Få en pris på et nyt vinylgulv

Dit nye Vinylgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Der er virkelig mange gode grunde til at vælge at få lagt et vinylgulv, man kan alene tage det store udvalg der er i farver, kvaliteter og mønstre der er at vælge imellem og lade sig begejstre over det kæmpe udvalg der er, her er der muligheder for de fineste farver, lige fra naturfarver til de mere farvestrålende kulører, eller du kan vælge vinylgulve der ligner trægulve eller klinker. Men der er meget mere at glæde sig over når det kommer til vinylgulve og det er at det er virkelig dejligt blødt og behageligt at gå på, det har en god isolerende egenskab så du vil opleve rummet det er lagt i som varmere end før. Samtidig har det også en lyddæmpende effekt samt det også er virkelig nemt at gøre rent og du aldrig mere behøves at bekymre dig om gulvet kan holde til at der bliver spildt vand.

  Vedligehold dit vinylgulv

  Det er heldigvis som før nævnt meget nemt at passe vinylgulvet, det skal støvsuges eller fejes og vaskes med helt almindelig sæbe. Kommer der pletter på er det en god ide´ at fjerne dem med det samme så misfarvninger undgås, her kan du bruge vand og rengøringsmiddel eller hvis der er behov for lidt ekstra, kan du bruge sprit eller mineralsk terpentin. Det er også vigtigt at være opmærksom på at vinyl ikke kan repareres eller slibes.

  Prisen for at få lagt et vinylgulv på

  Vælger du at hyre en gulvmand til at lægge dit nye vinylgulv for dig, vil prisen oftest være mellem de 1000 kroner – 1500 kroner pr kvadratmeter, dette er selvfølgelig inklusive alle materialer og de værktøjer der skal til for at lægge gulvet. Og selvom man ved at læse en god guide, og med en del fingersnilde og masser af tålmodighed selv ville kunne lægge vinylgulvet er det bare dejligt når det bliver gjort af en professionel gulvlægger. Her er man nemlig sikker på at vinylgulvet kommer til at ligge helt perfekt og bliver hvor det skal, helt uden man selv mister tålmodigheden og får ondt i knæene af at kravle rundt og lave opmålingerne rundt langs kanten så gulvet får den rette mængde luft ind til væggen som det har brug for, da vinyl godt kan lide at vokse lidt med tiden, så får den ikke den ekstra plads vil vinylgulvet begynde at lægge ujævnt.

  Find den rette gulvlægger til dit vinylgulv

  Når du skal ud for at finde den gulvlægger der skal lægge dit nye vinylgulv for dig, er det en god ide´ at finde frem til flere forskellige gulvlæggere, det er det i hvert fald hvis du gerne vil have muligheden for at spare lidt på prisen, på det nye vinylgulv. Når du har fundet flere gulvlæggere, kontakter du dem med de informationer du har om dit nuværende gulv som f.eks. Antallet af kvadratmeter og hvilken slags gulv du har nu, der er nemlig gulve der egner sig bedre til at få lagt vinylgulv end andre, cementgulve er gode til vinyl mens gulve med f.eks. gulvtæpper eller gammelt vinyl vil der være brug for at få det gamle fjernet så det nye vinylgulv kan komme til sin ret, hvilket vinylgulv du ønsker dig er også en god ting at få med i samtalen, derefter får du gulvlæggerne til at give dig en fast pris på dit nye vinylgulv. Til slut kan du så sammenligne de forskellige priser og vælge hvilken gulvlægger du gerne vil bruge, oplever du at en af priserne ligger meget langt under de andres må du her være opmærksom på om gulvlæggeren er kommet til at underbyde sig selv så meget, at det kan komme til at gå ud over kvaliteten af arbejdet, ligesom det heller ikke er nødvendigt at vælge den dyreste gulvlægger.

  Få et godt tilbud på at få lagt dit nye vinylgulv

  Hvis du også blev helt udmattet ved tanken om alle de gulvmænd du skal finde frem til og kontakte, har du det ligesom mange andre for den slags tager jo tid og i dag er tiden ofte mere dyrebar end de penge der er at spare ved at lave sine forundersøgelser, derfor oplever vi at folk tit vælger det første tilbud de får. Vil du gerne undgå at skulle bruge alt den tid, men stadig gerne vil have muligheden for at forarbejdet bliver gjort godt, har du her en mulighed for at få andre til at indhente priserne for dig. Klikker du dig videre herfra vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, de er virkelig dygtige til at indhente gode tilbud hjem fra forskellige håndværkere i Danmark, heriblandt en del gulvlæggere rundt i landet. At det har været vores samarbejdspartners arbejde i de sidste tyve år, kan ses på historien om den succes de har haft med tilbudshentningen, gennem tiden. Vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side med informationer om dit vinylgulvs projekt, vil du efter to til tre hverdage til gengæld have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere, så tæt på dit nærområde som muligt. Nu kan du i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder helt i din smag, så du hurtigst muligt kan komme til at nyde at gå på dit nye vinylgulv. Det er selvfølgelig helt gratis og aldeles uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud, så her er endelig et tilbud hvor der kun er alt at vinde.

  Bedøm artiklen her