Find en lokal tømrer i Vejle eller omegn

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Vejle

DK-Tømrerfirma Petersmindevej 59 7100 Vejle https://toemrer-vejle.dk/ 40801006
Thomas Tømrer Brunhøj 10 7100 Vejle https://thomas-t.dk/ 29726000
Vinding tømrerforretning Lundahl Nielsensvej 6 7100 Vejle https://www.vtvejle.dk/ 75859211
H. Vedel Tysklandsvej 2 7100 Vejle https://hvedel.dk/ 75831956
Tønnes & Ulstrup Ulvevænget 3 7100 Vejle https://toennes-ulstrup.dk/ 75839500
Tømrer Alkærsig Rugballevej 73 7100 Vejle https://tavejle.dk/ 22867444
Byggefirmaet Ove Jensen Rørhaven 3 7100 Vejle https://xn--tmrerogsnedker-qqb.dk/ 75833355
Tømrerfirmaet Karsten Høgsborg Sjællandgade 21 A 7100 Vejle karstenhoegsborg.dk 22669019
Ødsted Tømrer og Snedkerforretning Ammitsbølvej 37D 7100 Vejle https://www.knud-kyndesen.dk/ 75865977
Tømrer Nielsen Hornemansvej 7 7100 Vejle https://www.tomrernielsen.dk/ 27610647
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tømrer i Vejle

  Hvis du bor i Vejle og har fået brug for en tømrer til f.eks. at lave en etageadskillelse i dit hus, er du kommet til det helt rette sted, for her kan du finde gode muligheder for at få lidt mere at vide om tømrer i Vejle, og du har også muligheden for at få et godt tilbud. Hvis du ikke ønsker en etageadskillelse af dit hus, men derimod ønsker at få sat nye vinduer eller døre i dit hus, er det helt sikkert også muligt at få en tømrer sat på den opgave, det er heldigvis sådan med tømrer at de laver utrolig mange forskellige ting indenfor træ og byggeri. Og da det er et af Danmarks ældste håndværk, er der da heller ikke noget at sige til, at de i dag kan lave så meget forskelligt.

  Prisen for en tømrer i Vejle

  Af gode grunde, kan vi ikke give dig en fast pris på det arbejde du gerne vil have udført, som du ved er der alt for mange ting der spiller ind på den faste pris. Først og fremmest hvad er det helt præcist du ønsker at hyre en tømrer til, dernæst størrelsen på det du vil have lavet, materialevalg, detaljer mm. Men en af de helt vigtige faktorer er tømrernes timepris, det er her du kan få muligheden for at spare en del, på den faste pris for det udførte arbejde. Vi kan selvfølgelig lige nævne, at timeprisen for en tømrer ofte ligger på de 500 kroner inklusive moms, så det er slet ikke så dyrt at hyre en tømrer som man kunne frygte i første omgang.

  Få et godt tilbud på en tømrer i Vejle.

  Selvom det ikke er så dyrt at hyre en tømrer, er det nu stadigvæk dejligt at kunne spare lidt, samtidig med at man får opfyldt sit ønske om det nye kvistvindue. Og da timeprisen for tømrer jo ikke er ens, er det næstbedste du kan gøre at forhøre dig hos de forskellige tømrer, om prisen på den opgave du ønsker at få løst. Det er selvfølgelig i sig selv et lidt omfattende arbejde at finde tømrerne, kontakte dem og faktisk få fat på dem, de er jo meget ofte ude af huset for at arbejde, og dernæst få dem til at give en fast pris på det arbejde du ønsker at få udført. Men da det kun var det næstbedste du kunne gøre, vil vi da også nævne din bedste mulighed, for at finde den rette tømrer i Vejle til din opgave. Klikker du dig videre her, kommer du ind på vores samarbejdspartners side, her kan du så udfylde en formular der omhandler den opgave du gerne vil have løst. Herefter skal du bare slappe af og vente, for efter to til tre hverdage vil du modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige tømrer i Vejle og nærmeste omegn, så kan du frit vælge imellem de tilbud du har fået fra de tømrer der gerne vil udføre den opgave du har til dem. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage de tre tilbud, men da vores samarbejdspartner har 20 års erfaring i at indhente gode tilbud fra håndværkere, er tilbuddene ret gode for dig.