Få en pris på dit nybyggeri

Jeres kommende nybyggeri

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når man leder efter det helt rigtige hus vil man ofte nå frem til at det at købe et ældre hus ofte følger med en masse kompromiser som f.eks. at huset ikke ligger på grunden som man selv ville have placeret det, indretningen af de forskellige rum er heller ikke helt som man ville have valgt at gøre det i dag og isoleringen lever nok heller ikke helt op til det vi gerne vil have og meget mere.

   Samtidig er der nok en del K1, K2 og K3er der skal have en kærlig hånd, nogle lidt hurtigere end andre og der er oftest også nogen af alle disse K-er der kommer til at overraske prismæssigt ofte kan en K1 eller K2 være en del dyrere at reparere end en K3. på længere sigt vil det ældre hus nok også kræve flere reparationer og udskiftninger, så her er det værd at overveje om det ikke var en god ide´ at kaste sig over lidt nybyggeri  i stedet for, så slipper I også for alt arbejdet med at udskifte køkkener og badeværelser, bygge til og bygge om osv.

  Hvad er prisen for Nybyggeri

  Prisen for et nybyggeri, vil ofte ligge på de 15.000 kroner pr kvadratmeter.

  Få jeres nybyggeri til den rette pris

  Ofte vil man kunne gå ud fra at prisen for nybyggeri vil ligge omkring de 15000 kroner pr kvadratmeter at bygge et nyt hus, men prisen kan selvfølgelig variere alt efter hvilke håndværkere i vælger og hvordan I ønsker huset skal være, hvor i landet det skal ligge med mere. 

  Derfor er det en rigtig god ide´ at I først og fremmest finder ud af hvad det er I vil have, om det er et individuelt bygget hus, eller et typehus og herefter finder frem til de firmaer der bygger typehuse eller de arkitekter og håndværkere der bygger de individuelle huse, det kan også være muligt at I finder et entreprenørfirma der kan stå for byggeriet. 

  Når I har fundet frem til de håndværkere i ønsker at bruge, må I kontakte flere forskellige for at få deres bud på opgavens pris, bagefter kan I så sammenligne de forskellige priser, regne på det og træffe jeres valg.

  Få et godt tilbud på jeres nybyggede hus

  Det kan blive en ret stor og ret omfattende opgave finde frem til alle de håndværkere så I kan gennemgå priser mm, det er de færreste mennesker der har overskuddet og tiden til sådanne opgaver. Derfor har vi her en god mulighed til jer, så I noget nemmere og hurtigere kan komme i gang med at få opfyldt jeres nybyggeri drømme, samtidig med at I får det til den bedste pris.

  Klikker i jer videre herfra vores side vil I komme frem til vores samarbejdspartner, der har en meget stor erfaring i at hente gode tilbud hjem fra håndværkere i hele Danmark, faktisk har det været deres arbejdsområde de sidste 20 år. Hvis I også gerne vil have glæde af deres erfaring og komme lidt nemmere gennem opgaven med at finde de rette håndværkere eller firmaer der skal bygge jeres hus, kan I vælge at udfylde den lille formular i møder på deres side med de vigtige informationer om jeres nybyggeri drøm, her kan I blandt andet skrive om det er det individuelt byggede hus I ønsker eller det er typehuset. 

  Når formularen er udfyldt og sendt afsted, vil den blive sendt i udbud til de forskellige håndværkere, hvilket betyder at i efter to til tre hverdage vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige firmaer eller håndværkere der med glæde vil hjælpe jer med at få bygget jeres nye bolig. Nu kan I så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder i jeres smag, så I hurtigt kan komme i gang med jeres boligdrømme. Det er selvfølgelig helt gratis at bestille og modtage tilbuddene, ligesom I heller ikke forpligter jer til noget.  

  Fordele ved nybyggeri

  Der er mange fordele ved nybyggeri, først og fremmest kan I selv vælge hvilket hus det er I gerne vil bo i, hvor mange plan der skal være, hvordan rummene skal fordeles, hvor stort huset skal være mm. Der er selvfølgelig forskel på valgmulighederne i forhold til om I vælger et typehus som jeres nybyggeri projekt, eller om I selv vil være med ind over og vælger at hyre en arkitekt i stedet for et typehusfirma, men det kommer vi lidt mere ind på senere.

  Af andre fordele end den store medbestemmelse på nybyggeriet, er der også den store fordel at I vil få en langt billigere varmeudgift ved et nybygget hus, end der vil være ved et gammelt hus. Ved nybyggeri bliver der tænkt meget mere på energibesparelse da der er mange regler for isoleringen i dag der slet ikke er tænkt ind i de gamle huse, samtidig vil I også kunne mærke at indeklimaet i et nybygget hus er langt bedre, end det er i mange af de ældre huse.

  Og I slipper også for mange af de irriterende og også ofte omkostningsfyldte reparationer og udskiftninger der er når man bor i et gammelt hus, med nybyg er der stort set ingen behov for ret meget vedligehold, da alt er helt nyt.

  Og ja, I kan garanteret også selv finde mange flere fordele, så her vil vi i stedet bevæge os lidt videre.

  Typehuse og de individuelt byggede huse

  Som vi før kom lidt ind på, er der forskel på hvor mange valgmuligheder man har i forhold til den måde, man vælger at få bygget sit hus på.

  Hvis I vælger typehuset, vil der ikke være nær så mange valgmuligheder da I her vælger mellem et udvalg af forskellige huse hvor der er forudbestemt flere ting, her må I snakke med firmaet I vælger om hvilke muligheder der er for at få huset tilpasset jeres ønsker og behov. Her skal I også være opmærksomme på at det ikke er altid at I har muligheden for at bestemme hvordan huset skal ligge på grunden, da det også kan være en af de ting der er forudbestemt ud fra husets form og hvordan det er muligt at placere det, på jeres grund. Fordelene ved et typehus er at I får et hus der i forvejen er gennemprøvet, der er tænkt over at huset skal være funktionelt og godt at leve i, og flere familier har i forvejen købt et hus som jeres og gennem det har firmaet der laver husene kunnet høste erfaringer i hvad der fungerer og hvor der er behov for lidt nytænkning. En anden fordel er også at det ofte vil gå lidt hurtigere fra byggeriet er startet til I kan flytte ind i jeres nye hus, da det ofte er håndværkere der tidligere har bygget huset for andre, der arbejder på jeres nye hus.

  Hvis I derimod vælger at kaste jer over projektet med det Individuelt byggede hus som jeres nybygger projekt får I langt større indflydelse på hvordan jeres hus skal se ud, både udvendigt og indvendigt, hvordan det skal ligge på grunden og hvilke materialer der skal bruges mm. Det er en god ide´ at I her vælger en arkitekt der har stor erfaring i at bygge huse da I her vil kunne få mange gode råd og vejledning, i hvad der fungerer og hvad I måske skal tænke lidt mere over. Når man får et individuelt bygget hus, er det vigtigt at huske at tænke fremtiden med ind i billedet da I sikkert vil leve i huset i mange år, måske som børnefamilie og måske som ældre, med alle børnebørnene på besøg.

  Det er også en god ting at I er opmærksomme på reglerne for f.eks. isolering så I ikke får lavet et hus der bliver for omfattende at isolere, heldigvis er arkitekter også godt inde i de forskellige regler og lovgivninger der er på området.

   
  Bedøm artiklen her