Hvad koster en murer i timen ?

Uanset om du er en husejer på udkig efter en professionel murer til dit næste projekt eller blot nysgerrig omkring hvad murerarbejde indebærer, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi dykke ned i de mange aspekter af murerarbejde, lige fra hvordan du bedst kan vurdere omkostningerne til de forskellige typer opgaver en murer kan udføre. Vi vil også give dig tips til, hvordan du kan finde den rette murer, der passer til netop dit behov og budget.

Prisen på en murer varierer alt efter hvilken opgave der skal laves. Ud fra de priser vi har gennemgået, vurderer vi at den gennemsnitlige timepris for en murer er på ca. 500 kr pr. time

Hvad er prisen og hvor finder jeg en maler

Når det handler om murerarbejdet, er et af de første spørgsmål ofte ”Hvad koster en murer i timen?” svaret er at prisen på en professionel murer varierer ud fra mange forskellige faktorer blandt andet opgavens omfang, hvilket stykke arbejde der skal laves, materialer der skal bruges, hvor mange timer det vil tage og hvilken murer du vælger.

Derfor er den vigtigste pris på murerarbejdet altid den samlede pris inklusive materialer for den opgave du ønsker at få udført, da materiale prisen også vil have en stor indvirkning på hvor mange penge du skal betale for at få udført murerarbejdet. 

Men ud fra de timepriser vi har gennemgået, vurderer vi at svaret på spørgsmålet ”hvad koster en murer i timen” er at en murer koster typisk mellem 350 – 650 kr. i timen.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Hvad er prisen på murerarbejde?

  Den bedste metode til at finde ud af hvad en murer koster til netop din opgave er at undersøge markedet ved at indhente flere tilbud fra flere forskellige murerfirmaer og få deres egne murer priser, på den måde kan du se hvordan prisniveauet er og vælge ud fra de ovenstående priser, hvilken murer du ønsker at hyre til din opgave.

  Hvad skal en murer koste, det er noget hver enkelte murer selv prissætter, derfor kan det som sagt variere en del når det handler om spørgsmålet ”hvad koster en murer”, dette er en fordel da det her er muligt at spare penge på timeprisen for en murer.

   

  Materialeomkostningerne vil oftest være den samme, lige meget hvilken af de mange murerfirmaer du vælger, derfor er det ved timeprisen på en murer du har muligheden for at spare penge, i mange tilfælde kan du blive overrasket over de bedste tilbud du får. 

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Hvad kan en murer hjælpe dig med

  Står du og mangler en professionel murer til din mureropgave? En murer har mange opgaver der ikke kun omhandler byggeri med mursten, selvom alle murere nu også arbejder med at bygge rå mure med mursten på mursten.

  Typiske opgaver for en murer kan være at bygge nyt badeværelse eller en renovering af et gammelt badeværelse, bygge vægge, pudse facader, udføre hele facaderenoveringer eller bygge en tilbygning på dit hus?

  Når det gælder facaderenovering, er en murer også god til at rådgive om hvilken behandling der vil være bedst egnet til ydermurene på dit hus, skal det være en vandskuring eller er det bedre kun at reparere fugerne. Dette arbejde kan de selvfølgelig også udføre.

  En murer vil også være den rette håndværker når det gælder sætningsskader i huse, sætningsskader opstår når jorden under en bolig har flyttet sig, her er det yderst vigtigt at få repareret skaden så den ikke udvikler sig yderligere.

  De fleste murere har stået for opgaver med nye tilbygninger til mange huse, ligesom de også har været med til at bygge et nyt hus flere gange og derfor har stort set alle murere en stor erfaring med alle de mureropgaver der er omkring huse.

  Måske har du planer om at bygge en mur omkring din have så du får en flot finish på grænsen af din have uden at være nødt til at klippe hæk hver sommer, et godt murerfirma har også god erfaring med opbygning af forskellige mure, både i natursten og i støbte sten.

  En murer kan hjælpe dig med nye gulve, både med et betongulv og gulve med klinker eller fliser.

  I dag er flere forskellige murere, også specialiserede i computer visualisering, så de vil også kunne hjælpe dig med at designe dit murerprojekt helt fra bunden, inden de går i gang med at bygge projektet.

  En murer er god til at vurdere om din skorsten trænger til at blive muret op, ligesom de også kan gøre det for dig, og rette op på de skader der evt. kan være på skorstenen.

  En murer arbejder også med opmuring af vægge i huse, både i gamle huse og i et helt nyt hus, de arbejder med pudsning, filtsning og vandskuring af dine lofter og vægge, ligesom de også arbejder med at sætte fliser og klinker op på dine vægge f.eks. i køkkener og på badeværelser.

  Murer arbejder også med sikring af vådrum, vådrumssikring er en af de vigtigste faktorer når det handler om badeværelser, da det sikrer at vandet ikke trænger ud i husets andre elementer.

  En murer arbejder med at støbe nye betontrapper, ligesom murere også kan renovere gamle betontrapper.

  En murer arbejder også med at lægge tegltag og de kan selvfølgelig også renovere det.

  Kortere sagt er murerne dem der kan bygge, rette fejl på og renovere alle former for arbejde der involvere tag, facader, mursten, fliser, tegl, mørtel og puds.

  Mureropgaver er langt mere varieret med flere forskellige materialer end man først forestiller sig.

  Hvorfor hyre en murer?

  Ønsker du murerarbejde med høj kvalitet, får du kun de gode fordele ved at få en professionel murer til at udføre arbejdet, hver eneste af de enkelte murere kommer med kvalifikationer der gør at de altid vil kunne udføre opgaverne korrekt og give et resultat du kan glæde dig over i mange år.

  En murer har en næsten fire årig uddannelse bag sig, der sikre at den enkelte murer har fagligheden og den erfaring der skal til at udføre de forskellige opgaver nøjagtigt som de skal udføres.

  Derfor vil du med den helt rigtige murer til dit projekt opleve at du får udført den opgave du ønsker som du ønsker den skal være.

  Den helt rigtige murer er altså altid en faguddannet murer.

  Mange murere har specialiseret sig indenfor et specialefag, de har haft muligheden for at vælge mellem fem specialer som er renovering og restaureringsspeciale, energispeciale, tagspeciale, murerspeciale og flisespeciale.

  Derfor er det også muligt at vælge de enkelte murere der har en mere specifik viden indenfor det område man ønsker en murers hjælp til.

  En murer ligger inde med den bedste viden om de forskellige murer opgaver, materialevalg mm, lige fra arbejdet med en tilbygning til opbygning af havemure, derfor kan du også forvente at kunne få den bedste rådgivning omkring dit murer projekt, så du sikre sig at dine planer er mulige at udføre.

  Når du hyre en murer eller et murerfirma er du altid sikret, at dit projekt ender ud som du ønsker det, og vil være til gavn og glæde mange år fremover.

  Opgavebeskrivelse

  Når du skal indhente tilbud på din mureropgave fra et murerfirma, er det en fordel at have en god opgavebeskrivelse med, det er en fordel i forhold til at få de korrekte murer priser, ligesom det også er en fordel i forhold til at sammenligne tilbud fra de forskellige firmaer.

  Når du har fået de forskellige tilbud, kan du sammenligne dem og vælge det bedste tilbud og derefter undersøge hvad deres tidligere kunder mener.

  Opgavebeskrivelsen afhænger selvfølgelig af den opgave du ønsker mureren skal lave for dig, men den kan blandt andet indeholde følgende:

  • Hvilket murerprojekt ønsker du at indhente tilbud på? (er det en tilbygning, et nyt badeværelse, renovering eller?)
  • Hvilken størrelse har projektet?
  • Beskriv gerne det projekt du ønsker at få lavet så præcist som muligt.
  • Skal der også bruges andre håndværkere, hvor det f.eks. er nødvendigt at kordinere arbejdet?
  • Har du selv købt materialer? Hvilke? Det kan være du selv har købt de fliser der skal bruges, medsend gerne billeder.
  • Hvilke materialer ønsker du der skal bruges?
  • Hvornår vil du forvente at arbejdet er færdigt?
  • Har du brug for råd og vejledning fra en murer?
  • Medsend gerne billeder af det sted hvor murerarbejdet skal udføres.
  • Husk også at medsende dine kontaktoplysninger og adresse så du også kan forvente at kørslen er indregnet i deres endelige pris.

  En murers timepris ligger oftest mellem 350 – 650 kr. i timen, oftest vil en timepris være fastsat efter faktorer som erfaring og landsdel.

  En murer ligger 600 mursten på en dag, dette er taget ud fra akkordregnskaber som byggegruppen i 3F har fået. 

  En mursten koster mellem 3 kr. – 55 kr. alt efter kvaliteten på murstenen.

  5/5 - (2 votes)