Få en pris på Separatkloakering

Hvad koster en separatkloakering og hvem skal betale disse omkostninger?

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Enhver boligejer er forpligtet til at varetage sin egen kloak, derfor er det også dig der som boligejer skal betale for separatkloakeringen, kommunen sørger så for at den del separatkloakeringen skal tilsluttes er blevet klargjort ved grænsen til din grund, så derfor er kloakstikkene dine regnvands- og spildevandsledninger skal kobles på allerede klargjort til formålet.

  Prisen for separatkloakering vil ofte ligge mellem de 30.000 og 50.000 kroner.

  Det kan dog komme til at koste mere end det hvis der f.eks. skal laves et merarbejde i form af kloakreparation, fx:

  • Der skal graves længere end normalt for at komme til grundskellet.
  • kloakmesteren du har valgt til at udføre arbejdet har en højere timeløn end den timeløn der her er beregnet med i prisen.
  • Der ikke kan anvendes faskiner til afledning af regnvandet men at regnvandet i stedet skal føres bort fra grunden mm. 

  Det er set, at en separatkloakering koster op til 105.000 kroner at få lavet, så det er en god ide´ at du undersøger hvilke muligheder der er på din grund.

  Se video omkring separatkloakering

  Credit: BlueKolding

  Fordele ved separatkloakering

  Faktisk er der flere fordele ved separatkloakering nogle af dem kan du læse om her:

  Det mindsker risikoen betydeligt for at du vil opleve at der kommer oversvømmelse med spildevand på din grund eller i din kælder, generelt vil der være en langt mindre risiko for at der kommer oversvømmelse hjemme hos dig som der oftere gør på grund af øgede regnmængder forårsaget af de klimaforandringer vi oplever bare tænk på de sidste meget regnfyldte vintre vi har haft. 

  Dog må vi lige tilføje, at separatkloakeringen nok ikke vil hjælpe meget på oversvømmelserne, hvis du bor tæt på vand der plejer at oversvømme dig i voldsomt vejr.

  Der vil også være en betydeligt mindre risiko for at vandløb, søer og hav vil blive forurenet med spildevand.

  Vores vandrensningsanlæg vil også komme til at fungere langt bedre og kunne rense vandet mere, nu hvor det kun er spildevandet det skal fokusere på, i stedet for store kaskader af regnvand.

  Har du muligheden for at benytte dig af faskiner placeret optimalt i din have, så regnvandet der kommer, ikke vil blive ledt ud i regnvandsrørene, men i stedet vil blive brugt i din have så havens planter får langt større gavn af det regnvand der kommer. Det vil også være en mulighed at få anlagt en sø, i din have så den overskydende regnvand, vil blive brugt til et lille rekreativt område.

  Efter en separatkloakering ved du at din kloak fungerer som den skal, der er ikke huller, revner eller andre ting i den gamle del af kloakken, og den nye del er jo helt ny så der er alt også som det skal være.

   

   

  Find den bedste pris på separatkloakeringen

  Når du skal have lavet en separatkloakering, vil du garanteret gerne have det gjort til en god pris og som du sikkert lagde mærke til før nævnte vi at kloakmesterens timepris, også havde en væsentlig betydning for separatkloakeringens pris.

   Så når du skal finde den kloakmester du vil bruge til separatkloakeringen gælder det om at finde frem til flere forskellige kloakmestre i dit nærområde, forklare dem om det der skal til for at en separatkloakering kan blive lavet hos dig, eventuelt om du har nogle ideer om at der kan være andre kloakproblemer der også skal kigges lidt på.

  Til sidst må du få kloakmesterens bud på prisen for deres arbejde. Nu kan du så sammenligne alle priserne du har fået, og træffe dit valg ud fra det.

  Få et godt tilbud på separatkloakeringen

  Hvis du nu kom til at tænke på alt den tid du nu skal bruge på at indhente priser fra forskellige autoriserede kloakmestre, og føler dig lidt frustreret over at det er tid du ikke har, i hvert fald ikke tid der er sat af til den slags, for der er meget andet tiden også skal bruges til. 

  Har vi her en anden mulighed til dig, en mulighed der absolut ikke vil være en dårlig ting at benytte sig af, klikker du dig videre her fra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side.

  Grunden til at det slet ikke vil være en dårlig ting at benytte sig af denne mulighed er at de igennem de sidste 20 år har arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark, og dette gælder selvfølgelig også for de autoriserede kloakmestre.

   Faktisk er det sådan at de forskellige håndværkere kender vores samarbejdspartnere, så godt at de ved at der er mange andre der også får udbudt din separatkloakeringsopgave, og derfor ved de at de må finde de helt gode priser frem for at kunne komme i betragtning til at lave separatkloakeringen for dig.

  Vejen til det gode tilbud.

  Når du er på vores samarbejdspartners side, vil du se en lille formular, den kan du vælge at udfylde med de oplysninger der er vigtige for din separatkloakering, efterfølgende vil din opgave blive sendt ud til forskellige autoriserede kloakmestre i nærheden af dig. 

  Det betyder at der efter to til tre hverdage vil være kommet tre forskellige tilbud fra tre forskellige kloakmestre frem til dig, nu kan du så i ro og mag sidde og gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er en af dem der falder i din smag. 

  At bestille og modtage de tre tilbud på separatkloakering er selvfølgelig helt gratis for dig ligesom du heller ikke har forpligtet dig til noget undervejs, det er blot en god mulighed for at få separatkloakeringen lavet til den bedste pris, uden du selv skal bruge ret meget af din tid på at finde den autoriserede kloakmester til opgaven.

  4.2/5 - (5 votes)