Få en pris på renovering af badeværelse

Mere info om konceptet

Skal du have renoveret dit badeværelse

Har du lige købt et nyt hus, hvor badeværelset bare ikke falder i din smag, eller er dit gode gamle badeværelse ved at være slidt og trist at opholde sig i? eller overvejer du måske at få et ekstra badeværelse i huset, nu hvor børnene er blevet teenagere, og optager badeværelset en meget stor del af tiden? Så er det helt sikkert her du skal læse videre.

Badeværelsets betydning i dag

I dag er badeværelset blevet et af vores vigtigste rum, det er ikke længere et sted hvor vi går ud for at få badet overstået, i stedet er det blevet vores frirum hvor vi har tid til at være lidt alene og gøre noget godt for os selv, ligge en ansigtsmaske, pleje håret med hårkur, bruge lidt ekstra tid på barberingen mm. 

Det er blevet stedet hvor vi kan få lov at nyde freden lidt og hvile hovedet inden en ny dag kommer blæsende med alt dens hektiske fart og mange gøremål og ting der skal huskes… altså medmindre man har teenagere i huset der snart står og banker på døren… 

Så i dag er det også blevet vigtigt hvordan badeværelset ser ud og vi vil ikke længere leve med de brune badeværelses fliser fra 70’erne, i dag må badeværelsets udseende gerne afspejle den ro og følelse af renhed vi får når vi er derude.

Nogle af de ting der er væsentlige at huske når der skal indhentes tilbud på en badeværelsesrenovering, er blandt andet:

 • Hvor mange kvadratmeter er badeværelset på?
 • Ønsker i at udvide eller bevare den nuværende badeværelsesstørrelse?
 • Er det en ny bygning eller en eksisterende bygning badeværelset skal laves i?
 • Er det en totalrenovering?
 • Eller en delrenovering? Hvilke dele skal udskiftes?
 • Skal der installeres nye rør mm.?
 • Hvad er der nu? Og hvad ønsker du i stedet for det der er?
 • Skal der vådrumssikres helt forfra?
 • Er der ønsker om ændret varmekilde f.eks. gulvvarme i stedet for radiator?

Prisen for renovering af badeværelset

Det er umuligt at give en fast pris på dit badeværelsesrenoverings projekt her, da der er mange forskellige ting der spiller ind blandt andet hvor mange m2 vil du gerne have renoveret, hvor meget ønsker du at få lavet? Er det alt gulve inventar vægge mm der skal fornyes eller ønsker du store ændringer som et stort badekar ved siden af bruseren eller noget helt andet? Og hvilke materialer ønsker du at der skal bruges til det? skal der etableres gulvvarme? Hvor i landet er det at ønsker du at få renoveret dit badeværelse, det spiller også ind da det bare er dyrere at hyre håndværkere i Københavnsområdet end det er på Viborg egnen. Og ja vi kan blive ved med at nævne ting der spiller ind, da renovering af badeværelser er fyldt med muligheder og valg der skal træffes.

Men du kan regne med at prisen for renovering af badeværelse vil være omkring 2000 kroner pr m2 – 15000 kroner pr m2 alt efter hvor meget du ønsker at få lavet, her spænder prisen over nye fliser til en langt større renovering af hele badeværelset. Til sammenligning kan du se priserne for et helt nyt badeværelse i eksisterende rum eller et nyt badeværelse i en tilbygning.

 

Nyt badeværelse i eksisterende rum

Ønsker du derimod at få et helt nyt badeværelse i et eksisterende rum i huset, vil prisen stige væsentligt da det også vil omfatte meget vvs arbejde, vådrumssikring mm samtidig med alle de andre udgifter, så her kan du regne med at prisen vil ligge omkring de 30000 kroner pr m2 – 35000 kroner pr m2.

Nyt badeværelse i en ny tilbygning

Faktisk vil det være billigere at lave et nyt badeværelse i en helt ny tilbygning, end det vil være at lave badeværelset i et eksisterende rum i huset, her vil du kunne regne med at prisen ligger omkring de 25000 kroner pr m2 – 30000 kroner pr m2

Få et godt tilbud på badeværelset.

Lige meget om du ønsker at få badeværelset renoveret, få lavet et nyt i et eksisterende rum eller i en tilbygning, er det altid rart at have muligheden for at få et godt tilbud på det nye badeværelse, og oven i også kende den faste pris på badeværelsesrenoveringen eller det nye badeværelse. Klikker du dig videre her, kommer du til vores samarbejdspartnere, som har 20 års erfaring i at indhente tilbud fra håndværkere. Og du har nu også muligheden for at få del i deres indhentning af tilbud, udfylder du formularen på deres side der handler om det badeværelsesprojekt du ønsker at få lavet, vil du indenfor 2 til 3 hverdage, modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige håndværkere der gerne vil lave dit badeværelsesprojekt. På den måde kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge det tilbud der passer dig bedst. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at modtage tilbuddet, men en fantastisk mulighed så man kan få et overblik over priserne og vælge en dygtig fagmand der får opgaven løst, vores samarbejdspartnere sørger altid for at det er gode fagfolk der får tilbud på at byde ind på opgaverne, så det er en lille ekstra garanti til dig.

Hvilke håndværkere kræver det for en badeværelsesrenovering?

Ofte tænker man at man bare lige skal hyre en enkelt håndværker ind til at lave en opgave, og sådan er det også ofte, men en fuld badeværelsesrenovering er en stor opgave, så her kræver det flere forskellige slags ekspertiser.

Er det hele badeværelset der skal have en tur med alt hvad det indebærer skal du bruge en VVS’er til at monterer toilettet, armaturerne, vasken og lægge rørene og lave afløbene.

En murer der kan lægge fliserne, støbe gulvet, vådrumssikre, lave fugearbejdet og pudse væggene.

En elektriker der skal lave, tilslutte og sørge for at alle el-installationerne er som de skal være, og sidder der hvor du ønsker dem.

 En tømrer til at lave loftet og sætte vådrumsgips op

Og sidst men ikke mindst er der maleren til at male vægge og lofter, sætte filt op og spartler ujævnheder ud, så badeværelset får den sidste finish.

Overvejer du at få lagt et gulv i et andet materiale som f.eks. et epoxygulv skal du huske at få en der er certificeret til at lave den slags gulve til at lave gulvet.

Måske skal du kun bruge nogle af håndværkerne til lige dit badeværelse renoveringsprojekt, det kommer helt an på hvad du ønsker at få lavet.

 
Oversigt
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top
  5/5 - (1 vote)