Få en pris på at bygge nyt hus

At bygge nyt hus

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når man overvejer at bygge sig et nyt hus, i stedet for at flytte ind i et hus der allerede er der, kommer der helt sikkert en masse spørgsmål. Hvad er fordelen ved at bygge et hus selv? Hvilke muligheder er der? Skal jeg selv stå for det hele, eller er der nogen der varetager en sådan opgave?  Hvad vil prisen for at bygge mit eget hus være? kan jeg få et overblik over en ca. pris for de forskellige ting det kræver at få bygget et hus? Hvordan får jeg bygget mit nye hus til den bedste pris? Er der nogen der kan hjælpe med at hente priserne hjem, og måske finde et godt tilbud?

  Måske er der langt flere spørgsmål end det, det er der garanteret men for at starte og slutte et sted gør vi det lige her.

  Hvad er prisen for et nybygget hus

  Prisen for et nybygget hus vil, oftest ligge på 15.000 kroner pr kvadratmeter, dvs. 140 m2 nyt hus vil koste 2.100.000 kroner.

  Hvad vil prisen for at bygge mit eget hus være?

  Se dette er et svært spørgsmål da det selvfølgelig afhænger af flere forskellige ting, blandt andet har det en stor betydning hvilke materialer du vælger til dit hus, husets beliggenhed, hvilke håndværkere du vælger mm. Men for at gøre en ret lang historie temmelig meget kortere kan vi fortælle at du nok skal regne med at for at bygge nyt hus vil prisen ligge omkring de 15000 kroner pr kvadratmeter.

  kan jeg få et overblik over en ca. pris for de forskellige ting det kræver at få bygget et hus?

  Et helt og fuldkomment overblik bliver det nok svært at give dig, men herunder kan du se nogle af de udgifter du måske dvs. med stor sandsynlighed vil rende ind i når du skal bygge nyt hus. Som du også kan se, er priserne med store spring, da det kommer an på mange forskellige ting så uden at kende til det specifikke hus vil vi kun kunne komme med prisrammer til dig.

  Bortskaffelse af jord, herunder også forurenet jord, her vil prisen ligge mellem 50000 og 500000 kr. alt efter hvor meget jord der skal bortskaffes og hvor forurenet denne jord er.

  Byggerådgiver, det er altid en god en at have med på holdet, prisen vil ofte ligge mellem 10000 og 40000 kr.

  Byggetilladelsen er også en virkelig vigtig ting og for denne vil prisen ca. være 10000 kr.

  El der skal lægges ind, stikkontakter alle de andre ting der kræver en elektriker, her skal du nok regne med at prisen vil ligge et sted mellem 50000 og 200000 kr.

  Geoteknisk rapport, her vil prisen være omkring de 10000 kr.

  Jordvarme, da det er et af de mest populære valg har vi valgt det som varmekilde eksempel og her vil prisen ofte ligge mellem 125000 og 250000 kr.

  Et andet populært valg til energiforsyning er solceller, her vil prisen ofte ligge mellem 75000 og 300000 kr.

  Køkken inkl. De hårde hvidevare og bad, her vil prisen oftest ligge mellem 125000 og 500000 kr.

  Har du valgt en byggegrund hvor der i forvejen er et gammelt hus vil prisen for dette hus nedrivning gennemsnitligt ligge på de 100000 kr. prisen variere selvfølgelig ud fra husets størrelse, om der er forurenede materialer mm.

  Tilslutningsafgifter vil oftest ligge mellem 25000 og 50000 kr.

  Der er selvfølgelig flere udgifter end disse når du skal have bygget et helt hus, og det bedste råd vi kan give dig, er at finde en dygtig arkitekt, entreprenør eller typehusfirma der kan hjælpe dig med at regne den helt endelige pris ud for lige netop det hus du drømmer om at få bygget.

  Hvordan får jeg bygget mit nye hus til den bedste pris?

  Hvis du gerne vil have dit hus bygget til den bedste pris, må vi sige at du kommer ud på lidt af en opgave for her er det at du skal finde frem til flere forskellige der arbejder med at bygge huse, her tænker vi typehus firmaer hvis det er et typehus du gerne vil have, eller arkitekter og enten entreprenører eller et udvalg af håndværkerne det kræver for at få huset til at stå færdigt her kan vi kort nævne tømrer, murer, elektrikere, VVS´er med mere. Når du taler med alle disse personer er det vigtigt at du specifikt fortæller dem om dine drømme og dine planer for dit nye hus, så de kan give dig deres korrekte pris for deres del af arbejdet, når du har været hele vejen rundt kan du gå alle de forskellige priser igennem og vælge dine håndværkere ud fra priser og indtryk mm.  

  Er der nogen der kan hjælpe med at hente priserne hjem, og måske finde et godt tilbud?

  Med tanke på den store opgave det vil blive at hente alle de priser hjem, tænker vi at dette er dit næste spørgsmål, og her kan vi glæde dig med et stort og glad JA det er der helt sikkert, og dem der kan hjælpe dig med at hente priser hjem, er ikke bare hvem som helst. De er vores samarbejdspartnere der har arbejdet med at hente gode tilbud fra håndværkere i hele Danmark i de sidste to årtier, så her har de virkelig en stor og god erfaring du kan drage nytte af hvis du har lyst til at få en hjælpende hånd. I så tilfælde kan du klikke dig videre herfra vores side hvorefter du straks vil komme frem til deres side, her møder du en lille formular du kan udfylde med dine informationer om det hus du gerne vil have bygget, du kan eventuelt lave en formular for hver håndværker der er brug for. Efterfølgende vil din formular blive sendt videre ud til de håndværkere der er behov for og efter to til tre hverdage vil du opleve at modtage tre tilbud tilbage fra håndværkerne, herefter er det blot at sætte sig med en god kop kaffe og gennemgå de tilbud du har modtaget, og se om der ikke er tilbud der falder i din smag. Husk at det er helt gratis at bestille og modtage tilbuddene ligesom du heller ikke har forpligtet dig til noget når du vælger denne måde, det er blot en hjælp på vejen til at få bygget dit nye hus, og ved hjælp af vores samarbejdspartner måske også få det bygget med lidt bedre tilbud end normalt.

  Fordelene ved at bygge nyt hus

  Der er faktisk mange fordele ved at bygge sit eget hus, blandt andet kan vi nævne at du ved at bygge dit eget hus kan få muligheden for at få opfyldt dine husdrømme, her tænker vi på ting som rummenes fordeling, størrelsen på huset, husets udseende mm. Men det er også en stor fordel at du kommer til at spare en hel del på varmeregningen, da energispildet i en ny bolig vil være langt mindre og indeklimaet vil være langt bedre end det er i de ældre huse. Der vil ikke være ret mange reparationer i de første mange år, da alt jo er nyt og der ikke er behov for udskiftninger eller genopretning af ting der går i stykker.

  Hvilke muligheder er der? og Skal jeg selv stå for det hele, eller er der nogen der varetager en sådan opgave?

  Det er to spørgsmål her, men faktisk hænger de sammen så derfor kommer det hele lige her.

  Der er flere forskellige muligheder når det handler om at bygge hus, du kan f.eks. vælge at stå for det meste selv, det er der så ikke ret mange der har alle evnerne eller tiden til så derfor er de to mest populære løsninger nemlig enten at købe et typehus hvor du går ud og ser på de forskellige muligheder typehusfirmaerne har, og herefter vælger et af alle de modeller der er at vælge i mellem. Når du har truffet valget om huset vil de næsten stå for resten af opgaven og der er ikke meget du skal foretage dig, det betyder så også at der udover valget af huset ikke er mange andre valgmuligheder for dig at træffe da de fleste er truffet til det pågældende hus, en god og praktisk løsning, især hvis man gerne hurtigst muligt vil kunne flytte ind og starte sit nye liv som nybygger.

  Der er også muligheden at få bygget et individuelt hus, her arbejder du sammen med en arkitekt hvor I tegner huset, bestemmer jer for materialer, hvor det ska ligge på grunden mm, i dette valg har du alle muligheder for at påvirke hvordan dit nye hus skal se ud, der er selvfølgelig regler og love der skal overholdes, men dette hjælper arkitekten gerne med at holde styr på. Ved denne løsning skal du nok selv ud at finde de forskellige håndværkere der skal arbejde på huset, dog er der også mulighed for at du kan finde et entreprenørfirma der kan stå for hele entreprisen.


  5/5 - (2 votes)