Hvad er prisen på en gulvlægger ?

gulvlægger igang
Vi kan her fortælle dig at timeprisen for en gulvlægger oftest vil ligge mellem 350 – 600 kroner pr time, inklusive moms.

Få lagt dit nye gulv af en gulvlægger

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  At få lagt et nyt gulv er en stor opgave, ikke alene er der alle forberedelserne med at fjerne det gamle gulv og klargøre det nye gulv, men der er også alle opmålingerne så det er muligt at få gulvet lagt korrekt fra start så det hele kommer til at passe sammen til sidst, ligesom det også er vigtigt at vælge det gulv der passer til din og familiens hverdag og den bolig det skal lægges i.

  Derfor er den bedste hjælp du kan få når du skal have et nyt gulv nemlig den du kan få fra gulvlæggeren som kan hjælpe dig bedst muligt med denne opgave, og er du det mindste i tvivl om hvilket gulv der egner sig bedst til din bolig og din dagligdag er gulvlæggeren også den helt rigtige at få gode råd og vejledning fra.

  Vi vil selvfølgelig kigge lidt på de forskellige gulv muligheder her, men ønsker du at gå helt i dybden med emnet så du er sikker på at få det helt rigtige gulv lagt på, så er det altså gulvlæggeren du skal henvende dig til.

  Prisen for at få lagt et gulv

  Den endelige pris for at få lagt dit gulv afhænger selvfølgelig af flere forskellige ting som hvilket gulv du ønsker at få lagt, hvor stort rummet eller huset er der hvor der skal lægges nyt gulvet, om der er et andet gulv der skal fjernes før arbejdet med at lægge det nye gulv kan starte, og hvor meget den gulvlægger du har valgt skal have pr time.

  Derfor er det selvfølgelig også rart at kunne vide lidt om gulvlæggerens timepris, og vi kan her fortælle dig at timeprisen for en gulvlægger oftest vil ligge mellem 350 – 600 kroner pr time, inklusive moms.

  Find en gulvlægger til den bedste pris

  Som du kan se, er der lidt af et spring mellem den laveste og den højeste timepris for at få lagt et gulv, det er fordi der i Danmark ikke er nogen fast prissætning for hvad en gulvlægger må tage i timen, det er altså op til den enkelte gulvlægger eller gulvlæggerfirma at fastsætte sin egen timepris. 

  Og når man så også tænker på at der findes gulvlæggere der tager mere pr time end det nævnte beløb, og nogle få gulvlægger også kan tage lidt mindre pr time, skal der slet ikke meget fantasi til at forestille dig hvor meget regningen for det nye gulv kan ændre sig ud, fra hvilken gulvlægger man har valgt.

   Derfor er den bedste måde at finde den gulvlægger der har den bedste pris, at finde frem til flere forskellige gulvlæggerfirmaer, så du kan fortælle dem om det gulvarbejde du gerne vil finde en gulvlægger til. Bagefter har du så en fin prisoversigt over gulvlæggerne i dit nærområde og du kan nu selv gå dem alle igennem og træffe dit valg ud fra det, et godt råd er at lave en god kop kaffe eller lignende og hygge dig med arbejdet for det tager tid.

  En Gulvlægger kan bl.a hjælpe med

  Kategori Opgave
  Rådgivning og planlægning Rådgive kunder om de forskellige typer af gulvmaterialer og anbefale den bedste løsning baseret på deres behov og budget. Planlægge det overordnede gulvprojekt og lave skitser eller tegninger.
  Forberedelse Forberede undergulvet før installation, dette kan inkludere udjævning af overfladen, fjerne gammelt gulv eller andre nødvendige forberedelser.
  Installation af gulve Installation af forskellige typer gulve, herunder træ, laminat, vinyl, linoleum, tæpper, fliser, og meget mere.
  Reparation og vedligeholdelse Udføre reparationer på beskadigede gulve, for eksempel ved at fjerne og erstatte beskadigede dele. Udføre rutinemæssig vedligeholdelse som slibning og lakering af trægulve.
  Afslutningsarbejde Installere baseboards og lister for at give gulvet et færdigt udseende. Afslutte og polere gulvet efter installation.
  Specialopgaver Installation af specialgulve som opvarmede gulve, akustiske gulve, sportsfaciliteter, osv.

  Tænk over dette når du skal vælge dit nye gulv

  Først og fremmest er det vigtigt at overveje hvor meget slid dit gulv vil komme ud for i dagligdagen, har du børn der løber rundt og til tider glemmer at tage fodtøjet af når de kommer ind udefra? eller har du husdyr der bevæger sig rundt i dit hjem, og måske laver mærker med deres klør eller tager vand og fugt med ind? er det vigtigt at du vælger et gulv der kan klare lidt af hvert i dagligdagen.

  En anden ting der også kan være en vigtig faktor i forhold til gulvvalget, er om der skal lægges gulvvarme under gulvet, her er det helt sikkert bedst at vælge et stabilt gulv der ikke arbejder ud fra kulde og varme, som man f.eks. kan opleve et med et trægulv eller et tyndere click gulv.

   

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  De mest slidstærke gulve

  Her vil vi se på tre af de mest slidstærke gulve, at vi kun vælger at komme ind på tre af gulvene betyder på ingen måder at der ikke er flere valgmuligheder, det betyder kun at vi jo må sætte grænsen et sted og det er faktisk lidt svært når det handler om gulve, for der er virkelig mange muligheder.

  Det mest slidstærke gulv du kan finde, vil helt sikkert være New Yorker gulvet, eller med andre ord et betongulv, når det er færdigbehandlet og klar til brug er der næsten ikke noget der kan påvirke gulvet med slid eller lave mærker i gulvet. 

  Og er du bekymret for at den grå beton ikke vil passe til din bolig kan du vælge mellem et hav af farver og nuancer, især hvis du vælger en epoxybehandling af betongulvet, er der næsten ingen grænser for farve mulighederne. Endnu et plus ved dette gulv, er at gulvvarme fungere virkelig godt sammen med betongulvet.

  Korkgulvet er et gulv der også er stærkt på vej frem i de danske hjem, dette gulv er også virkelig slidstærkt og med en god efterbehandling er det virkelig modstandsdygtigt mod det meste det kan blive udsat for i løbet af en dagligdag, det er rart og behageligt at gå på og dæmper lydene af fodtrin, børnenes leg mm. Og selvom korkgulvet i sig selv føles varmt at gå på, er det også velegnet til et hjem med gulvvarme.

  Et andet virkelig slidstærkt gulv du kan vælge, er Linoleumsgulvet, her har du også muligheden for at lege med farver og mønstre ligesom det også er et gulv der er let at vedligeholde og skulle det alligevel ende med at trænge til en kærlig hånd, er det også her muligt at få gulvet slebet så det igen kan stråle som nyt.  

  Gulvlæggerens arbejdsområder

  Selvom gulvlæggeren primært arbejder med gulve, betyder det ikke at det er et ensformigt arbejde, først og fremmest er der et hav af gulv muligheder at vælge imellem og hvert gulv kræver sin ekspertise, der er trods alt langt fra at lægge et epoxygulv til et fyrretræsgulv i sildebensmønster eller at lægge et gulvtæppe i forhold til et terrazzogulv. Men det stopper slet ikke her, for gulvlæggeren er også uddannet i at lave gulve til vådrumsområder, så dit badeværelse kan blive korrekt vådrumssikret og dermed undgå skader fra vand der løber de forkerte steder. Og som før nævnt er gulvlæggeren også ekspert i at vide hvilket gulv der egner sig bedst til rummet og din daglige levevis ligesom de også er mestre i at regne korrekt ud hvor meget gulv der skal til og hvordan det lægges bedst mm. Faktisk varer gulvlæggernes uddannelses hovedforløb 3 ¼ år hvor der veksles mellem skoleperioder og praktikperioder.

  Få et godt tilbud på en gulvlægger til dit nye gulv

  Hvis du ligesom de fleste andre i dagens Danmark, også har svært ved at finde tiden til at hente priserne fra flere forskellige gulvlæggere, og du derfor overvejer at glemme alt om mulige besparelser og vælge den første gulvlægger der giver dig et tilbud. Så vil vi gerne lige nå at fortælle dig om den mulighed vi har til dig her, nemlig at få nogle andre til at hente priserne fra gulvlæggerne til dig, uden du selv skal bruge ret meget af din tid på det. vælger du at klikke dig videre her fra vores side, vil du komme frem til vores samarbejdspartners side de har 20 års erfaring i at hente tilbud hjem fra håndværkere i hele Danmark, dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggere. Det betyder at gulvlæggerne kender vores samarbejdspartner og ved at hvis de vil have muligheden for at komme i betragtning til at lægge dit nye gulv for dig må de finde deres bedste tilbud frem, ellers er det bare en anden gulvlægger der løber med din opgave. Derfor kan du også udover at spare tiden på selv at indhente tilbuddene, også nemt være heldig at få tilbud der er bedre, end dem du selv ville kunne finde.

  Vejen til de gode tilbud på gulvlægning

  Når du er kommet frem til vores samarbejdspartners side vil du kunne se en lille formular du kan udfylde med de informationer der er vigtige for dit nye gulv, vælger du at udfylde denne formular vil den blive sendt ud til forskellige gulvlæggere i dit nærområde, og der vil så gå to til tre hverdage hvorefter du vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere der gerne vil lægge dit nye gulv for dig. Nu kan du så sidde derhjemme stille og roligt, og gennemgå de tre tilbud fra gulvlæggerne og se om der ikke er et af dem der falder i din smag. Det er selvfølgelig, helt gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud på at få lagt dit nye gulv af en gulvlægger, ligesom du heller ikke forpligter dig til noget.

   
  5/5 - (1 vote)