Brug for en VVS
Udfyld og få en pris?

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Varme Ventilation og sanitets Installatør

  En VVS-installatør har mange forskellige opgaver, og en stor del af disse opgaver, dækker over de rør og de tilslutninger der er inde i din bolig. Så alle rørene der f.eks. fører vand eller varme til og fra og rundt i din bolig, og de tilslutninger der f.eks. betyder at toilettet bliver tilsluttet så det kan trække vand ind og kan komme af med vand, at et afløb kan blive tilsluttet mm, er VVS-installatørens arbejdsområde.

  Men en VVS-installatørs arbejdsområder slutter ikke med rør der fører vand, de arbejder også med installation og reparationer af forskellige varmekilder som gulvvarme, tilslutning af varmepumper og fjernvarme, samt de også arbejder med installation og reparation af klimaanlæg.

  Ligesom de også monterer gasapparater som f.eks. et gaskomfur eller et naturgasfyr mm. Bogstaverne VVS, er en forkortelse for Varme Ventilation og Sanitet, hvilket dækker over alle de forskellige arbejdsområder de har.

  Prisen for en VVS-Installatør

  VVS-installatørens timepris oftest vil ligge mellem 450 og 800 kroner pr time

  Når man har fået brug for at hyre en VVS’er til en VVS-opgave, er det også altid rart at have et overblik over den pris, som det kan ende med at koste.

  Her kan vi selvfølgelig ikke give dig en fast pris på den opgave du har brug for en VVS’er til at lave for dig, for priserne afhænger af hvilken opgave du skal have lavet, hvor mange arbejdstimer skal der bruges? Hvilke materialer, om det er en erfaren VVS´er eller en lærling der er behov for mm.

  Ligesom det også har en væsentlig betydning hvor meget den valgte VVS’er skal have i timen, der er nemlig ikke ensartede priser for VVS-arbejde, derfor vælger firmaet selv hvad deres timeløn skal ligge på. Men vi kan her fortælle dig at VVS-installatørens timepris oftest vil ligge mellem 450 og 800 kroner pr time, en lærlings pris er noget lavere og her starter prisen oftest ved de 250 kroner pr time.

  Kan alle og enhver lave en VVS-installatørs arbejde?

  Der er faktisk mange forskellige ting i din bolig, hvor du skal have en autoriseret VVS-installatør til at udføre arbejdet for dig, men her kommer en lille liste over de ting du selv må udføre derhjemme.

  • Du må gerne tilslutte en bruser med slange
  • Du må også gerne tilslutte brusearmatur
  • Ligesom du også gerne må skifte pakningerne i armaturet
  • Du må også tilslutte et blandingsbatteri, så du kan få den rette vandtemperatur
  • Det er faktisk, også tilladt at tilslutte et toilet
  • Du må også gerne, tilslutte vaskemaskinen og opvaskemaskinen til vandet

  Men det er vigtigt at du kun udfører disse opgaver, hvis der ikke er behov for at ændre på installationen, for enhver ændring af installationer kræver en autoriseret VVS-installatør.

  Det er også vigtigt at der er en afspærringsventil på vandrøret, så der er kontrol over at vandet ikke fosser ud og laver vandskader, ligesom det også er vigtigt at de materialer du bruger er enten VA-godkendte eller CE-mærkede.

  Det er også temmelig vigtigt at huske at du ikke behøves at lave nogle af disse opgaver selv, det er nemlig altid muligt at få en VVS´er til at lave arbejdet for dig, for på den måde kan du selv lave alle de andre ting du helt sikkert hellere vil kaste dig over.

  Nogle af de opgaver en VVS-installatør oftest laver

  Vi har kigget lidt på hvilke opgaver det er VVS-installatørerne oftest bliver kaldt ud til og da det er et ret varieret udbud, har vi her valgt at nævne nogle af dem hvis vi tog dem alle, ville listen hurtigt blive alt for lang.

  • Montering af vaskemaskiner
  • Installere gulvvarme
  • Installationer af ventilations- og klimaanlæg
  • Installering og tilslutning af forskellige varmeanlæg som f.eks. solvarme, naturgas, fjernvarme, varmepumpe mm
  • Montering af toilet og vask
  • Montering af gaskomfur og måler
  • Opsætning af vandmåler
  • Installation af røranlæg til koldt og varmt vand
  • Installation af afløb
  • Udskiftning af blandingsbatterier
  • Udføre tagarbejde i bly, kobber og zink
  • Opsætning af nedløbsrør og tagrender

  Uddannelsen til autoriseret VVS-installatør

  Når der er så mange VVS-opgaver man ikke selv må lave, kan man ikke undgå at blive ramt lidt af nysgerrighed, for hvad en VVS-uddannelse indebærer.

  Først og fremmest hedder uddannelsen VVS-energiuddannelsen, da der også bliver lagt stor vægt på de tekniske installationer der giver energi i vores boliger, det vil sige gas og vandinstallationer, centralvarme og de forskellige miljøvenlige energiløsninger – VVS-installatøren lærer alt om hvordan energien kan blive udnyttet bedst muligt.

  Uddannelsen varer mellem 4 år og 3 måneder til 4 år og 5 måneder alt efter det speciale der er valgt, under uddannelsestiden vælges der blandt fire forskellige specialer som er Vvs-installationstekniker, blikkenslager og vvs, vvs-energispecialist og ventilationstekniker.

  VVS-installationsteknikerne arbejder med vand i hanerne, gas i komfuret og varmen i radiatorerne fra de forskellige kilder, samt installation af avancerede velfærdsteknologiske løsninger der kan give en bedre livskvalitet.

  Blikkenslager og VVS er den der klipper, former og lægger tagplader så de passer perfekt til bygningens tag, ligesom det også er blikkenslageren der monterer tagrender og nedløbsrør, der passer til din bolig.

  VVS-energispecialistens speciale er alle former for opvarmningsanlæg, VVS-energispecialisten sørger for at alt fungerer optimalt og afbrændes korrekt i forhold til at mindske miljøbelastningen, og få den bedste udnyttelse af varmekilden.

  Ventilationsteknikeren sørger for det bedste indeklima, her er det alle former for ventilationsanlæg der arbejdes med både de store anlæg og de små anlæg, udsugningsanlæg og klimaanlæg, det gælder både installation og service.

  Find en VVS-installatør til den rigtige pris

  Som vi før var inde på, er der ikke nogen enslydende pris for VVS’ernes timeløn, det vil sige at det er her du har muligheden for at spare på regningen, det kræver dog lidt arbejde og at der bliver brugt tid på det. Hvis du finder frem til flere forskellige VVS-firmaer, kontakter dem og giver dem den nødvendige information om den VVS-opgave du gerne vil have udført af en autoriseret VVS-installatør, kan du slutte af med at få deres bud på prisen for at få din opgave udført. Bagefter kan du så sammenligne priserne og træffe dit valg ud fra dem.

  Få et godt tilbud på en autoriseret VVS-installatør

  Du har selvfølgelig ikke alverdens tid til at få indhentet priser fra forskellige VVS-installatører, tid er i dag noget der ofte er blevet en mangel i hverdagslivet, derfor ved vi at det også kan være fristende bare at takke ja til den første VVS´er man taler med, men det vil være alt for ærgerligt at gå glip af muligheden for en besparelse.

  Derfor har vi her en anden mulighed til dig, nemlig at få vores samarbejdspartner, til at indhente tilbud for dig. vores samarbejdspartner er 3byggetilbud og de har efterhånden mere end tyve års god erfaring i at indhente de bedste tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark, de bedste tilbud tænker du nok nu, hvordan kan det hænge sammen?

  Det er faktisk ganske enkelt for håndværkerne heriblandt VVS-installatørerne kender vores samarbejdspartnere ret godt, og de ved at hvis de gerne vil have muligheden for at blive valgt til din VVS-opgave må de gøre sig mere umage med prisen, ellers ender det med at det er deres konkurrent der får muligheden og derfor har du muligheden for at kunne være heldig og få et bedre tilbud end du selv ville kunne finde.

  Vejen til det gode tilbud

  Først og fremmest kan du klikke dig videre til deres side her fra vores side, så det er ret nemt og hurtigt at finde vej, når du kommer frem til vores samarbejdspartners side vil du se en lille formular du kan vælge at udfylde, med alle de informationer der er vigtige for at du kan få tilbuddene til din VVS-opgave, når den er udfyldt, vil den blive sendt ud til forskellige autoriserede VVS-installatører.

  Det betyder så at du efter to til tre hverdage vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige VVS’ere der gerne vil lave din VVS-opgave for dig, nu kan du så sidde i ro og mag derhjemme, gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er et af dem der falder i din smag.

  Det er selvfølgelig helt gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud fra VVS-installatørerne, ligesom du heller ikke har forpligtet dig til noget.

  5/5 - (1 vote)