Få en pris på nyt trægulv

Dit nye trægulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når man først begynder at tænke over det, kan man næsten ikke stoppe igen, der er så utroligt mange forskellige gulve at vælge imellem og nøjes man kun med at tænke på udvalget af trægulve er man faktisk lige vidt for med alle de muligheder der er indenfor de forskellige trægulve, er det næsten umuligt at vælge. Måske har du allerede truffet valget om dit nye trægulv, i så fald kan du springe de næste 20 linjer over, for her vil vi kigge lidt på nogle af de mange forskellige muligheder der er indenfor trægulve.

  Træsorterne

  Hvis vi starter med de forskellige slags træ til trægulve, er nogle af de mest populære træsorter Fyr, Bøg, Eg, Ask, Ahorn og Douglas gran men valgmulighederne stopper slet ikke her for der er langt flere muligheder at vælge imellem f.eks. kunne man vælge et gulv i Kirsebærtræ, wenge, Valnød, Pitch Pine, Lærk eller måske det skulle være i Robinie træ?

  Trægulvets mønster

  Når vi så er nået så langt som til at vælge træsorten er det næste der skal tages stilling til, hvordan skal gulvet ligge? Her er der også en hel del muligheder, så det er næsten helt umuligt ikke at få valgt et unikt og smukt gulv til sin bolig, vi kan lige kigge lidt på nogle af valgmulighederne her

  Plankegulv – gulvet der får dit hjem til at se strømlinet ud, de lange brede planker er et gulv der bare aldrig vil gå af mode.  

  Skibsplankegulv – som med plankegulvet er det et gulv der er lavet af lange brede planker, men her er der et lille mellemrum mellem plankerne der er blevet lagt en fuge så gulvet får et mere grafisk og rustikt udtryk.

  Sildebensmønster – dette er endnu en klassiker indenfor trægulve, det er gulvet der får dit hjem til at ligne en million, gulvet der er inspireret af benene i silden, vil altid give dit hjem et varmt og glamourøst udtryk.

  Chevron mønster- dette smukke gulv er den franske udgave af det sildebensmønster vi kender herhjemme, forskellen ligger nok mest i at plankerne i Chevron mønstret er lidt større end i det sildebensmønster vi kender så godt.

  Prisen på trægulvet

  Prisen på dit nye trægulv kommer an på flere forskellige ting som f.eks. hvilken træsort ønsker du at gulvet skal være i? der er oftest stor forskel på de forskellige træsorters pris, f.eks. vil du kunne erfare at et fyrretræsgulv er en del billigere end et gulv i Eg. Hvilket mønster skal det lægges i? det vil være mere omkostningsfuldt at vælge sildebensmønster fremfor plankegulv da det vil tage mere tid at lægge, hvor mange kvadratmeter gulv ønsker du at få lagt trægulv på? og hvad er timeprisen for den gulvlægger du har valgt til opgaven? 

  Der kan faktisk være store forskelle på forskellige gulvlæggeres timepriser og startpriser, men vi kan her fortælle dig at gulvlæggerens timepris oftest vil ligge mellem 350 – 600 kroner pr time inklusive moms. Oveni denne pris skal du så lægge prisen for den træsort du skal bruge. Her kan vi fortælle dig at materialeprisen for et plankegulv vil ligge mellem de 350 – 900 kroner pr kvadratmeter hvis du selv køber gulvet, det kan dog sagtens være at du kan få en lille samlet besparelse hvis du køber gulvet gennem din valgte gulvlægger.

  Få dit trægulv til den rigtige pris

  Når du skal ud for at finde den gulvlægger der skal lægge dit nye trægulv, er det en virkelig god ide´ at finde frem til flere forskellige gulvlæggere der arbejder med at lægge trægulve. Kontakte de forskellige gulvlæggere og her fortælle dem om alle de planer du har for dit kommende trægulv som f.eks. hvilken træsort du ønsker, hvilket mønster det skal lægges i og hvor mange kvadratmeter det handler om, så du kan få gulvlæggeren til at give dig et nøjagtigt prisbillede på opgaven. Bagefter kan du gennemgå alle de priser du har hentet hjem, og se hvilken gulvlægger der lyder som det bedste valg til dit trægulv.

  Få et godt tilbud på dit nye trægulv

  Hvis det med at hente flere priser hjem lyder som en ret omfattende og tidskrævende opgave, kan vi helt sikkert godt følge dig, vi ved nemlig at mange helt giver op på at indhente flere priser da det simpelthen ofte kommer til at tage for lang tid, men det synes vi er alt for ærgerligt for det kan nemt være du går glip af store besparelser ved at takke ja til det første tilbud du får. 

  I stedet har vi en anden mulighed hvor du helt sikkert kan spare på din tid, men også med stor sandsynlighed kan spare på prisen på trægulvet. Klikker du dig videre herfra vores side kommer du frem til vores samarbejdspartners side, de har igennem de sidste 20 år arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark, til glæde for dem der har brug for håndværkerhjælp. 

  Vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side, med de oplysninger der er om det trægulv du ønsker at få lagt vil du efter to til tre hverdage modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere fra dit nærområde, vi tænker du vil opleve at du udover at have sparet på din tid også vil få tilbud der er lidt bedre end dem du selv ville kunne hente hjem da håndværkerne kender vores samarbejdspartnere og ved at de må lægge sig lidt i selen for at være den der bliver valgt af dig til at lægge dit gulv. Når de tre tilbud er kommet frem til dig, kan du gå igennem dem og se om der ikke er et der passer dig godt, vi vil her lige for god ordens skyld tilføje at det selvfølgelig er helt gratis for dig at bestille og modtage de tre forskellige tilbud, og at du selvfølgelig heller ikke forpligter dig til noget.

  5/5 - (1 vote)