Få en pris på et nyt ståltag

pris på et nyt ståltag
Ofte vil et nyt ståltag monteret ovenpå det eksisterende tag, koste mellem 110.000 til 200.000 kr. Den gennemsnitlige pris for et ståltag lagt ovenpå det eksisterende tag, vil ofte ligge omkring 750 kr. pr m2.
Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Ståltag et godt og billigt valg

  Ståltag har de seneste år gennemgået en god udvikling, og derfor er det i dag muligt at få ståltag af flere forskellige typer stål med flere forskellige udtryk, så du har mulighed for at finde et ståltag der vil passe godt til din bygnings stil.

  Ikke alene er der flere forskellige valgmuligheder når det gælder ståltage, det er også ofte en langt billigere løsning end andre tagtyper og det er langt hurtigere at lægge, da ståltagplader oftest er større end andre tagtyper. Og s¨å er det bare med at få en god ståltag pris.

  Hvad koster et nyt ståltag?

  Ståltag priser er altid med i overvejelserne når man påtænker at kaste sig ud i et nyt tagprojekt.

  Først og fremmest er et ståltag, en billig og god løsning i forhold til andre tagkvaliteter, dernæst afhænger prisen af flere ting:

  • Er der et eksisterende tag der skal fjernes først? Eller er det muligt at lægge det nyt ståltag ovenpå det gamle tag?
  • Er der tag eller kvistvinduer, der også skal tages højde for?
  • Hvor stort skal taget være?
  • Hvilken ståltag kvalitet og udbyder, ønsker du til dit nye tag?
  • Vil du købe ståltaget selv, eller købe en pakkeløsning med montering og ståltag samlet, så alt hurtigt og nemt er klaret?
  • Hvordan er adgangsforholdene, i forhold til udførelse af arbejdet?
  • Hvilke håndværkere vil du hyre, til montering af dit ståltag?
  Det var blot nogle af de faktorer der vil påvirke prisen for dit nye tag, men ofte vil et nyt ståltag monteret ovenpå det eksisterende tag, koste mellem 110.000 til 200.000 kr.
   
  Den gennemsnitlige pris for et ståltag lagt ovenpå det eksisterende tag, vil ofte ligge omkring 750 kr. pr m2.

  Fordele ved et ståltag

  • At vælge et ståltag, er både en god og en billig løsning.
  • Du har mulighed for at få en lavere hældning på dit tag, hvis du ønsker det.
  • Du kan oftest vælge mellem et bredt udvalg af farver.
  • Du kan vælge mellem matte og skinnende tagstålplader.
  • Et ståltag er nemt at vedligeholde.
  • Et ståltag er hurtigt at montere, og kan i mange tilfælde monteres ovenpå det oprindelige tag.
  • Et ståltag har en lang holdbarhed, de fleste holder mellem 50 – 100 år.

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Udvalget at stålplader til dit tag

  Da ståltagplader er et populært tagvalg er der flere forskellige firmaer der udbyder tagpladestål, vi har undersøgt deres udvalg en smule for at gøre det lidt nemmere for dig at få det gode overblik over, de forskellige ståltags muligheder og en god ståltag pris.

  Decra ståltag

  Decra Elegance: et elegant, stilrent men stadig robust Decra ståltag, tagpladerne der er produceret af galvaniseret stål, har en aluzink belægning der giver taget en ekstra lang holdbarhed, derfor har pladerne også 30 års garanti.

  Med Decra Elegance, kan du vælge mellem fem forskellige farver, til dit nye ståltag.

  Decra Classic ståltag: Decra Classic stål tagplader er fremstillet af galvaniseret stål, aluminium, magnesium og stengranulat belagt med en zink, aluminium, magnesium blanding hvilket giver taget en meget stor holdbarhed og derfor kommer taget med 40 års garanti.

  At ståltagpladen indeholder stengranulat, betyder at tagpladen næsten er støjfri ved regnvejr og temperatursvingninger.

  Decra Stålpladerne er miljøvenlige, og det er muligt med næsten 100 % genanvendelse.

  Det er muligt at vælge Decra Classic stålplader til dit tag i fire forskellige farver.

   

  Profilmetal ståltag

  Profilmetal tagstensplader: tagstensplader i metal der har et rigtigt tagstensudtryk, man kan få tagstenspladerne leveret på de ønskede mål.
  Det er muligt at vælge mellem flere forskellige farver til dine tagstensplader.

  Profilmetal stål trapezplader: det er muligt at vælge ståltrapezplader hos profilmetal i flere forskellige størrelser og kvaliteter, ligesom du til hver stål trapezplade kan vælge mellem 4 – 13 forskellige farver, og du kan få trapezpladerne leveret på de ønskede mål.

  Hvis ikke vi lige fik de rette ståltagplader med fra profilmetal må du endelig selv se deres udvalg, da det er meget større end det vi her har nævnt, alt afhængig af den valgte tagbelægning har de op til 40 års garanti.

  Lindab topline Ståltag

  Lindab Topline 107 er med sit klassiske tagstensprofil look og en faconklippet forkant et godt bud på en ståltagplade.
  Hjørneklipningen og den faconklippede forkant sørger for usynlige pladeoverlæg, og så er de lette at montere.
  Det er muligt at fravælge hjørneklip, hvis man ønsker det.

  Lindab Topline 40 har også det klassiske tagstens udtryk med en glat overflade, Topline 40 kommer med en faconklippet forkant og hjørneklip, der sørger for usynlige pladeoverlap.
  Hjørneklip kan også her fravælges.

  Det er muligt at vælge mellem 5 forskellige farver, og du kan også vælge om taget skal have et blankt eller et mat udtryk.

  Lindabs garanti ligger mellem 20 og 30 år.

  d tag

  HP- Ståltag

  HP-Ståltag har også mange bud på forskellige ståltag, så der er en del at vælge imellem, vi har udvalgt to af deres ståltagplader som vi gerne vil præsentere dig for her.

  Trapezplader i stål: Trapezpladerne kan leveres i de ønskede mål og har flere forskellige udnyttelsesmuligheder, ofte anvendes de til bygninger hvor der arbejdes pga. den gode akustik fra taget, men der er også mange fritidshuse, udhuse, udestuer mm. der har glæde at trapeztagpladerne.

  Der er flere forskellige trapezplader at vælge imellem lige fra TP 20/35 til Sinus variant.

  Prestige teglstensprofil: Prestige teglsten i stål passer perfekt til de fleste bygningers tage, både til de nybyggede huse og til de ældre huse der trænger til at få nyt tag mm. 

  Med Prestige teglsten er der lagt vægt på at følge den danske byggetradition.

  Med prestige har du flere farver og overflader at vælge imellem. 

  Garantien er alt efter taget du vælger mellem 20 og 40 år.

  Montering af nyt ståltag

  Når du har besluttet dig for at få et nyt ståltag, skal du også beslutte dig for om du selv vil stå for ståltag monteringen, eller hyre fagfolk til at udføre arbejdet.

  Selvom det i dag ofte er blevet gjort meget nemt ved hjælp af ståltagpladernes design selv at stå for monteringen, er det stadigvæk et stort arbejde at montere ståltagplader på et helt tag, beslutter du dig derfor for at hyre fagfolk til monteringen er det nemt at forstå.

  Du skal enten have fat på en tømrer eller en tagdægger, til tider kalder de sig også for tagmænd.

  Find dit tags håndværkere til den rette pris

  Når du skal have fundet dine ståltags monterings håndværkere er det altid en god ide´ at tage kontakt flere forskellige steder, for håndværkere fastsætter selv deres egne priser og derfor er det vigtigt at forhøre dig godt om deres priser, så du ikke får fat på den allerdyreste håndværker.

  Der kan nemlig være gode penge at spare ved at forklare hver håndværker du kontakter grundigt om det tag du ønsker monteret, det kan være omkring standen på det nuværende tag, så de ved om det skal skiftes helt eller om det er muligt at lægge tagstålplader ovenpå dit nuværende tag.

  Størrelsen på taget, om du selv har købt tagstålplader, om dit hus er i et plan eller flere, om der er vinkler på taget, tagvinduer mm. er alle væsentlige faktorer i forhold til prisen på dit nye ståltag.

  Få det bedste tilbud på dit ståltag

  Det kan godt komme til at spise en del af din tid, når du skal forhøre dig om priser hos flere forskellige håndværkere der udfører tagmontering, samtidig med at du skal forklare hver af dem udførligt om opgaven.

  Hvis du gerne vil bruge alt den tid på andre ting samtidig med at der er en mulighed for en ekstra besparelse, vil det være en god ide´ at benytte dig af vores samarbejdspartners tilbud gør du det kan du spare en stor del af den tid du ellers skulle have brugt, uden det vil koste dig det mindste.

  Vores samarbejdspartner har gennem de sidste to årtier, arbejdet med at indhente tilbud fra håndværkere i hele landet, dette gælder også for de håndværkere der udfører tagmontering.      

  Deres lange erfaring med indhentning af håndværkertilbud betyder at de er virkelig gode til det, og håndværkerne ved at de må lægge sig lidt i selen i forhold til prisniveauet, for at komme i betragtning til opgaven.

  Sådan får du det bedste tilbud på tagmontering

  Hvis du udfylder den lille formular du møder på deres side her med de oplysninger der er væsentlige for din tagmontering, vil de sende din opgave i udbud hos håndværkerne.

  Der vil nu gå op til tre hverdage hvorefter du vil have modtaget tre forskellige tilbud, fra tre forskellige håndværkere der gerne vil udføre tagmonteringen for dig, nu er det så din tur til at gennemgå de tre tilbud og se om der er et du kan bruge.

  Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, at benytte dig af muligheden for at få tre tilbud.  

   

  Et ståltag er en af de billigste, hvis ikke den billigste tagløsning, både i forhold til at købe taget, montere taget og vedligeholde taget.

  I mange tilfælde kan du montere et ståltag ovenpå et eksisterende tag, hvilket spare mange arbejdstimer.

  Et ståltag har en lang holdbarhed, det er ikke ualmindeligt at et ståltag har en levetid på 100 år, man siger oftest at ståltagets levetid er mellem 50 – 100 år alt efter kvaliteten af ståltagpladerne.

  Det siges at et zinktag ofte kan holde mellem 70 – 100 år, zink har en høj modstandskraft over for forskellige vejrlig forhold, selvom det dog med tiden vil tære på taget med megen regn og fugt.

  Et kobbertag kan holde omkring 100 år, med tiden vil taget irer, hvilket betyder at det får en smuk irgrøn farve.

  Det vil ofte tage mellem 20-50 år før kobbertaget begynder at få den irgrønne farve, da det afhænger af luftens forureningsgrad af svovldioxid (SO2)

  5/5 - (1 vote)