Find en lokal tømrer i Fredericia eller omegn

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Fredericia

Trekantens Tømrer og Bygningssnedker Tingvejen 21 7000 Fredericia https://www.ttob.dk/ 75954314
Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Egumvej 62 7000 Fredericia https://fredericiabyggeri.dk/ 75927599
Erritsø Tømreren Erritsø Bygade 26 7000 Fredericia https://xn--erritstmreren-gnbb.dk/ 51208601
Tømrer- Snedkermester Niels Kruse H.C. Ørstedsvej 5 7000 Fredericia http://niels-kruse.dk/ 75564422
Tømrerfirmaet Mosegaard & Knudsen Avlsbrugervej 29 7000 Fredericia https://www.mosegaardknudsen.dk/ 29729594
Jarnit Byg – Tømrer og snedkermester Karensvej 6 7000 Fredericia https://jarnitbyg.dk/ 29704020
CH Byg Grønlandsvej 11 7000 Fredericia https://www.chbyg-fredericia.dk/ 40161671
Tømrermester Martin Sørensen Smalagervej 12 7000 Fredericia http://martinsoerensen.com/ 24251703
Tømrermester Toni Jørgensen Fasanvej 16 7000 Fredericia http://www.tonitomrer.dk/ 20105822
Tømrermester Dennis Niess Entreprenørvej 1B 7000 Fredericia https://www.niess.dk/ 60915944
Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tømrer i Fredericia

  Hvis du bor i Fredericia og netop har fundet ud af at du mangler en tømrer til at lægge nyt tag på dit hus, er du kommet til det rette sted, for her vil vi gerne hjælpe dig frem til at finde den tømrer du har brug for, det kan selvfølgelig også godt være at du mangler en tømrer til at lave noget helt andet end dit tag, og det kan vi selvfølgelig også sagtens finde ud af. I Fredericia, er der mange tømrer der gerne vil løse tømreropgaver for private, offentlige institutioner og virksomheder.

  Prisen for en tømrer i Fredericia

  Vi kan selvfølgelig ikke give dig en fast pris på tømrerarbejdet du ønsker at få udført her, prisen for tømrerarbejdet kommer an på flere forskellige ting, først og fremmest hvad du ønsker at få lavet. Lad os antage det er det førnævnte tag du ønsker at få skiftet, her kommer det blandt andet an på størrelsen af taget, antallet af kvistvinduer, om selve tagkonstruktionen stadig holder eller den trænger til at blive skiftet ud eller repareret, hvilket materiale du ønsker taget skiftet til, hvad tømrerne skal have pr time. Som du kan se, er det allerede mange ting at tage højde for, men vi kan starte med at sige at tømrerens timepris ofte ligger omkring de 500 kr. inklusive moms pr time, så egentlig er det ikke så galt, især ikke når man også tænker på hvor hurtige de plejer at være, til at lave deres arbejde. Det er selvfølgelig ikke en fast timepris som alle tømrerne tager men blot en omtrentlig, da hvert tømrerfirma selv fastsætter den timeløn de skal have.

  Få et godt tilbud på en tømrer.

  Her er vi så heldige at vi kan videresende dig til vores samarbejdspartnere, de er virkelig gode til at hente tilbud hjem fra tømrere, så på den måde er du sikret at få et godt tilbud. Det eneste du skal gøre, er at klikke dig videre her, når du kommer til deres side, skal du bare udfylde den lille formular der handler om det arbejde du ønsker at få udført. Efterfølgende vil du så indenfor to til tre hverdage modtage tre tilbud fra tre forskellige tømrer, der er klar til at lave dit tømrerarbejde, det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis for dig at modtage tilbuddene fra tømrerne, og har du valgt en du gerne vil have til at udføre opgaven, kontakter du bare den valgte tømrer. Du vil sikkert blive overrasket over den forskel der er på tilbuddene, men timeprisens forskellighed kan ofte have en stor betydning for arbejdets endelige pris, det er derfor det er så vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige tømrerfirmaer, hvilket vores samarbejdspartner er eksperter i, efter 20 års erfaring i indhentning af tilbud.