Få en pris på
træfiberisolering

Isoler din bolig med træfiberisolering

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Hvis du gerne vil have et godt indeklima, holde varmen samtidig med at du sparer penge på varmeudgifterne og gerne vil træffe det ansvarlige og miljørigtige valg, så er det en virkelig god løsning at isolere din bolig med en træfiberisolering.

  Træfiberisolering har eksisteret på det Danske marked i en 15 års tid, så det er en af de nyere former for isolering af huse, og derfor er der stadig mange der ikke kender til isoleringsformen hvilket er virkelig ærgerligt da den isolerer mindst lige så godt som de isoleringsformer vi kender i dag, samtidig med den gode isolering er det også en mere miljøvenlig løsning og derfor passer det godt ind i de mere klimavenlige huse vi bygger i dag.

   

  Fordelene ved træfiberisolering

  Fordelene ved at isolere sin bolig med træfiberisolering er mange, så her vil vi kun nævne nogle af dem, ellers er der en alt for stor risiko for at du vil blive træt af at læse langt før vi er færdig med at nævne fordele.

  Man kan få træfiberisoleringen i måtter der er nemme at få sat op de steder man ønsker at isolere boligen, der er mange forskellige tykkelser at vælge i mellem så derfor vil en træfiberisolering passe godt ind langt de fleste steder i boligen, de steder det kan være svært at få en hel plade ind kan stadig isoleres med træfiberisolering da det er muligt at skære træfiberisoleringen ud i helt tynde strimler der kan lægges tæt sammen men stadig passes ind i det hjørne eller det lille hulrum der skal isoleres.

  Det er også muligt at få træfiberisolering der skal blæses ind, så er der mange hulrum der skal udfyldes med træfiberisolering, er det muligt at gøre det med denne træfiberisolering hvilket er noget nemmere end at skulle skære så mange træfibermåtter i stykker.

  Træfiberisoleringen sikrer et sundt og behageligt indeklima hver dag året rundt i alt slags vejr, da det vil regulere kulden og varmen jævnt i huset hele døgnet, på grund af træfiberisoleringens varmelagrende egenskaber.

  Der er ingen skadelige kemiske stoffer i træfiberisolering, og det giver heller ikke svie og kløe at røre ved eller arbejde med træfiberisolering, det er på alle måder et meget samarbejdsvilligt produkt.

  Træfiberisolering er som sagt et naturligt og bæredygtigt produkt, oftest bliver det lavet ud af grantræer fra skove der bliver beplantet til dette formål, derfor vil et fældet træ her betyde et nyplantet træ, men for at være helt sikker på at det også gælder for netop det produkt du vælger, er det altid en god ide´ at undersøge produktet inden køb.

  Træfiberisolering er også fugtregulerende, derved undgås fugtskader og fugtproblemer.

  Træfiberisolering har også gode lyddæmpende egenskaber, derfor vil det også være anvendeligt hvis du ønsker at dæmpe lyde fra boligens andre rum, vejen udenfor eller lignende.

  Du kan isolere gulve, vægge, etageadskillelser mm, med træfiberisolering

  Hvad enten du har et ældre hus der trænger til ny isolering, eller du er ved at bygge nyt hus hvor du skal vælge mellem de forskellige isoleringsmaterialer, er træfiberisolering en virkelig god løsning, som det er muligt at isolere med alle steder.

  Langt de fleste, hvis ikke alle træfiberisoleringer der er på markedet, har en god brandhæmmende effekt, helt på højde med andre isoleringstyper.

  Når du vælger at isolere med træfiberisoleringen, er du også med til at spare på Co2 udslippet, da træfiberisoleringen ikke udleder nær så meget Co2 under produktionen som andre isoleringsmaterialer gør, faktisk spiser træerne i stedet for noget af alt den Co2 vi mennesker udleder når de vokser op.

   

  Prisen på træfiberisolering

  At komme med en eksakt pris på din boligs træfiberisolering er helt umuligt for os, det kommer nemlig an på flere forskellige ting som f.eks. antallet af kvadratmeter der skal isoleres, er der gammel isolering der skal fjernes først, hvad er timeprisen på de håndværkere du vælger at bruge og meget mere af den slags. Derfor vil det kun være muligt at fortælle dig at den bedste pris på træfiberisoleringen får du ved at spørge dig frem, altså kontakter du flere forskellige håndværkere og isolatører der arbejder med træfiberisolering, fortæller dem om det du gerne vil have isoleret med træfiberisolering hvor du herefter skal have en fast pris på opgaven fra dem. Når du er færdig med at kontakte alle du gerne vil spørge, kan du gennemgå de forskellige priser, og se hvem der har den bedste pris på opgaven.

   

  Hvornår kan det betale sig at efterisolere

  Det kan altid betale sig at efterisolere når du oplever træk, f.eks. ved at du altid har kolde fødder eller ben, eller når du oplever at der danner sig kuldebroer på vægge og lofter ligesom det også er en god ide´ at efterisolere hvis du oplever at varmeregningen er dyrere end den burde være, især hvis det ikke er på grund af prismæssig stigning af varme. Nyere huse er ofte godt isolerede men selv her, kan man opleve at isoleringen synker og derfor måske trænger til en udskiftning, ligesom der er en god tommelfingerregel der siger at alle de huse der er bygget før 1980 godt kunne have meget gavn af en efterisolering.

  Få et godt tilbud på isolering med træfiber

  Hvis du gerne vil undgå at bruge meget tid på at indhente forskellige priser på træfiberisoleringen og samtidig gerne vil have din bolig isoleret til en god pris, har vi med hjælp fra vores samarbejdspartnere en ret god mulighed til dig. 

  Klikker du dig videre her fra vores side vil du havne på vores samarbejdspartners side, de har i to årtier arbejdet med at indhente priser fra forskellige håndværkere i hele Danmark, og da håndværkerne kender vores samarbejdspartner ved de at de må gøre sig umage med at komme med de gode tilbud, hvis de gerne vil have en chance for at blive valgt til at udføre en opgave, derfor vil du også her kunne opleve at få tilbud der er noget bedre end de tilbud du selv ville kunne hente hjem. 

  Når du kommer frem til vores samarbejdspartneres side, vil du møde en lille formular du kan vælge at udfylde med de oplysninger der skal bruges så du kan få de rigtige tilbud på træfiberisoleringen, altså oplysninger som antallet af kvadratmeter om det skal blæses ind eller om det skal være i træfibermåtter mm. Når formularen er udfyldt og sendt ind vil den efterfølgende blive sendt ud til forskellige håndværkere nær dig der arbejder med træfiberisolering, hvilket betyder at du inden for to til tre hverdage vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige håndværkere der gerne vil hjælpe dig med en træfiberisolering af din bolig, herefter kan du i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er en af dem der passer til dig og de ønsker du har. At bestille og modtage de tre tilbud på træfiberisoleringen er selvfølgelig helt gratis for dig, ligesom du heller ikke har forpligtet dig til noget, det er blot en mulighed for dig til at spare tid og måske også penge på din træfiberisolering.


  Bedøm artiklen her