Find en lokal tømrer i Kolding eller omegn

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Kolding

Tømrer og snedker Bo Kortegaard Vagtelvej 9 6000 Kolding https://bokortegaard.dk/ 61707773
Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning Nordvang 4 6000 Kolding http://koldingbyg.dk/ 23902544
Snedker- og tømrermester Bo Pedersen Dalbygade 37 6000 Kolding https://www.bo-pedersen.dk/ 20281805
Tømrerfirma Erik Skovs efterfølger Lupinparken 70 6000 Kolding http://www.skovs-eftf.dk/ 40466561
Tømrer & Snedker Thomas Olsen Grønholtparken 131 6000 Kolding https://tsto.dk/ 30522502
Tømrermester Thomas Anker Sindalsvej 3 6000 Kolding https://www.thomasanker.dk/ 31236641
Tømrerfirma Ole Ahrendt Vejlevej 338 6000 Kolding http://knippelgodt.dk/ 20128544
Kolding Tømrer Service Lindealle 8 6000 Kolding http://xn--koldingtmrerservice-27b.dk/ 22622228
Tømrermester Finn Vesterholm Ejstrup Vang 3 6000 Kolding https://finn-vesterholm.dk/ 75559006
Tømrer Bork & Burkal Ingridsvej 8 6000 Kolding https://borkburkal.dk/ 20156855
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tømrer i Kolding

  Bor du i Kolding og har fået brug for at hyre en tømrer? Måske har du brug for at få bygget et nyt hus og vil selv gerne stå for dele af det, så er det en god ide´ at finde din egen tømrer der kan hjælpe dig godt på vej, tømrer laver mange af de dele der skal til for at bygge et hus f.eks. tagkonstruktion, pålægning af tage, opbygning af vægge, gulve og lofter, isætning af døre og vinduer, og selvfølgelig klargøringen til de kan være der og meget mere end det. så hvis du bor i Kolding og vil hyre en tømrer til det eller til noget helt andet er du ret heldig, for i Kolding er der mange tømrer der er glade for at byde ind på opgaver.

  Prisen for en tømrer i Kolding

  Det er umuligt at give en pris for et arbejde vi ikke kender omfanget af, da der er alt for mange faktorer der spiller ind på priserne. Af nogle af de mange dele der betyder noget for prisen kan vi nævne ting som hvad er det du ønsker at få lavet, hvilke materialer der skal bruges, og tømrernes timepris. Den er nemlig ikke ens for de forskellige tømrer, hver virksomhed fastsætter sine egne priser, men du kan nok regne med at timeprisen for en tømrer vil ligge omkring de 500 kroner inklusive moms, så egentlig er det ikke så slemt når de med deres uddannelse og erfaringer, vil være langt hurtigere til at udføre arbejdet end vi selv vil kunne drømme om at kunne gøre.

  Få et godt tilbud på en tømrer i Kolding

  Nu vi ikke kan give dig den helt eksakte pris for det arbejde du gerne vil have en tømrer til, har vi heldigvis en anden mulighed for dig, klikker du dig videre her havner du hos vores samarbejdspartnere. De har 20 års erfaring, i at indhente tilbud fra forskellige håndværkere, heriblandt tømrer i Kolding. Det eneste du skal gøre for at få del i et af de gode tilbud de kan hente hjem, er at udfylde den lille formular på deres side der handler om det stykke arbejde du gerne vil have udført. Herefter vil der gå to til tre hverdage hvor du så vil få tre tilbud fra tre forskellige tømrer der gerne vil lave opgaven for dig, det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende for dig, at modtage de tre tilbud. Og har du valgt en tømrer du gerne vil have til at lave din tømreropgave, giver du bare beskeden videre og snart vil du få lavet det du har ønsket.

  Hvorfor tre tilbud?

  Er det ikke nok at få kontakt til en tømrer? Det er det helt sikkert, men vi anbefaler altid at man forhører sig hos flere, da der kan være en del at spare ved at spørge flere forskellige, dette er fordi timepriserne ofte vil være forskellige og der kan også være håndværkere der løser en opgave på en lidt anden måde end de andre og derved vil der blive sparet timer og dermed timeløn. Men det kan selvfølgelig godt være en lidt omfattende opgave at få fat på flere tømrerfirmaer og også få dem til at give et fast tilbud på en opgave, alt det slipper du for ved at bruge vores samarbejdspartnere. Her laver de den del af arbejdet for dig, så kan du hurtigere komme til at nyde resultatet, og ovenikøbet bruge lidt af det du sparer på champagnen til at fejre slutresultatet.