Få en pris på
ny tilbygning

Skal I bygge til?

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Er huset ved at være en tand for småt til at rumme hele familien og alle de forskellige interesser og behov der ofte er i en familie, er børnene ved at være så store at det er tid til at de får en teenageafdeling i huset og i dermed kan få lidt fred og ro for alt teenagemusik og andet hyggeligt teenagestøj, eller ville det være rart med lidt ekstra plads til gæster? Der er virkelig mange grunde til at det kan være en god ide´ at bygge lidt ud eller måske at bygge lidt op, så I i stedet for en tilbygning får en ekstra etage?

  Hvad er prisen for en tilbygning

  Priser for tilbygning, vil du bygge en ekstra del til huset vil kvadratmeterprisen ligge mellem 12.000 – 15.000 pr kvadratmeter, er det et køkken eller et badeværelse vil kvadratmeterprisen ligge på 20.000 – 30.000 kroner pr kvadratmeter. En kælder under disse tilbygninger vil koste 10.000 kroner pr kvadratmeter, dette er for den rå kælder.

  Prisen på en tilbygning

  Når man kaster sig ud i et større byggeprojekt, er det altid rart at have en ide´ om prisen på et sådant projekt, prisen afhænger selvfølgelig af flere forskellige ting som f.eks. bygger I ud eller bygger I op, hvilke materialer ønsker i at bruge, skal der være bad eller køkken i den nye tilbygning osv. Der er nok af forskellige muligheder der kan give varierende priser.

  Vil du bygge en ekstra stue eller et par værelser til dit hus, vil prisen ligge omkring 12000 – 15000 kroner pr kvadratmeter, så her vil 40 ekstra kvadratmeter kunne løbe op i 600000 kr.

  Er der behov for et nyt køkken eller et ekstra badeværelse vil tilbygningen i stedet koste 20000 til 30000 Kr. pr kvadratmeter, så her vil et nyt badeværelse på 10 kvadratmeter nok løbe op i 300000 kr.

  Vil I gerne have en kælderetage under den nye tilbygning, skal I lægge 10000 kr. pr kvadratmeter oven i prisen, dette er for en helt rå kælder.

  I kan også vælge den føromtalte overetage, her vil I nok skulle regne med at en overetage på 140 kvadratmeter vil løbe op i et par millioner, men så har i helt sikkert også plads nok. Kvadratmeterprisen er her billigere end ved en tilbygning, så selvom det koster mere, får I altså også meget mere for pengene.

  En ting der vil kunne skrue lidt op for prisen på den nye tilbygning, er i tilfældet af at I vil have den bygget til i en vinkel til det gamle hus, her bliver det mere omfattende at få lagt taget på hvilket betyder en højere pris end hvis tilbygningen ligger i forlængelse af det eksisterende hus.

   

  Er der nogen måder at spare på prisen for en tilbygning?

  Der er et par forskellige måder I vil kunne spare på den endelige pris for den nye tilbygning, først og fremmest er det en god ide´ at henvende jer til flere forskellige håndværkere eller firmaer der arbejder med tilbygning for at finde frem til den bedste pris, der kan nemlig være stor forskel på prisen fra håndværker til håndværker så bare fordi I får en pris fra f.eks. en tømrer er det langt fra sikkert at næste tømrer tager det samme beløb pr time.

  Dernæst kan I også selv gøre noget af arbejdet f.eks. varetage noget af oprydningen og selv køre affald på lossepladsen, der er jo ikke nogen grund til at bruge håndværkerløn på det, hvis I selv har muligheden og tiden til at gøre den del selv.

  I kan også vælge selv at stå for malerarbejde og tapetsering i den nye tilbygning, dog er det en god ide´ at holde sig langt fra det egentlige byggearbejde i tilfælde af at der opstår problemer senere da det her vil kunne være vanskeligt at placere skyld og dermed få erstatning hvis I selv har hjulpet til med de dele der er problemer med, husk at lave en aftale med håndværkerne om jeres del af arbejdet så I kan få et nedslag i prisen.

  Få et godt tilbud på jeres nye tilbygning

  Det er en ret stor opgave at få kontakt til de forskellige håndværkere, fortælle dem om den tilbygning I gerne vil have lavet, for at ende ud med at få deres bud på prisen for deres arbejde, det arbejde kan næsten få enhver til at opgive den gode pris på forhånd. Heldigvis har vi her på siden, en mulighed der kan spare jer for det store arbejde og meget af den tid der skulle bruges på det. 

  klikker I jer videre her fra siden vil I komme frem til vores samarbejdspartner, de har brugt de sidste 20 år på at hente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark et arbejde de har en stor succes med ligesom med alle de gode tilbud de får hentet hjem. 

  Vil I gerne have del i de gode tilbud kan i vælge at udfylde den lille formular I kommer til på deres side med de oplysninger der er brug for i forhold til jeres tilbygning, når I har sendt den ind, vil den blive sendt ud til håndværkerne og efter to til tre hverdage vil I modtage flere forskellige tilbud.

   Er der brug for flere forskellige håndværkere i stedet for et byggefirma er det en god ide´ at udfylde en formular på hver, så i på den måde har den bedste mulighed for at modtage tre forskellige tilbud fra hver faggruppe, når tilbuddene er kommet frem til jer, kan I nu i ro og mag gennemgå dem og se om der ikke er nogen der passer til jeres behov. At bestille og modtage tilbuddene er helt gratis ligesom I heller ikke forpligter jer til noget, dette er blot en god mulighed for at komme nemmere i gang med jeres tilbygning.

  5/5 - (1 vote)