Få en pris på
en ny terrasse

Altan-med-trægulv-priser
Prisen for en træterrasse af god kvalitet starter ofte ved 1200 kroner pr kvadratmeter.
En terrasse med fliser på 30 m2 vil koste omkring 24000 kr.

Terrassen du drømmer om

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top
  Drømmer du om den helt perfekte terrasse du kan nyde alle de lune dage og aftener på, spise din morgenmad, grille din aftensmad, hygge med venner og familie og bare nyde livet? og drømmer du også om at den fuldender din have og får huset til at mødes med det grønne uden for på bedste vis, for det er det terrasser kan, de invitere til hygge og forener udelivet med indendørs livet.

  Træterrassen

  Men hvordan vil du gerne have din terrasse skal se ud? I dag er der mange muligheder for at få lavet lige den terrasse man har set for sit indre blik og materialevalget er nærmest uendeligt. Der er en del forskellige træsorter du kan vælge imellem som er egnede til træterrasser som f.eks.

   Ituba, det er en meget hård træsort der er længe om at tørre ud, det har heller ikke godt af at tørre ud så det er træ der er meget velegnet til at ligge på steder der vil indeholde lidt fugt hele året, Ituba har en lys nuance.

  Ipé er ligeledes en meget hård træsort der med sin varme glød liver smukt op i have miljøet, træet er modstandsdygtigt mod insekter og brand, er som Ituba ikke glad for udtørring og her kan oliebehandling hjælpe meget.

  Purpleheart (Amarante) Når dette træ bliver fældet, vil træfarven være gråbrun, udsættes træet for sollys vil det gå over i en mere lilla nuance, lader man det stå ubehandlet vil det over tid miste sin lilla nuance og ende med en brun farve med kun et strejf af lilla, her er træsorten også meget hård og holdbar. 

  Bangkirai er en hård træsort der som de andre vi har nævnt, er det en træsort der er meget egnet til terrasser, farven varierer fra rød til brun og for at træet ikke skal miste sin glød er det glad for en oliebehandling i ny og næ.

  Det er vigtigt at du vælger træ i en god kvalitet der er egnet til at blive brugt udendørs, gerne en træsort der ikke kræver vedligehold konstant, men kan nøjes med en kærlig hånd i ny og næ, vælger du en forkert træsort risikere du at din træterrasse kun holder i kort tid, de nævnte træsorter her er f.eks. meget velegnede til udendørs brug men der er selvfølgelig flere muligheder end dem, og du kan med fordel rådføre dig med din tømrer om hvilke træsorter der egner sig bedst til en terrasse i din have, og opfylder de ønsker du har.

  Hvis du gerne vil have en træterrasse, kan du med fordel finde en tømrer der kan lave det lige som du har drømt det skal være. Du kan læse mere om træterrasser og hvad de koster her.

  Hvis du gerne vil indhente tilbud på en ny terrasse, er der flere forskellige informationer der er gode at få med, det kan blandt andet være:

  • Antallet af kvadratmeter den nye terrasse skal være på
  • Hvilken belægning ønsker du til den nye terrasse?
  • Skal belægningen være i en bestemt form eller et bestemt mønster?
  • Er der en nuværende terrasse der først skal fjernes?
  • Hvordan er grunden hvor terrassen skal lægges? Muldjord? Sandet? Bakket eller flad? mm.

  Vedligehold din træterrasse

  Når din træterrasse er blevet færdig, vil den oftest holde sig flot i lang tid, dog er det ikke noget den bare gør af dig selv i evig tid. Så ønsker du at passe godt på din træterrasse er det en god ide´ at give den en gang rengøring ved først at feje skidt og snavs væk herefter give den engang med terrasserens, og slutte med at give den et lag olie, og hvis den trænger til lidt ekstra, kan den også have gavn af en lille slibning. Dette er ting du sagtens selv kan lave, men vil du gerne have en professionel til at udføre arbejdet for dig er der mange gulvslibere der også står for slibninger af træterrasser.

  Terrasser i sten, tegl, beton mm

  Er det derimod en terrasse med en stenbelægning du gerne vil have er det bedste du kan gøre at finde en anlægsgartner eller en brolægger, begge faggrupper har mange ekspertiser indenfor terrasselægning og du vil kunne ende med at få lige netop den terrasse du har længtes efter.

  Med en brolægger eller en anlægsgartner til at lave din terrasse for dig, vil du kunne vælge mellem de flotteste mønstre til din terrasse, her er det næsten kun fantasien der vil sætte grænserne. Både brolæggeren og anlægsgartneren vil også kunne vejlede, råde og komme med gode idéer så din terrasse måske kommer til at overgå dine drømme.

  Materialevalget her, strækker sig næsten lige så bredt som mulighederne for hvordan stenene bliver lagt, her kan du f.eks. vælge mellem Sandsten, natursten, tegl, klinker, fliser, betonfliser, granit, et hav af forskellige sten som herregårdsten, brosten, toppede brosten, chaussesten mm. Vi kunne sikkert blive ved meget længere, men vi er sikre på at dette nok skal give dig en god ide´ om de mange terrassemuligheder.

  Prisen på en terrasse med beton, sten, tegl mm belægning vil starte ved de 500 kroner pr kvadratmeter, alt efter hvilken slags belægning du vælger, den nævnte pris vil være for betonsten.

  Vedligehold din terrasse

  Ofte når terrassen er med stenbelægninger vil den kræve minimalt vedligehold. Dog er det en god ide´ at sprede lidt fugesand så revnerne mellem belægningsstenene vil kunne holde ukrudtet mest muligt væk, og i tilfælde af at der skulle vokse ukrudt er det en god ide´ at fjerne det inden det når at skubbe til belægningen. Ligesom det også kan være en god ide´ at give stenbelægningen en vask så du får fjernet eventuelle algebelægninger og andet der kan misfarve stenene.

  Find den bedste pris på din terrasse

  Hvis du har kigget dig lidt omkring her på siden, vil du have erfaret at der ikke er enslydende priser for de forskellige håndværkere så du vil kunne opleve at to der laver det samme vil nå frem til helt forskellige slutresultater på regningen, udover at der ikke er enslydende priser på de forskellige håndværk betyder det blandt andet også noget hvor i landet det er du har brug for at få lavet en terrasse, hvor mange kvadratmeter den skal ende med at have, hvor meget forarbejde der skal til for at terrassen kan ligge der hvor den skal være og selvfølgelig hvilket materiale valg du ønsker mm.

   Derfor er din bedste mulighed for at få din terrasse til den bedste pris at henvende dig til flere forskellige håndværkere, er det træterrassen så må du finde frem til flere forskellige tømrer, fortælle dem om den terrassedrøm du gerne vil have dem til at lave og endelig få dem til at give dig en fast pris du kan sammenligne med de andre priser du modtager. 

  Det samme gælder selvfølgelig også, hvis det er en stenterrasse du ønsker dig, her er det bare brolæggeren eller anlægsgartnerne du skal have fat på. Når du sidder med tilbuddene kan det være at der er nogle af dem der skiller sig helt ud fra de andre, måske er der et af dem der er så billigt at det næsten er svært at tro på, og hvis vi skal råde dig vil vi råde dig til at passe på med at vælge den billigste hvis prisen på terrassen ser ud til at være så markant billiger at håndværkeren har underbudt sig selv, her er der nemlig en mulighed for at der skal arbejdes så hurtigt for at holde daglønnen hjemme, at der vil være risiko for at det går ud over arbejdets kvalitet.

  Få et godt tilbud på din nye terrasse

  Når du skal finde den håndværker der skal lave din nye terrasse, kan det godt komme til at føles som et tids opslugende projekt at kontakte de forskellige anlægsgartnere, brolæggere eller tømrer. Ofte er det sådan at folk opgiver lidt på forhånd når der skal indhentes priser og simpelthen vælger at tage imod det første tilbud der kommer, for at spare på tiden, det synes vi er virkelig ærgerligt da der kunne have været gode muligheder for at spare en del på regningen. 

  Derfor har vi her en anden mulighed til dig, klikker du dig videre her fra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartneres side, vores samarbejdspartneres profession er indhentning af priser og ofte gode tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark, og i de 20 år de har arbejdet med dette område, har de fået en lang hale af glade og tilfredse kunder. Det kan også blive din mulighed, vælger du at udfylde den lille formular på deres side, med oplysninger om den terrasse du gerne vil have lavet, vil din opgave blive sendt ud til de håndværkere der har mulighed for at lave din terrasse. 

  Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige terrasse håndværkere, hvor du nu har muligheden for at gennemgå de tre forskellige tilbud i dit helt eget tempo, og se om ikke et af dem falder helt i tråd med dine ønsker. At bestille og modtage de tre tilbud er både helt gratis og aldeles uforpligtende for dig, så er der mod alt forventning ikke et tilbud du kan lide, har du kun mistet en lille bitte smule af din tid, og ellers kan du se frem til snart at nyde grillmiddagen på terrassen.

  5/5 - (1 vote)