Få en pris på Gulvvarme

Prisen for el gulvvarme vil ligge omkring 430 kroner pr kvadratmeter, dette er dog uden arbejdsløn for gulvarbejdet og elinstallationen.

Montering-af-gulvvarme

Gulvvarme til dit gulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  En af de bedste måder at holde sit hjem varmt på er ved at få indlagt gulvvarme, en af fordelene er at du også ved hjælp af gulvvarmen vil kunne opleve en besparelse på varmeregningen da dit hjem hurtigere vil føles varmere og langt mere behageligt at være i da gulvvarmen altid sørger for at dine fødder aldrig bliver kolde, og vi ved jo at hvis fødderne er blevet kolde er det næsten umuligt at få varmen i resten af kroppen.

  Prisen for at få lagt gulvvarme i dit gulv

  Der er selvfølgelig flere forskellige ting der påvirker prisen på installationen af gulvvarme i dit gulv, det kan f.eks. være ting som hvor stort et areal du ønsker at få lagt gulvvarmen i, om det er vandbaseret gulvvarme eller elvarme du ønsker at få lagt i gulvet, om der er et gulv i forvejen eller om det er et nyt gulv der skal lægges, og prisen på de håndværkere der skal lave din gulvvarme for dig.

  Hvis du gerne vil have lagt et helt nyt gulv og hyre en ind til at installere vandbaseret gulvvarme samtidig med at de skal bryde det gamle gulv op, fjerne det og lægge et nyt gulv vil prisen starte ved de 2200 Kr. pr kvadratmeter. Det kan gøres billigere hvis du selv vælger at bryde det gamle gulv op og fjerne materialerne fra det, men her skal du have fysikken i orden da det er et ret hårdt arbejde.  Hvis du har meget højt til loftet, kan det måske også være en mulighed at lægge vandbaseret gulvvarme i combiplader ovenpå det gamle gulv, det kan give en besparelse på arbejdet, men muligvis også ekstra arbejde da der kan være andre ting der lige skal have en hånd, her tænker vi på dørkarme og lister der skal hæves mm. At hyre en VVS’er til denne opgave vil ofte starte med 1200 kroner pr kvadratmeter.

  En fordel ved vandbaseret gulvvarme er at det er en del billigere at bruge end det vil være med el gulvvarme, så selvom det er billigere at få lagt el gulvvarme end vandbaseret gulvvarme vil det nok være billigere i længden med vandbaseret gulvvarme da elbaseret gulvvarme kan være 2- 3 gange så omkostningsfuldt som vandbaseret gulvvarme. Men derfor skal du nu ikke snydes for lidt om priserne på at få lagt el gulvvarme i dit gulv, det kan jo være at du har solceller der minimerer de omkostninger elforbruget er på. ¨

  Prisen for el gulvvarme vil ligge omkring de 430 kroner pr kvadratmeter, dette er dog uden arbejdsløn for gulvarbejdet og elinstallationen.

  Typisk vil det være en VVS’er der skal lave din gulvvarme, det kan dog være at der skal andre fagfolk ind over som f.eks. gulvlæggere og elektrikere hvis det er elbaseret gulvvarme.

   

  Få din gulvvarme til en god pris

  Hvad enten det er vandbaseret gulvvarme du ønsker eller det er elbaseret gulvvarme du gerne vil have, er det en god ide´ at henvende dig til flere forskellige håndværkere der lægger gulvvarme, for at få deres bud på prisen det vil løbe op i. Forklar dem udførligt om de ønsker du har, og det arbejde der skal bane vejen for dine ønsker, så du kan være sikker på en nøjagtig pris, vi er ret sikre på at du vil blive overrasket over de prisforskelle du vil opleve på din gulvvarme.  

  Få et godt tilbud på din gulvvarme

  Hvis du blev helt træt ved tanken om alle de opkald du skal foretage for at indhente priser på den gulvvarme du gerne vil have, og måske også bliver helt bekymret ved tanken om det så kan nås inden efteråret og kulden rigtigt trænger sig på, har vi her en mulighed til dig du garanteret vil få god gavn af.¨

   Klikker du dig videre her fra vores side, vil du straks komme til vores samarbejdspartners side, her vil du møde en formular du kan vælge at udfylde med alle de oplysninger du har om den gulvvarme du gerne vil have lagt, og det arbejde der skal til for at det bliver som du gerne vil have det.

   Men inden du når så langt vil vi lige fortælle lidt om vores samarbejdspartner og hvorfor det er en god ting at få dem til at indhente tilbuddene, de sidste 20 år har de arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark til dem der har brug for at hyre en håndværker, ret hurtigt blev disse håndværkere klar over at hvis de gerne ville have nogle af alle de gode opgaver de fik tilbudt gennem vores samarbejdspartner, måtte de også give lidt den anden vej hvilket betyder nedslag i priserne, for kun på den måde ville det være dem der blev valgt til opgaven. 

  Derfor har du her muligheden for både at spare på din tid i forhold til at de indhenter tilbuddene for dig og der vil sikkert også være økonomiske besparelser for dig. Har du valgt at udfylde den lille formular vil du efter to til tre hverdage modtage de tre forskellige tilbud på din nye gulvvarme, herefter kan du i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder i din smag, at bestille og modtage de tre tilbud er selvfølgelig helt gratis for dig ligesom du heller ikke forpligter dig til noget, det er blot en god mulighed for hurtigere at komme i gang med at få lavet din gulvvarme.

  5/5 - (2 votes)