Få en pris på
rodfræsning / stubfræsning

Mere info om konceptet

Har du en rod eller en stub der skal fjernes ?

Har du lige været i gang med at få haven sat i stand? Fældet nogle træer og stubbene nu står tilbage som evige minder om det der engang var? Så er det vist nu du har brug for at få lavet en stubfræsning i din have, får du lavet en stubfræsning tager de selvfølgelig også rødderne der tilhører stubben, så på den måde bliver hele dit træ til fortid.

Men det kan også være at du gerne vil have nye ting plantet i din have, men jorden er fyldt med rødder der gør gravearbejdet helt umuligt, skal du grave videre vil det helt sikkert komme til at koste blod sved og tårer for ikke at tale om alverdens tid. Men heldigvis er der gode råd for det, nemlig at få udført en rodfræsning, så din jord bliver let, blød og virkelig samarbejdsvilligt i stedet for, så du nu kan plante alt det du ønsker på meget kortere tid.

Pris for stubfræsning og rodfræsning

Det er altid rart at vide hvad ting koster inden man får lavet en fast aftale om at få arbejdet udført, men uden at kende opgavens omfang er det svært at give en nøjagtig pris. Det der afgør prisen for rodfræsning og stubfræsning, er f.eks. hvor stor stubben er, her måler man stubbens diameter. Det har også en betydning hvor høj stubben er, er den mere end 10 cm i højden skal der mere værktøj med, så den kan blive savet ned til en højde hvor stubfræseren kan klare opgaven. Det har også betydning, hvor stort et område, du ønsker at få lavet rodfræsning i. Og oveni kommer det selvfølgelig også an på hvad firmaet skal have for at udføre arbejdet. Men du kan regne med at en rodfræsnings og stubfræsnings pris starter ved de 400 kroner.

 

Få et godt tilbud på stubfræsning og rodfræsning.

Nu vi ikke bare lige kan give dig en fast pris på at få lavet en stubfræsning eller rodfræsning, har vi heldigvis en anden mulighed for at hjælpe dig. Hvis du klikker dig videre her, kommer du til vores samarbejdspartnere, de er virkelig gode og meget erfarne i at indhente gode tilbud på stubfræsning og rodfræsning. Og det eneste du skal gøre for at få det gode tilbud på stub- eller rodfræsning, er at udfylde den lille formular omkring opgavens omfang, herefter skal du bare vente 2-3 hverdage og så vil du modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige firmaer der gerne vil fjerne din stub eller dit rodnet i haven. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage tilbuddene, og du kan i ro og mag sidde derhjemme, og udvælge hvem du gerne vil have til at udføre opgaven for dig.

Hvornår er det et godt valg med stub eller rodfræsning?

Et af de vigtige tidspunkter at få styr på rødder og stubbe er hvis du Skal have anlagt en ny terrasse, indkørsel, stier, tilbygning eller andet der gerne skulle kunne ligge eller stå plant. Her er det helt sikkert en god ide´ at få en stub eller rodfræsning, med stubbene giver det selvfølgelig sig selv at de skal fjernes. Men hvis der er rødder der vokser nede i jorden under det stykke du har planlagt at du gerne vil have din nye indkørsel, tilbygning eller andet der helst skal ligge lige, er det vigtigt at få bugt med rødderne. Især hvis de kan vokse sig så store at de ville kunne flytte stenene fra dit byggeri, f.eks. er trærødder virkelig stærke, og de vil nemt kunne lave store buler i din indkørsel eller skade fundamentet i din tilbygning. Det er selvfølgelig også en god ide´ at få fjernet stubbe og rødder, hvis du gerne vil have plantet nyt i haven, eller synes det er trist at se på den gamle træstub.

En lille ekstra bonus ved stubfræsning

 Endnu en fordel ved at få lavet en stubfræsning er at stubfræseren laver din træstub om til den fineste træflis så du bagefter har fået dig en hel masse flis, i stedet for en træstub. Træflis er godt at bruge i bedene og under hækken i din have, da det vil hæmme ukrudtet i at vokse op, og også beskytte planterne lidt når frosten sætter ind. Og en ekstra bonus, er at det ser virkelig flot ud med en flis bund under hækken, eller mellem planterne i dit havebed. Er du ikke så glad for træflis, er det også ofte en mulighed at få rod og stubfræsnings firmaet til at tage det træflis, der kom af din træstub med for dig.

Stubfræsning er ikke kun træstubbe.

Det er selvfølgelig ikke kun ved træstubbe du kan få glæde af at få lavet en stubfræsning eller rodfræsning, det er blandt andet også virkelig effektivt til at få ryddet op efter en gammel hæk du har fjernet. Eller et læhegn, buskene i haven eller den gamle bambusplante der har haft sine mange år… kort sagt alt hvad der har vokset og sat sine spor, så det er svært at få plantet noget nyt og dermed genopfriske sin have.