Overvejer du at få bygget en stålhal - Så se vores guide og priser på at få bygget en stålhal

Prisen for for en stålhal starter ved 900 kroner pr kvadratmeter, ved større haller. Skal der laves en mindre hal vil prisen pr m2 være 1500. Priserne er eksklusive moms.

stålhal pris

Stålhal, en god løsning på pladsmangel

Hvis maskinparken er vokset ud ad både indkørslen og haveskuret er det tid til at se sig om efter andre muligheder, og her kunne en stålhal eller en Maskinhal være en god mulighed, så skal du bare have den rigtige stålhal pris. 

På den måde har du både sørget for at din nuværende maskinsamling kan stå tørt og sikkert hele året, du har nemlig også sørget for at der er plads til de næste tilføjelser til den eksisterende maskinpark. 

Hvad har indflydelse på prisen

Inden maskinparken, fritidsudstyret og børnenes legetøjssektion bliver udvidet eller du har indrettet hele dit nye værksted i tankerne, er det selvfølgelig rart at have mulighederne for at kunne sætte sig lidt ind i prisen for en stålhal, der er selvfølgelig mange forskellige ting der har indflydelse på ståhallens endelige pris. 

Vi kan her nævne nogle stykker som f.eks. om grunden stålhallen skal ligge på allerede er klar til bebyggelse eller der skal en lille terrænændring til først, prisen på håndværkernes timeløn, hvor mange kvadratmeter stålhal du har brug for og skal stålhallen være isoleret eller er det ikke så vigtigt mm. 

Da vi ikke kender til svarene på disse ting vil vi nøjes med at sige at en stålhal slet ikke er så dyr at få bygget, hvis du går ud fra en startpris på 900 kroner pr kvadratmeter for den rene stålhal vil du ikke være helt på afveje

Dog skal du her regne med at denne startpris oftest vil gælde for de lidt større stålhaller der starter på de 2000 kvadratmeter, har du brug for en stålhal under 100 kvadratmeter vil prisen pr kvadratmeter ofte løbe op i 1500 kroner for en kvadratmeter.

Hvad er bl.a. vigtigt at huske at få med i aftalen

Dette er vigtigt at få med i aftalen, inden du godkender tilbuddet og prisen på din nye maskinehal, samt andre nyttige punkter

  • Ansøgning til stålhallen
  • Evt. Tegning over stålhallen
  • Udgravning til hallen
  • Støbning af fundament – Skal der evt. være tung maskiner i hallen
  • Færdiggørelse af hallens ydre overflader, hvad skal der på.
  • Hvor skal stålhallen placeres
  • Er der noget der skal tages højde for i lokalplanen 
  • Skal hallen være isoleret eller uisoleret.

Indhent tilbud helt uforpligtende

håndværker med tilbud
Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

Isoleret eller uisoleret stålhal

Skal du bruge din stålhal til opbevaring af maskinparken, dyrefoder, halm og hø eller fritids tingene mm er der oftest ikke brug for at bruge ekstra penge på en isoleret stålhal, så her kan du nøjes med den førnævnte startpris for din kommende stålhal. 

Men hvis du i stedet har brug for en stålhal så du kan have dit eget værksted er det helt sikkert en god ide´ at bruge de ekstra penge på isoleringen så du vil kunne holde varmen og også have mulighed for at få sat en varmekilde ind til de koldere måneder, oftest vil man vælge at bruge isolerede sandwichpaneler til at isolere stålhallen med og ofte vil man også vælge at lægge et cementgulv der er isoleret.  Som sammen med de isolerede sandwichpaneler giver en god isolering af din nye hal. 

Når du skal have en ny stålhal skal man tænke på hvordan færdiggørelse af hallens ydre overflader skal være, så du får det halbyggeri, som du ønsker. 

Stålhaller til mange områder

Der bygges mange stålhaller til landbrug, erhverv, industrihaller og private som ønsker mere opbevaringsplads og evt. et lille værksted.

I landbruget bruges de ofte til fx maskinhaller og her kan alle typer af haller og vægge næsten bruges.

Ofte bygges din nye stålhal som en totalentreprise, hvor dit byggeri varetages af en entreprenør, som sørger for fundamenter mm. og levere løsninger indenfor gældende love.

Få din stålhal til en god pris.

Nu hvor du ved at prisen for en stålhal ikke er så fastlagt som man skulle tro, er vores bedste råd til dig der gerne vil have din stålhal til en god pris, at du starter med at finde frem til flere forskellige firmaer der sælger stålhaller og høre deres bud på prisen for den stålhal du gerne vil have bygget. 

Ligesom det også er en god ide´ at høre om det er muligt at hyre dine egne håndværkere til at bygge stålhallen eller om de kun sælger i samlede løsninger, og om de måske har nogle ekstra gode tilbud på stålhaller. Når du har været hele vejen rundt, kan du efterfølgende sammenligne alle priserne du har fået, og se hvor du får den bedste stålhal til den bedst mulige pris.

For store stålhaller starter priserne fra 900 kr. pr. kvadratmeter. I modsætning hertil vil omkostningerne for en mindre hal være højere, med en pris på 1.500 kr. pr. kvadratmeter. Vær opmærksom på, at disse priser er uden moms.

Hvil man gerne have betongulv i sin stålhal, skal man tilægge omkring 350-400 pr m2.

For større maskinhaller begynder prisstrukturen ved 900 kr. pr. kvadratmeter. Hvis du derimod skal have konstrueret en mindre maskinhal, vil omkostningerne være højere, nemlig 1.500 kr. pr. kvadratmeter. Vær opmærksom på, at alle disse priser er opgivet eksklusive moms.

Priserne for store lagerhaller begynder fra 900 kr. pr. kvadratmeter. Hvis derimod du ønsker en mindre lagerhal, vil prisen stige til 1.500 kr. pr. kvadratmeter. Bemærk, at alle disse priser er anført uden moms.

Det skal dog bemærkes at dette er en simpel lagerhal, og skal den være mere omfattende vil prisen stige.

4.4/5 - (25 votes)