Gulvafslibning Pris - Få et tilbud her

Hvad koster det at få slebet trægulve?

Prøv vores gulvslibe prisberegner herunder

Start på udregningen

Thanks, we will contact you soon
Vælg type af gulv

Er der ikke noget der matcher, så vælg det der er tættest på..


0$

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Vælg antal m2 - Naturlig

Vælg Antal M20$

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Vælg antal m2

Vælg Antal M20$

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Vælg antal m2 - Hvid lud

Vælg Antal M20$

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Du kan nu bestille 3 uforpligtende tilbud hos vores samarbejdspartner

Vi gør opmærksom på at prisen er estimeret ud fra dine tal og simpel logik - Og kan derfor ikke være helt nøjagtig, da der er mange faktorer der spiller ind på sådan en opgave.


0$

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Final cost

The final estimated price is :

Din beregnede pris er

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ORDER MY WEBSITE

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  At finde en fast gulvafslibning pris uden at kende til de nærmere informationer om opgaven er nærmest umulig at give, men det er dog muligt at give et lille fingerpeg for at hjælpe dig i retningen af den rette pris for at få en gulvafslibning af trægulvene i din bolig.

  Ting der kan spille ind i forhold til prisen, er f.eks. placeringen af din bolig, oftest vil det koste lidt mere at få en gulvafslibning i København end det vil koste at få en gulvafslibning i Ribe. 

  Det kommer også an på hvor mange kvadratmeter du ønsker at få slebet, hvilken stand gulvene er i, og hvilken efterbehandling der skal til, hvor mange dørtrin skal slibes osv. For at få den helt rette pris, er der altså en del informationer der skal på plads.

  Men da vi virkelig gerne vil hjælpe, har vi alligevel været rundt og efterspørge priserne hos forskellige gulvslibere og tjekket online.

  Vi har ud fra de priser vi har fundet online udregnet en gennemsnitspris på gulvafslibning – Så den kan give dig et indikation af hvordan prisen på gulvafslibning er. 

  Der skal tages højde for at der findes mange forskellige gulve, størrelse, behandliger og meget mere der skal tages højde for ved gulvafslibning – Så derfor synes vi det er en rigtig god ide med flere tilbud på netop jeres gulv.

   

  Prisen for en gulvafslibning på et gulv der er 111 kr. pr. m2 - Der vil altid være variation i prisen, alt efter hvor du bor og hvilket gulv det drejer sig om. Prisen her er et gennemsnit at de priser vi har gennemgået.

  De forskellige gulvfirmaer har dog ofte en mindstepris for at køre ud lave en gulvafslibning, dette kan være fordi hver gang de skal ud til et nyt sted kræver noget af en indsats at få båret alt udstyret frem til din hoveddør, det er tunge værktøjer der skal til at lave en gulvafslibning.

  Da timepriserne hos de forskellige gulvslibere ofte er forskellige på gulvafslibning, og det selvfølgelig også kommer an på alle de førnævnte detaljer hvad din pris for en gulvafslibning vil være, har du muligheden for at klikke dig videre her til vores samarbejdspartnere, der er virkelig dygtige til at indhente gode tilbud fra de forskellige gulvslibere på gulvafslibning. 

  Når du vælger at udfylde formularen hos dem, vil du indenfor et par hverdage modtage tre forskellige tilbud på gulvafslibning fra tre forskellige gulvslibere, herefter kan du frit vælge mellem tilbuddene. Det er selvfølgelig, helt uforpligtende at bruge et af tilbuddene.

  Hvis dit gulv trænger til en gulvafslibning, er der flere informationer der er vigtige at have med når du indhenter tilbud på gulvafslibning, blandt andet:

  • Hvor mange kvadratmeter gulv skal slibes?
  • Hvilket materiale er dit gulv lavet af? 
  • Er der flere rum der skal have en gulvafslibning?
  • Hvor mange dørtrin skal slibes?
  • Hvilken stand er gulvet i på nuværende tidspunkt? Let slidt eller meget slidt?
  • Ønsker du kun en overfladeslibning m. efterbehandling?
  • Hvilken efterbehandling vil du gerne have dit gulv får?
   

  Hvad koster gulvafslibning egentlig af dit gulv 

  Gulvafslibning priser, regnes ud fra forskellige faktorer  og derfor er det ofte svært at af finde en præcis pris på afslibning. ofte vil man også gerne have efterbehandling, for at få et bedre resultat. 

  Vi har skrevet en del om gulvafslibning priser og du kan komme tæt på prisen her, men det bedste du kan gøre for at få den helt rigtige pris på gulvafslibning, Så skal du have en til at lave et tilbud på gulvafslibning / Gulvafhøvling, som kan komme og se dit gulv og vurdere hvilken afslibning, der skal til.

  Gulvafslibning varierer på prisen

  Om man skal efterbehandle gulvet eller høvle gulvbrædderne inden, har betydning på gulvafslibning priser og derfor koster gulvafslibning  forskelligt ud fra disse faktorer. 

  Hvorvidt dit gulv har dybe ridser, synlige søm eller andet der har med gulvets tilstand at gøre påvirker gulvafslibning priser.  

  Gulvafslibning koster ofte en pris pr m2 og des flere m2, falder kr pr m2 lidt på din gulvafslibning. 

  Hvid lud, hvid mat lak eller alm lud behandling.

  Den endelige pris på gulvafslibning, bliver også påvirket af hvordan man skal efterbehandle gulvet og om der skal ske en gulvafslibning og gulvafhøvling samtidigt samt gulvets stand – Det kan koste mange penge at få lavet en gulvafslibning og derfor synes vi det er en god idé at man indhenter tilbud på gulvafslibning og får gode gulvafslibning priser. 

  Stort set alle gulvtyper med trægulv kan få en gulvafslibning

  Alle trægulve kan tåle en kærlig hånd, måske det er nødvendigt at høvle gulvet og at få slebet gulvet for at sikre den bedste gulvafslibning, når gulvet trænger. Måske en gang hvid mat lak for at få det sidste med, for at det bliver den perfekte gulvafslibning. 

  Hvad kan en gulvsliber slibe?

  Alle gulve der er lavet af massivt træ som f.eks. plankegulve, parketgulve og gulve i sildebensmønstre kan med fordel få en gulvafslibning, men har du gulve der er lavet af laminat eller en tynd træoverflade på en spån eller MDF-plade eller tilsvarende vil det ikke være en mulighed med gulvafslibning, her bliver du desværre nok nødt til at skifte hele gulvet hvis det er begyndt at trænge til det.

  Det er også muligt at få slebet trappetrin der er lavet af træ, og træterrassen kan med fordel også få en gulvafslibning, ligesom nogle gulvslibere også tilbyder at slibe bordpladerne der er lavet af massivt træ.

  Nogle gulvslibere tilbyder også gulvafslibning afbetongulve, betongulvene vil ved en slibning få en glat og blød overflade der med fordel kan blive efterbehandlet med et lag af epoxy eller få en gang alkydmaling. Resultatet kan nemt blive virkelig flot.

  Hvornår ved man at gulvet trænger til en gulvafslibning ?

  Hvis du er begyndt at få splinter i fødderne når du går i dit hjem, ved du at dit gulv virkelig trænger til en god og grundig gulvafslibning. Men oftest vælger man at gøre det inden det bliver så slemt, det kan være at du syntes der er kommet lidt for mange små ridser eller hakker i gulvet, lakken er begyndt at være mat og slidt, måske føles det efterhånden lidt ru, eller ludbehandlingen er begyndt at blive lidt for plettet – Så kan det være tid til en gulvafslibning.

  Er ridser og hakker blevet lidt for store, kan det være at det er en bedre mulighed at afhøvle gulvet inden en gulvafslibning , heldigvis er gulvslibere gode til at give gode råd og masser af vejledning så du igen får det bedste resultat af dit gulv.

  Men mellem os er den bedste løsning helt sikkert at få slebet sit gulv jævnligt, så du slipper med en let afslibning og en gen-efterbehandling. Dette er den mest skånsomme metode både for dit gulv men også for din økonomi.

  Hvad er en gulvsliber

  Der findes ikke en egentlig uddannelse som gulvsliber, så fagligheden kommer ofte ud fra års erfaring i at udføre arbejdet inden for gulvafslibning og service. Ofte bliver nye gulvslibere ansat og oplært hos mere erfarne gulvslibere. Ofte kan man også se at gulvslibere kommer fra andre håndværkerfag tit med træ som omdrejningspunktet.

  Det er selvfølgelig altid muligt at spørge ind til erfaringen hos den gulvsliber du gerne vil vælge til at lave en gulvafslibning hos dig.

  Hvad skal du vælge som efterbehandling af gulvet?

  Der er fire forskellige efterbehandlinger at vælge imellem når man har fået en gulvafslibning. De fire efterbehandlinger er lak, lud, olie, og sæbebehandling. Faktisk er der en efterbehandling udover de fire, nemlig at male gulvet efter gulvafslibning, men dette er mest en nødløsning til et gulv der har lidt for mange år og afhøvlinger bag sig.

  Snak med din gulvmand om din gulvafslibning

  Den bedste måde du kan træffe dit valg om efterbehandlingen efter gulvafslibning, er ved at snakke med din gulvsliber om det der er vigtigst for dig i forhold til dit gulv.

  Her kan du blandt andet tænke på om der er dyr og børn der vil have det svært med at gå eller løbe på glatte gulve? Er det vigtigt at gulvet er nemt at vedligeholde? Er det vigtigste hvordan gulvet kommer til at se ud? Eller noget helt andet? Helt sikkert er det at din gulvsliber vil være den bedste til at give dig råd der opfylder dine behov til dit gulv.

  Ludbehandling efter gulvafslibning

  Ludbehandling her er der to slags lud en hvid lud der vil lysne træet i dit gulv samtidig med det stadig viser træets oprindelige mønster. Natur lud der vil bevare dit trægulvs naturlige farve og det synlige mønster årene i træet danner, ved begge ludbehandlinger vil dit trægulv blive mere ru i overfladen end de andre valg.

  Sæbebehandling efter gulvafslibning

  Sæbebehandling hvis du vælger at få sæbebehandling som efterbehandling af dit ny slebne gulv vil det få en lysere og mere naturlig overflade.

  Oliebehandling efter gulvafslibning

  Oliebehandling hvis du vælger at få efterbehandlet dit gulv i olie kan du vælge mellem naturolie og hvidolie. Når du vælger olie, vil det få en flot silkemat overflade der vil være modstandsdygtig overfor meget af det slid og snavs gulvet vil blive udsat for. Olien trænger helt ind i træet og vil fremhæve træets naturlige mønstre og årer.

  Hvidolie efter gulvafslibning

  Hvidolien kan anvendes på de gulve der i forvejen er lyse og ludbehandlede, her vil hvidolien sørge for at træet i gulvet vil fremstå mere hvidt.

  Lakbehandling efter gulvafslibning

  Lakbehandling vælger du at få dine gulve lakbehandlede som efterbehandling vælger du den mest slidstærke løsning ud af alle efterbehandlingerne. Gulvet får en slidstærk og glat overflade som er let at gøre rent. Du kan vælge mellem blank, halvblank og mat lak til overfladebehandling og du kan selvfølgelig også vælge naturlak der vil bevare træets oprindelige udseende og glød eller hvidlak der vil gøre dine gulve lysere men stadig med træets naturlige struktur til at bryde igennem og skabe liv i overfladen.

  Maling af gulvet efter gulvafslibning

  Maling af gulv som efterbehandling, der er selvfølgelig også muligheden at male dine gulve efterfølgende, du skal bare være helt sikker på at det er det du vil for det er langtfra altid at malingen vil give dig en fortrydelsesret da maling har en tendens til at blive hvor det er. Et godt tidspunkt at vælge at male sine gulve kan være når træet er blevet for hærget og så tyndslebet at det ikke er muligt at slibe det endnu engang med et godt resultat, men med maling har du mulighed for at give gulvet nogle ekstra leveår i stedet for at skulle skifte det ud med det samme. Og faktisk kan det at male dine gulve, ende ud i et virkelig flot resultat.

  Vedligehold dit trægulv

  At sørge for den bedste rengøring af dit gulv kommer selvfølgelig an på hvilken efterbehandling du har valgt, fælles for alle trægulve er dog at de er sarte overfor vand så det er vigtigt at du sørger for at gulvkluden eller moppen er hårdt opvredet når du vasker det. Og når du støvsuger gulvet, er det også en god ide´ at have de bløde børster ude på støvsugerens mundstykke, så du ikke kommer til at skramme gulvet. Det er også en god ide´ at snakke med din gulvsliber, om hvilke sæber og andre plejemidler der virker bedst til den efterbehandling du har valgt, de vil også kunne fortælle dig hvor du kan købe produkterne.

  Lud og sæbebehandlede gulve har bedst af at blive vasket jævnligt, det er vigtigt du vælger den rette sæbe til at vaske gulvet i da natursæbe f.eks. vil kunne give gulvet et gulligt skær og det er trist især hvis man har valgt den hvidpigmenterede løsning. Her findes der heldigvis sæber med hvidpigment der er egnede til lud og sæbebehandlede gulve. Sørg for at sæben er godt opløst i vand, sæben vil ved vask ligge en beskyttende hinde på gulvet så det bliver mere modstandsdygtigt mod hverdagens snavs, det er nemlig en ting den slags gulve ikke er så gode til at være i sig selv. Inden gulvvask støvsuger du selvfølgelig og bruger mundstykket med de bløde børster fremme.

  Lakerede og malede gulve her støvsuger du også og efterfølgende vasker du gulvet med en hårdt opvredet klud eller gulvmoppe. Brug kun sæbe når det er nødvendigt og hold dig fra sæbe der indeholder ammoniak da det vil være for hårdt mod lakken.

  Oliebehandlede gulve støvsuges med mundstykket med de bløde børster fremme, vask det med vand hvor der er tilsat sæbespåner eller brug en sæbe der er speciallavet til olierede gulve, husk at bruge så lidt vand som muligt.

  Er gulvet blevet træt kan du friske det op med en plejende olie og bruge den de steder der trænger til det.

  4.8/5 - (9 votes)