bygget, det er f.eks. en god ide´ at nævne antallet af kvadratmeter, om den skal være isoleret og om der er ønsker om gulv, om dette gulv også skal isoleres, om du søger en hel pakkeløsning eller selv har materialerne og hvad du ellers har af tanker og planer til din kommende stålhal. 

  Når din formular er blevet udfyldt og sendt ind, vil den efterfølgende blive sendt videre til de håndværkere der kan imødekomme dine ønsker til din stålhal, hvilket betyder at du efter to til tre hverdage vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige håndværkere der gerne vil bygge din stålhal for dig, nu kan du så i ro og mag gennemgå tilbuddene og se om ikke et af dem passer til det du gerne vil have.

   Det er selvfølgelig helt og aldeles gratis at bestille og modtage de tre tilbud på din nye stålhal, ligesom du heller ikke forpligter dig til noget, det er blot en god måde at få hentet tilbud hjem så du snart kan gøre brug af din stålhal.

   
  5/5 - (1 vote)