Nedrivning af hus - Få en god pris her

Mere info om konceptet

Prisen for nedrivning af hus

Men er det ikke frygtelig dyrt at få et hus revet ned? Tænker du garanteret nu, og her er svaret at det egentlig ikke er så galt, er det en ny byggegrund er der en masse byggemodnings ting der kommer til at fylde på regningen og dem kommer du til at spare her da det allerede er etableret. 

  • Prisen for nedrivningen af et hus vil for et lille hus på omtrentlig 60 m2 starte ved de 50.000 kroner inkl. moms, her vokser prisen selvfølgelig hvis huset er større. fx. 100.000 kr. inkl. moms når der skal foretages en nedrivning af en ejendom på ca. 145 kvm. 

Der kan også komme tillæg på selv et lille hus hvis der er problemaffald i huset som f.eks. asbest, PCB eller tungmetaller.  

Andre ting der påvirker prisen

Udover problem affaldet kommer det blandt andet også an på om huset har kælder, antallet af etager, om grunden huset ligger på er nem at komme til og fra med materialerne, hvad nedrivningsfirmaet tilbud lyder på og hvor henne i landet huset ligger. Oftest er der prisforskelle på nedrivningsfirmaer i Jylland, Fyn og Sjælland og her er det som oftest de sjællandske firmaer der ligger i den dyre ende, men selv to firmaer der ligger ved siden af hinanden, kan have vidt forskellige priser.

Huse til nedrivning

I Danmark er der efterhånden bygget så mange huse at det nogle steder kan være svært at finde en ny byggegrund, men faktisk er det slet ikke så slemt at det ikke er godt for noget. Er dit ønske at få et nybygget hus, ønsker du dig garanteret også den perfekte beliggenhed for dit nye hus, ofte er det bare sådan at de bedste byggegrunde allerede har et hus. Derfor er den bedste mulighed for dig at vælge at rive det gamle hus på grunden ned så du i stedet kan få bygget din drømmebolig, og få lige det du har gået og fantaseret om. Fordele ud over den bedste beliggenhed er at der allerede er lagt el, vand og kloakering ind og er disse ting efter bogen, er det bare at gå i gang med projekt nedrivning af hus.

Find et nedrivningsfirma til den rette pris

Når du skal ud og finde et firma der skal rive dit gamle hus ned, er det en god ide´ at kontakte flere forskellige firmaer for at få dem til at give et tilbud på din nedrivningsopgave, på den måde kan du være sikker på at finde det nedrivningsfirma i dit nærområde der har den bedste pris. Husk endelig at få alle informationer med når du beskriver opgaven, så du er sikker på at den pris du får svare til opgaven og der ikke opstår overraskelser.

Få et godt tilbud på nedrivning af hus

Det er selvfølgelig en tidskrævende og ret omfattende opgave at henvende sig til flere forskellige nedrivningsfirmaer, beskrive opgaven udførligt og derefter få dem til at give dig en fast pris på nedrivningsopgaven. Måske har du mange andre ting der også skal gøres og derfor lidt svært ved at få tid til det hele, det er ok for vi har heldigvis en anden mulighed til dig.

Klikker du dig videre herfra kommer du frem til vores samarbejdspartners side, de er ekstremt velbevandrede i det at indhente tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark, faktisk har det været deres arbejde de sidste 20 år hvilket har givet dem en masse glade kunder. Udfylder du den lille formular på deres side med informationer om din nedrivningsopgave vil du også få muligheden for at få gavn af deres ekspertise, efter formularen er udfyldt vil der gå to til tre hverdage, herefter vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige nedrivningsfirmaer fra dit nærområde.

 Nu kan du i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er et af dem der falder i din smag, det er selvfølgelig helt og aldeles gratis og uforpligtende at bestille og modtage de tre forskellige tilbud, så her har du absolut intet at tabe, kun de gode tilbud at vinde.

 
Oversigt
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll to Top
    5/5 - (1 vote)