Nedrivning - Få 3 gratis tilbud med priser

Mere info om konceptet

Hvad er prisen på nedrivning af bygninger?

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top
  De fleste mennesker der påtænker så stort et projekt vil selvfølgelig gerne kende lidt til prislejet før de går i gang, men uden at kende til opgavens omfang vil det være svært at kunne give en pris på nedrivning du kan regne med, ting der spiller ind på prisen for nedrivningen, er blandt andet hvor stor bygningen du vil have revet ned er?
  • Er det en hel nedrivning eller en indvendig nedrivning eller blot en mindre del af bygningen?
  • Er der forurenede materialer i det der skal rives ned?
  • Og hvad er håndværkernes timepris?
  Som du kan se, er der meget der spiller ind på den endelige pris på nedrivningen men vi kan da forsigtigt og med mange forbehold nævne at det for et lille hus der skal rives ned vil prisen nok starte ved de 50.000 kr. Men vil du gerne være helt sikker på en pris inden du går i gang kan du klikke dig videre her, og dermed blive sendt videre til vores samarbejdspartner, de er nemlig specialister i at indhente gode tilbud fra håndværkere. Så når du udfylder formularen hos dem om dine ønsker og opgavens omfang, vil du efter et par hverdage modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige nedrivnings håndværkere. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage de tre tilbud, og du kan i ro og mag sidde derhjemme og vælge hvem af dem der passer bedst til at udføre arbejdet for dig, og hvem der har den bedste pris på nedrivningen af din bygning.

  Hvorfor hyre en håndværker til nedrivning?

  At rive en bygning ned, handler ikke kun om at få bygningen jævnet med jorden, der er mange ting der skal holdes styr på og ting der skal foregå på den rigtige måde både for miljøets skyld men også for sikkerheden i selve arbejdet. Der skal tages højde for ting som sundhedsskadelige materialer i huset som f.eks. asbest og PCB, er der malet med maling der indeholder tungmetaller? Er der skimmelsvamp og hvad med andre urenheder mm.


  Er det en delvis nedrivning skal der også tages højde for om den selektive nedrivning vil påvirke stabiliteten i resten af ejendommen, er der installationer som el, gas og vand der kræver at blive lukket og slået fra før det skal fjernes helt. Og hvad med støvbelastningen under arbejdet? 

  Alt dette og meget mere vil en professionel nedrivnings mand vide alt om og kunne gøre uden at der er risiko for at nogen kommer til skade eller miljøet vil blive forgiftet.
  Og samtidig vil en professionel nedrivnings medarbejder også have helt styr på hvilke materialer der vil kunne genanvendes, så det ikke blot går til spilde. Nogle nedrivningsfirmaer er blevet så dygtige til at genanvende, at størstedelen af bygningens byggemateriale kan blive genanvendt. Og de resterende ikke genanvendelige materialer, kan du være sikker på vil blive bortskaffet på den mest miljørigtige måde.

   Så alt du egentlig skal tænke på, når bygningen bliver helt eller delvist revet ned er hvad du ønsker at bruge alt den nye plads til? En ny lys og rummelig garage med mulighed for opvarmning og værksted? Drømmehuset eller nyt poolområde?


  Endnu en bonus er nedrivningsfirmaet ved helt præcist hvordan arbejdet udføres på den hurtigste måde, de er effektive og har de helt rette maskiner og værktøjer til at udføre arbejdet, så fra du tager beslutningen og bestiller arbejdet går det langt hurtigere før du er i mål end hvis du selv går i gang.

  Og de kan også hjælpe dig med at indhente alle de tilladelser der skal til, for at få lov til at nedrive den bygning du ønsker at få fjernet.

   

  Hvordan ved jeg om der er sundhedsskadelige materialer i huset?

  Den bedste måde at få det vurderet på er ved at få en fagmand ud og undersøge huset, men du kan ofte gå ud fra at huse der er bygget før 1988 ofte indeholder sundhedsskadelige materialer. Nogle af de sundhedsskadelige materialer du kan have i din bygning, kommer vi lidt ind på i dette afsnit, men der findes flere sundhedsskadelige materialer end dem vi nævner her.

  Asbest blev gradvist forbudt fra 1972 til 2005 men i 1988 kom det sidste forbud mos asbest i bygninger, det var ellers indtil da blevet brugt til tage. Inden 1980 blev asbest brugt til virkelig mange ting i boligen, det var modstandsdygtigt overfor ild, og ovenikøbet var det også forholdsvis billigt. Derfor var det et meget populært materiale, der blandt andet blev brugt til indvendige overflader som vægplader, vinyl og støbegulve, puds og maling elinstallationer og ventilationsdele og udvendige som f.eks. tag og facader.

  Grunden til at det blev forbudt er at man fandt ud af, at asbest giver kraftig øget risiko for at udvikle forskellige former for lunge og mavekræft, når man indånder de små bitte støvpartikler fra materialet.

  PCB som er en forkortelse for Polychlorerede Biphenyler blev brugt i boliger fra 1950erne og frem til 1977 (elektriske dele helt frem til 1986) og her blev det ofte brugt til de bløde fuger rundt om vinduer og døre, men det blev også brugt i termoruder, maling og gulvbelægninger. PCB kan dog sprede sig til andre materialer som træværk, gardiner, møbler mm i husene gennem dampende fra det, og da det er meget holdbart, fordamper det aldrig.  

   

  Normale nedrivningsopgaver

  De opgaver nedrivningsfirmaer oftest bliver hyret ind til er f.eks. når nogen skal have fjernet vægge, her er det både de bærende og de ikke bærende vægge, der kan blive fjernet for at give plads til nyt. Det er også ret tit at det er gulve og lofter, der skal brydes ned og fjernes hvis man f.eks. er blevet træt af at se på træloftet eller der er en vandskade eller lignende, eller det er blevet tid til at få et helt nyt slags gulv, måske med gulvvarme.

  Det kan også være det er en etageadskillelse der skal væk, i dag er der f.eks. mange der gerne vil have loft til kip, så de får rummet åbnet op. Det kan også være at det er tid til at få udskiftet køkken og/ eller badeværelser, den slags holder jo heller ikke evigt, og det gamle må ryge ud så det nye kan komme ind.

  Ofte vil det også være en skorsten der skal fjernes, har man skiftet varmekilden ud til fjernvarme eller besluttet sig for at det er på tide at brændeovnen eller pejsen har udtjent deres værnepligt på varme fronten, vil man også gerne slippe af med skorstenen, pladsen den tager kan nemt blive brugt bedre.

  Ydermure, garager, skure, udhuse og andet murværk som f.eks. havemure, er også ofte en af de opgaver der er gode at overlade til et nedrivningsfirma. Og det samme med beton og jernkonstruktioner, især de betondele der kan indeholde udspændte wirer … det er virkelig bedst at lade nogen der har forstand på at stå for sådan en opgave løse den, ellers kan det ende med at blive ret farligt.

  Og selvfølgelig er der også hele huse, lader, stalde og etageejendomme … de fleste nedrivningsfirmaer tager gerne både store og små opgaver. Så udfyld endelig formularen og find det firma der også gerne vil løse din opgave, så du glad kan komme videre med dine drømme.

   
  5/5 - (1 vote)
  håndværker med tilbud
  Indhent tilbud idag

  Det er nemt, gratis og helt uforpligtende og ved at få flere tilbud har du nemmere ved at få en idé om hvad det skal koste at få udført din opgave.