Det er altid rart at kende prisen for brolægning / Brolægger

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Det er altid rart at kende til prisen, inden man går ud og finder den brolægger man gerne vil have til at hjælpe med at lave stierne i haven, indkørslen, terrassen eller noget helt fjerde eller femte, der er jo så utroligt mange forskellige muligheder indenfor brolægning.

  Det vil sige at du vil kunne opleve brolæggere der tager mere i timen og brolæggere der tager lidt mindre pr time, da de forskellige brolæggerfirmaer selv vælger deres egen timepris.

  Den endelige pris på en opgave vil også afhænge af flere forskellige ting, her kan vi blandt andet nævne opgavens karakter, hvad er det du skal have lavet og hvor meget? Hvilken form for sten ønsker du at få lagt? Og selvfølgelig brolæggerens timepris.

  Hvad koster en brolægger i timen ?

  Prisen på en brolægger ligger omkring 500 kroner inkl. moms i timen.

  Hvad laver en brolægger?

  En brolægger laver alle mulige forskellige former for stenbelægninger, murer, niveauafgrænsninger mm. vi vil prøve at nævne flere ting her, så du vil kunne få et godt indtryk af det varierede arbejde de udfører. Der er ting som havebede og støttemure der kan give din have plads til niveauer og dybde, havegange og indgangspartier der kan give en guidet tur til de vigtigste områder af din grund. 

  Torvepladser og terrasser, både terrasser i et plan og terrasser i flere plan, måske du gerne vil have en have med mange områder til afslapning og tid til at nyde sommeren, måske med små oaser der minder om Sydeuropas små torvepladser.

   Indkørsler så bilen kan holde trygt og sikkert klar til næste gang den skal på vejen, trapper der kan hjælpe dig fra niveau til niveau i haven, eller som indgang til dit hus eller drivhus mm, naturstensdiger og mure så du får en flot omkranset have. 

  Eller måske som et læhegn, belægning i dit drivhus, måske du her drømmer om et smukt sildebensmønster? Og gårdspladserne kan også have gavn af en brolægger, her vil der også være et hav af muligheder for at skabe et godt rum, der kan bruges til hygge leg og udfoldelser. 

  Når det kommer til brolæggere og brolægning, er det næsten kun fantasien der sætter begrænsningen, og jeg tænker at brolæggerens fantasi rækker lidt videre end vores da de jo arbejder med brolægningen til daglig, så spørg endelig altid din brolægger til råds.

   

  Hvorfor vælge en brolægger

  Overvejer du at gøre det selv i stedet for at hyre en brolægger til din opgave, er der ting du bør overveje. Du kan selvfølgelig godt gøre det selv, det er slet ikke det. 

  Men du går glip af den ekspertise en brolægger har og det er slet ikke nogen lille ekspertise, med en uddannelse der vare 4 år og 6 måneder til 5 år alt efter startdato, er det slet ikke nogen lille ekspertise at gå glip af. 

  Med en brolægger til at lave din brolægningsopgave for dig, sikrer du dig et varigt smukt, professionelt og holdbart resultat du vil kunne glæde dig over i mange år frem. Og du sikrer dig at der ingen grænser er for den måde dine sten, flise, brosten og belægninger kan udfolde sig på. 

  Vil du have havegange der Snoer sig med snirklede mønstre? Eller en terrasse der breder sig i cirkler ud fra midten? Eller et indgangsparti der byder dig og dine gæster velkommen med fliser der skaber smukke mønstre ved hjælp af forskellige farver? Eller en indkørsel med markeringer for holdepladserne? Eller noget helt andet? Så er det en brolægger du burde hyre til opgaven.

  For uden brolæggeren er det slet ikke sikkert at dine drømme og fantasier kan blive til virkelighed. Og skulle du på nogen måde være i tvivl om hvad det er du ønsker dig, vil brolæggeren også altid være klar til at råde og vejlede og sammen med dig finde de kreative løsninger du vil kunne lide. 

  Brolæggerens materialer

  Der er selvfølgelig alle materialerne brolæggeren vil bruge under brolægningen for at garantere at det bliver et stabilt underlag for dig og dine at bruge i det daglige, og her er det nok bedst at lade brolæggeren styre den del helt selv for så mange valgmuligheder er der garanteret ikke. 

  Men det er der til gengæld når det gælder selve belægningen, og her er mulighederne f.eks. brosten, betonfliser, kantsten, pigsten, ler klinker, granit sten, natursten og med et hav af forskellige navne som bondesten, forskellige former for herregårdssten og holmegårdssten som faset, slåede, rumlet kant mm.  ibf fliser, hjertingsten, tegl, nybrosten, klostersten, hollændersten.

  Ja vi kan helt sikkert fortsætte herfra og helt ind i evigheden hvis vi skal nævne alle de sten der er at vælge imellem og nogle af disse sten fås oven i købet i flere forskellige farver eller nuancer, så man næsten kan blive helt svimmel af alle de valgmuligheder selv uden at tænke på teglstenene, for tager man også disse med i betragtning, og det gør man helt sikkert så er mulighederne helt uden ende. Og når du selv går i gang med at undersøge lidt af alle de sten, er jeg ret sikker på at der ikke går ret lang tid før du sidder på kanten af stolen klar til at hyre den første og den bedste brolægger du får fat på.

  Brolæggerens værktøj

  Det vigtigste værktøj en brolægger har, er selvfølgelig hænderne og øjnene, hænderne der placerer stenene præcist så det hele i sidste ende kommer til at passe, og øjnene der hele tiden ser at alt er som det skal være at der ikke er en sten der har rykket sig fra deres bestemte plads og derved kan komme til at forskubbe det hele. 

  Men udover de to, er der også en del andre værktøjer der oftest er med ude på opgaven, af dem kan vi nævne brolæggerhammeren, fliseklipperen, afretningsværktøjet, sættejernet, brolæggerstænger og vinkler, muresnor, pløkker og spyd, stentænger og stenløfter, flisesnoren, betonstampere eller stødere. Alt det er med til at brolæggeren kan udføre sit arbejde meget hurtigere og langt bedre, end man selv ville have mulighed for.

  Få et godt tilbud på din brolægning

  Når du skal ud at finde den brolægger du gerne vil bruge, er det en god ide´ at henvende dig til flere forskellige for at få din brolægningsopgave lavet til den bedste pris, det er selvfølgelig lidt omfattende at finde frem til brolæggerne, forklare dem om din opgave og derefter få dem til at komme med en fast pris.

   Der er heldigvis metoder der er meget nemmere for dig når det handler om at få indhentet forskellige tilbud på brolægning, klikker du dig videre herfra siden kommer du til vores samarbejdspartners side, de er virkelig gode til at indhente tilbud da de har arbejdet med indhentning af tilbud i mange år. 

  Det eneste du skal gøre, er at udfylde den lille formular der handler om den opgave du gerne vil have en brolægger til, herefter vil din opgave blive sendt videre til forskellige brolæggere i nærheden af det sted du ønsker brolægningen. 

  Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige brolæggerfirmaer, og nu er der kun tilbage at vælge hvem du gerne vil have til at ordne din brolægning for dig, det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende og gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud.

   

  Andre sider til dig

  Nyttig links

  4.7/5 - (16 votes)
  håndværker med tilbud
  Indhent tilbud idag

  Det er nemt, gratis og helt uforpligtende og ved at få flere tilbud har du nemmere ved at få en idé om hvad det skal koste at få udført din opgave.