Slamsuger priser

Mere info om konceptet

Har I brug for en slamsugning / kloakrensning ?

Tager det lang tid før vandet i vasken løber ned i afløbet, eller må du simpelthen selv tømme vasken for indhold, med en lille kande? Er du begyndt at blive bange for at toilettet skyller over, når du trækker ud? Eller er du ved at starte en oversvømmelse, hver gang du tager et bad? Måske er der begyndt at komme en ubehagelig lugt nede fra dine afløb? Er det tilfældet eller bare noget i den stil, er det vist nu du har brug for at finde en slamsuger, og bare rolig det kan vi nemt hjælpe dig med at finde.

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad koster en slamsuger ?

  Du køber selvfølgelig ikke en hel slamsuger – Men får lavet en kloakrensning, så overskriften her er lidt misvisende, i stedet bestiller du en slamsuger til at komme ud og suge alt den slam ud, der tilstopper dine kloakrør. Vi kan desværre ikke give dig en fast pris på en slamsugning da det kommer an på opgavens karakter, hvad der er brug for mm. Men du skal regne med at den gennemsnitlige slamsugning pris, ligger omkring de 1000 kroner i timen i dagtimerne, men hvis du har akut brug for en slamsugning og må bestille en til aftentimerne eller i weekenden, vil prisen være noget højere.

  Få et godt tilbud på slamsugning.

  Vil du gerne undgå at betale for meget for en slamsugning / kloakrensning, kan vi herfra tilbyde dig muligheden for at få indhente tre forskellige tilbud på en slamsugning pris fra tre forskellige slamsugningsfirmaer / Kloakmester i dit nærområde, på den måde kan du være sikker på at få en god pris på en slamsugning. Især fordi vores samarbejdspartnere som du bliver videresendt til ved at klikke her, er virkelig gode til at indhente gode tilbud og priser fra håndværkere der kan hjælpe dig med at finde en til at lave slamsugning af kloaken til fine priser, de har 20 års erfaringer i det at indhente tilbud. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen om den opgave du ønsker at få løst, herefter skal du bare læne dig tilbage og i løbet af et par hverdage, vil du modtage tilbuddene på slamsugning og priser. Herefter kan du i ro og mag udvælge slamsugerfirmaet du ønsker at bruge til den pris der er angivet, og det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig at modtage tilbuddene på slamsugning.

  Hvordan foregår en slamsugning / Kloakrensning ?

  Det foregår ved at der kommer en slamsugerbil, som minder om en kæmpe støvsuger. Slangen fra bilen vil blive ført ned i kloakken og herefter vil den starte med at suge løs, indtil alt det slam og skidt der stopper afløbet vil være blevet fjernet. Det er slet ikke ualmindeligt at der steder hvor flere kloakker løber sammen vil være brug for en slamsugning engang imellem, da det er der alle tingene der bliver skyllet ud mødes. Og bare rolig, slamsugerslangen skal ikke ind i din bolig, det hele foregår udenfor. Nogle gange kan der udover en slamsugning, være behov for en tv inspektion, hvis man vil se om der er ydeligere problemer med kloaken og afløb.

  Hvad kan du ellers bruge et slamsugerfirma til?

  Mange slamsugerfirmaer laver en del andre ting, end den rene slamsugning. Ofte er det en hel kloakservice de arbejder med, og hvis du gerne vil vide lidt om hvad det blandt andet kan dække over er det her du skal læse videre.
  De laver også kloakrensning, det er lidt i samme stil som slamsugning, så når dit afløb er stoppet kan det være at der er brug for en kloakrensning, her bliver kloakken undersøgt og er der fejl bliver de fundet og udbedret og kloakken vil blive rengjort.
  Det kan også være at der er brug for en højtryksspuling i din kloak, dette sikrer at kloakken bliver hurtigt og effektivt spulet og dermed renset for skidt og snavs, så du undgår kloakken bliver stoppet og dermed kan få brug for den store slamsugning / kloakrensning.
  Mange firmaer laver også tv-inspektion af din kloak og de dertilhørende rør, så har du en ide´ om at noget ikke er som det skal være i kloakken, er det en god ide´ at få det undersøgt så det kan blive lavet så skaden bliver standset. En tv-inspektion er også en god ide´ ved mistanke om rotter i kloak og afløbsrør, da du her vil få mulighed for at få hullerne lavet, hvor de kommer ind.

  Vedligehold din kloak

  Som husejer er du selv ansvarlig for din kloak, og her er det altid en god ide´ at holde sig lidt opdateret på hvordan kloakken har det så der ikke opstår uventede og ubehagelige overraskelser og du skal betale en høf pris. Som altid er det bedst og mest økonomisk at nå at få standset ulykken inden den får ordentlig fat og der bliver bruge for en slamsugning eller en  tv inspektion, måden du kan gøre dette på er selvfølgelig ved at være opmærksom på om der er ændringer i lugt og adfærd for dine afløb, kommer der nye lyde derfra osv. Sørge for at fedtstoffer fra madlavningen ikke sætter sig i afløbet, og at der ikke bliver skyllet forkerte ting ud i toilettet. Men det er også en god ide´ at få en kloakservice i ny og næ måske hvert andet eller tredje år, så er du sikker på at være opdateret på din kloak. 

  Hvorfor er det vigtigt at passe på kloak og afløb?

  Vi tænker ikke så ofte over det med kloakker og afløb, det er jo en af de ting der helst skal fungere og oftest også gør det, altså indtil de ikke gør det længere og der er brug for en slamsugning eller en tv inspektion, fordi vi glemte at tænke over det. Men udover at det selvfølgelig er dejligt når vandet man bruger, forsvinder af sig selv igen, ikke at soppe i vand til anklerne i hele badeværelset pga. et lille hurtigt bad, og at alt det i toilettet forsvinder, (meget gerne sporløst) når man skyller ud. Er det vigtigt at sørge for at der ikke er rørbrud eller utætheder i dine kloakker og afløbsrør, da det er her rotterne gerne vil komme ind og dermed få nemmere adgang til din bolig, det er ikke en specielt hyggelig lyd der kommer når rotten står på den anden side af din afløbsrist og banker på for at komme ind. Men en sund og rask kloak sammen med gode rottesikringer i kloakken sikrer dig at rotterne får betydeligt sværere ved at komme ind i din bolig, og må finde et nyt sted at slå sig ned og samtidigt undgår man alt for mange besøg af kloakmesteren og og skal have en slamsugning.