Find en lokal tømrer i Middelfart eller omegn

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Middelfart

Tømrer- og Snedkerfirma Kolster Korsholm Allé 10 5500 Middelfart https://www.kolster.dk/ 64413856
Tømrer- og snedkermestre A.V. Jeppesen Mandal Allé 4 5500 Middelfart https://www.avjeppesen.dk/ 63412183
Lars Jeppesen, Tømrer- og Snedkermester Lollandsvej 21 5500 Middelfart https://www.larsjeppesenas.dk/ 64400078
Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted Kustrupvej 31 5500 Middelfart https://www.toemrer-fyn.dk/ 64403302
Rishede Tømrer og Snedker Nymarkvej 2 5500 Middelfart https://rishedets.dk/ 61670696
Dietz Tømrer & Snedker Strib Landevej 36 5500 Middelfart https://dietz-tomrer.dk/ 27145788
Bendtsen Byg og Montage Odensevej 73 5500 Middelfart https://bendtsen-byg.dk/ 29173484
CMH BYG Lerbjergvej 78 5500 Middelfart http://cmhbyg.dk/ 64417600
Tømrerfirmaet TL-Design Røjlemosevej 111 5500 Middelfart https://tl-design.dk/ 40579626
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Find en tømrer i Middelfart

  Bor du i Middelfart og har fået brug for en tømrer er du kommet til det helt rette sted, for vi kan hjælpe dig videre med at finde den rette tømrer, til at udfører din tømreropgave. Det kan være at du har brug for en tømrer til at lave et nyt tag, eller til at bygge din nye tag-træterrasse så du nemmere kan få mulighed for at nyde den smukke udsigt der er så mange steder i Middelfart? Ingen opgaver er for store eller for små, til at du kan finde den tømrer der vil kunne lave det for dig.

  Prisen for en tømrer i Middelfart

  Det er selvfølgelig altid en god ting at kende prislejet for det arbejde man ønsker at få lavet, det er jo rart at vide på forhånd om der er mulighed for en rød bøf sidst på måneden, eller menuen kommer til at bestå af havregrød et godt stykke ind i den nærmeste fremtid. Men vi kan selvfølgelig ikke give dig en fast pris, på at få udført din tømreropgave uden at kende opgavens omfang. Til gengæld kan vi fortælle dig, at du oftest vil opleve at tømrernes timepris vil ligge omkring de 500 kroner i timen inklusive moms, så egentlig er prisen for en tømrers arbejde slet ikke så galt som man kunne have frygtet. Der er selvfølgelig både tømrer der tager mere i timen og dem der tager mindre i timen, men fælles for dem alle er at de er dygtige til det de laver, og med deres uddannelse og erfaring er de hurtige til at løse de opgaver vi ville have taget uger om at udføre.

  Få et godt tilbud på en tømrer

  Da timeprisen på tømrerarbejde som sagt er forskellig fra tømrer til tømrer, er der mulighed for at finde en tømrer der tager en bedre pris for at udføre det arbejde, du ønsker at få lavet. Det næstbedste du kan gøre, er at finde flere forskellige tømrer og tømrervirksomheder og få dem til at give dig en fast pris for det arbejde, du ønsker at få lavet. Det kan selvfølgelig være en lidt omfattende opgave at få fat på tømrerne, forklare hvad opgaven går ud på og få dem til at regne deres pris ud, så lad os kigge lidt på det bedste du kan gøre for at få det gode tilbud.

  Det gode tilbud på tømreren i Middelfart

  Klikker du dig videre her kommer du til vores samarbejdspartneres side, de har 20 års erfaring i at indhente gode tilbud fra håndværkere, med priser der gør deres kunder glade. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen på deres side omhandlende den tømreropgave du ønsker at få løst, og de vil så sende din opgave i udbud, til alle de tømrervirksomheder de kender i og omkring Middelfart. Herefter vil der gå to til tre hverdage hvor du så vil modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige tømrer du kan vælge imellem, det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende for dig at modtage tilbuddene, men helt ærligt – hvem kan sige nej til et godt tilbud?