Hvad koster en murer i timen ?

Prisen på en murer varierer alt efter hvilken opgave der skal laves. Ud fra de priser vi har gennemgået, vurderer vi at den gennemsnitlige timepris for en murer er på ca. 350 kr pr. time

Hvad er prisen og hvor finder jeg en maler

Står du og mangler en murer? Måske du er ved at lave en tilbygning på dit hus eller du har planer om at bygge en mur omkring din have så du får en flot finish på grænsen af din have uden at være nødt til at klippe hæk hver sommer?

Skal du have lavet et nyt betongulv? Eller mangler du bare en murer til at genopfriske murene på dit hus? En murer kan mange ting, så der er mange grunde til lige at stå og mangle en murer.

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Hvad er prisen på murerarbejde?

  Du vil helt sikkert også gerne vide lidt om, hvad du kan forvente af murer priser er det ikke sandt? Og vi vil også meget gerne hjælpe dig med at få lidt ideer om prisen på murerarbejdet, men prisen på murerarbejdet kommer selvfølgelig an på hvilket projekt du ønsker de skal lave for dig. 

  Ligesom det også kommer an på hvilke materialer, og hvor mange materialer der skal med på opgaven, og selvfølgelig kommer det også an på murerens timepris.

   Og timeprisen kan sagtens svinge en del alt efter hvor meget erfaringen mureren har, og hvor i landet mureren har sit værksted kan også spille ind på prisen.

   I de store byer er der f.eks. lidt mere pres på priserne end der er på landet, så med alle de faktorer der spiller ind og der er flere end vi lige har nævnt, vil vi ikke kunne give dig en fast timepris uden at kende til flere oplysninger om det arbejde du vil have udført.

  Men du vil ca. kunne regne med at timeprisen på murerarbejdet, gennemsnitligt vil ligge på de 350 kroner.

  Hvis du gerne vil kende den endelige pris, på det arbejde du ønsker at få udført og også gerne vil have en god pris på murerarbejdet, vil vi anbefale dig at klikke videre her til vores samarbejdspartnere.

   De er nemlig specialister i at indhente priser fra håndværkere, så hvis du udfylder den lille formular du bliver sendt videre til, vil du inden for et par hverdage modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige murere. 

  På den måde kommer du til at kende den pris din mureropgave vil koste at få udført, og samtidig vil du frit kunne vælge mellem de forskellige murere fra dit nærområde der byder ind på din opgave, og det er selvfølgelig helt uforpligtende at bestille tilbuddene.

   Først når du har truffet dit valg og lavet en fast aftale med en af murerne, er aftalen endelig indgået, så at modtage tilbuddene er helt uden bindinger.

   

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Hvad kan du ellers bruge en murer til?

  Udover at lægge sten på sten med mørtel smurt imellem, har mureren også et meget stort materiale kendskab indenfor murer området, og selvfølgelig også en meget stor viden om de rette fremgangsmåder for de forskellige opgaver. 

  Så med en murer er du sikret, at dit projekt ender ud som du ønsker det, og vil være til gavn og glæde mange år fremover. Udover dette er mange murere, også specialiserede i computer visualisering, så de vil kunne hjælpe dig med at designe dit murerprojekt helt fra bunden.

  De er også gode til at vurdere om din skorsten trænger til at blive muret op, og de kan selvfølgelig også gøre det for dig, de kan også fortælle hvilken behandling der vil være bedst egnet til ydermurene på dit hus, skal det være en vandskuring eller er det bedre at reparere fugerne. Dette arbejde kan de selvfølgelig også udføre.

  Af andre opgaver de også er vant til at klare kan vi nævne støbning af betongulve, opmuring af vægge i dit hus, de kan lave pudsning, filtsning og vandskuring af dine lofter og vægge, sætte fliser op på dine vægge og lægge fliser på dit gulv.

  Murer laver også sikring af vådrum så du ved at det altid er sikkert at tage et bad uden at vandet trænger ud i husets andre elementer, de kan støbe og renovere betontrapper, opmuring og renovering af husenes facader, de er gode til at lægge tegltag og de kan selvfølgelig også renovere det.

  Kortere sagt er murerne dem der kan bygge og renovere alle former for arbejde der involvere tag, facader, mursten, fliser, tegl, mørtel og puds.

   

  Hvorfor hyre en murer?

  Måske overvejer du at udføre arbejdet selv? Og det kan du i mange tilfælde også godt gøre, men der er gode grunde der taler for at hyre en murer ind til at udføre det i stedet.

  Det er hos dem du får de bedste råd og den bedste vejledning, det er dem der kender til det rette materialevalg og de ved lige præcis hvordan fremgangsmåden skal være, for at få det helt rigtige resultat.

   Men det er ting der er nævnt før i artiklen, så dem kender du jo allerede, men videre kan nævnes at du helt sikkert vil komme til at spare masser af tid, ved at hyre professionelle murer ind til opgaven, for med deres erfaring har de det helt rette håndelag til at få arbejdet udført. 

  Og der er også en stor chance for at du kommer til at spare på materialeudgifterne, for medmindre du har prøvet murerarbejdet før, er der en god chance for at det kræver et par forsøg at få det helt rigtigt. Og ja når du først har muret noget op, kræver det også sin mand at fjerne det igen, så det er helt sikkert bedst at det lykkedes i første forsøg. 

  Alt den tid du sparer på at få mureren til at lave arbejdet for dig, kan du jo bruge på at lave noget der er meget sjovere og hyggeligere, eller du kan tilbringe dagen på arbejdet og bruge ferien på noget helt andet, og samtidig glæde dig over at komme hjem og se alt det de har nået mens du var på job.


  5/5 - (1 vote)
  håndværker med tilbud
  Indhent tilbud idag

  Det er nemt, gratis og helt uforpligtende og ved at få flere tilbud har du nemmere ved at få en idé om hvad det skal koste at få udført din opgave.