Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Prisen for den nye sandfangsbrønd variere alt efter hvilken sandfangsbrønd du har brug for, der er nemlig lidt forskellige sandfangsbrønde at vælge imellem og der er forskel på om det er en sandfangsbrønd der skal være foran din kloak eller en sandfangsbrønd der skal være foran din faskine.

  Udover disse er der selvfølgelig også forskel på prisen i forhold til hvor i landet du bor, og der kan også nemt være forskel på timepriserne fra kloakmester til kloakmester.

  Ofte vil du kunne få monteret en ny sandfangsbrønd for omkring 3000 kr. inklusive moms, denne pris er selvfølgelig inklusive brug af maskiner, gravearbejde, tilslutning af sandfangsbrønd mm.

  sandfangsbrønd

  Hvad er en Sandfangsbrønd ?

  En sandfangsbrønd er en anordning der graves ned foran et anlæg som f.eks. dit omfangsdræn, faskine eller din kloak eller lignende, den sikre at alt sand, grus og efterårets blade med mere som bliver ledt, med vandet gennem systemet bliver filtreret fra i sandfangsbrønden. Metoden er ganske enkel, vandet vil løbe igennem sandfangsbrønden men alt sandet og de grovere partikler vil synke ned til bunden, og dermed ikke føres videre med til næste udløb.

  En sandfangsbrønd vil derfor mindske udgifterne til vedligeholdet af de anlæg som f.eks. kloakker og faskiner det er sat foran da sandfangsbrønden vil fjerne risikoen for at de bliver tilstoppede, dermed vil du også have en større sikkerhed mod oversvømmelser pga. tilstopning.

  Endnu en fordel ved sandfangsbrønden er at den også er medvirkende til at forlænge anlæggets levetid, derfor behøves du ikke bekymre dig om udskiftninger af diverse dræn og kloakker de næste mange år.

  Mere info om konceptet

  Sandfangsbrøndens vedligehold

  Selvom sandfangsbrønden mindsker udgifterne til vedligehold af kloak, faskine og lignende, kræver den selv lidt vedligehold. Det er dog noget du selv kan gøre og derfor behøves du ikke at tilkalde en kloakmester til denne opgave.


  Når sandfangsbrønden sortere alt sand, grus og lignende fra regnvandet der kommer igennem, vil alt dette lægge sig på bunden af sandfangsbrønden, derfor har den brug for at blive tømt en gang imellem. Det er heldigvis nemt, du åbner for brønden og ved hjælp af en kloakskovl graver du alt det op der ligger nede på bunden af din sandfangsbrønd.


  Det er også altid en god ide´ lige at tjekke tilstanden på selve sandfangsbrønden når du alligevel er ved at fjerne bundens rester, undersøg om den er hel uden huller eller revner, det kan ske at planterødder får boret sig igennem sandfangsbrønden, eller at frosten har haft mulighed for at lave revner i sandfangsbrøndens bund eller sider.

  omfangsdræn

  Sandfangsbrønd som dit gør det selv projekt

  Det er helt sikkert altid en mulighed at lave en stor del af udskiftningen af sandfangsbrønden selv, du graver den gamle sandfangsbrønd op og sætter den nye ned, måske er der også brug for et ekstra rør når den skal tilsluttes til nedløbsrøret fra huset.

   Du skal selvfølgelig følge din kommunes regler for sandfangsbrønden, og en ting der ikke er muligt selv at gøre er at tilslutte sandfangsbrønden til kloakken, dette er et arbejde der skal foretages af en autoriseret kloakmester.

  Er det et helt nyt sted der skal laves en sandfangsbrønd, bliver gravearbejdet noget større for der skal du grave hele hullet til sandfangsbrønden ud selv, hullet skal være placeret lige neden for nedløbsrøret.

   

  Få et godt tilbud på din sandfangsbrønd

  Som du nok lagde mærke til før, nævnte vi at der er forskel på kloakmestrenes timeløn, så mens du nok ikke kan spare på selve sandfangsbrønden vil det være muligt at du kan finde gode besparelser på lønnen for arbejdstimer.


  Det er selvfølgelig ret tidskrævende at kontakte flere kloakmestre for at høre deres pris på et omfangsdræn, men det behøves du heldigvis heller ikke, i stedet kan du benytte dig af vores tilbud som du kan få gennem vores samarbejdspartner. 

  Vores samarbejdspartner har gjort det til deres arbejdsområde at indhente de bedste tilbud fra håndværkere i hele Danmark, hvilket selvfølgelig også indbefatter kloakmestre, det betyder at de kender vores samarbejdspartner ret godt og ved at de må lægge sig i selen for at finde de gode tilbud frem for at være en af dem der kommer i betragtning til at montere din sandfangsbrønd for dig.


  Klikker du dig videre her fra vores side, vil du komme frem til deres side, hvor du vil se en lille formular du kan udfylde med de væsentlige informationer om den sandfangsbrønd du har brug for.

   Vælger du at udfylde formularen vil den efterfølgende blive sendt ud til forskellige kloakmestre i din omegn, efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige kloakmestre der gerne vil montere din sandfangsbrønd for dig.


  Nu kan du så i ro og mag sidde derhjemme og kigge på de tre tilbud, og se om ikke et af dem passer til dig, det er selvfølgelig helt gratis og aldeles uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud, så er der mod forventning ikke et tilbud der passer, er du altid helt frit stillet til at lede videre efter den rette kloakmester.

  Bedøm artiklen her