Få en pris på et lækkert terrazzogulv

Dit nye Terrazzogulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Det er absolut ikke nogen hemmelighed at vi her hos Bygliga slet ikke kan lade være med at se på billeder af terrazzogulve, alle de variationer det fås i, de farver og de mønstre stopper bare aldrig med at fascinere, det er ikke for ingenting at det er kommet tilbage i moden med den fart det har. Hvis du er så heldig at skulle have lagt et terrazzogulv er du helt sikkert kommet til det rigtige sted, for vi vil nemlig meget gerne være med til at hjælpe dig godt på vej til at få dine terrazzodrømme opfyldte.

  Hvad er et Terrazzogulv

  Når man ser på terrazzogulvet, kan man slet ikke lade være med at tænke på hvad det mon er det smukke gulv er lavet af, og faktisk er det ganske enkelt terrazzogulvet er lavet af marmorskærver altså små stykker afskåret marmor der er blevet rørt sammen så farverne i marmoret bliver godt blandet rundt og derefter blander man et bindemiddel i som er hvid, grå eller en indfarvet cement. Gulvet med mosaik mønsteret stammer fra Italien, men vi har heldigvis kendt til det i mange år herhjemme.

  Prisen på et terrazzogulv

  Prisen afhænger selvfølgelig af antallet af kvadratmeter du ønsker at få lagt et terrazzogulv på, ligesom det også har en betydning hvad gulvlæggeren eller mureren skal have for arbejdet og ofte er der også forskel på priserne alt efter hvor i landet du bor. Men for at gøre en lang historie noget kortere vil prisen på et terrazzogulv ofte starte ved 1250 kroner pr kvadratmeter.

  Vedligehold og rengøring af Terrazzogulvet

  Ofte bliver terrazzogulv lagt på i en 20 millimeters tykkelse så her er der altså noget at arbejde med, skulle det ske at terrazzogulvet får hakker eller misfarvninger i overfladen er det i de fleste tilfælde en mulighed at få slebet gulvet, så det igen fremstår smukt. Skulle der opstå revner i gulvet er det også ofte muligt at fylde revnerne ud igen med en cementblanding som den gulvet har i forvejen, det er dog sjældent at et terrazzogulv revner.  

  Men da terrazzogulve er et af de stærkeste og mest slidstærke gulve du kan få, er det nok ikke de første mange år du får brug for at finde en der kan slibe dit terrazzogulv.

  Du slipper selvfølgelig ikke for at skulle rengøre dit terrazzogulv, men det er heldigvis let at holde rent, det bedste du kan gøre, er at vaske dit terrazzogulv med vand og sæbespåner eller natursæbe, sæbespånerne vil f.eks. sørge for at der bliver lagt en lille hinde over terrazzogulvet så det bliver beskyttet mod hverdagens slid. Du må endelig ikke bruge rengøringsmidler der indeholder kalkopløsende dele da der er lidt kalk i et terrazzogulv og du dermed risikere at opløse dit terrazzogulv.  Det samme gælder selvfølgelig også for rengøringsmidler der indeholder syreholdige og affedtende midler og eddike, for at undgå at der kommer misfarvninger fra kalk på dit terrazzogulv er det en god ide´ altid at tørre efter med en tør klud når der har været vand på gulvet.

  Terrazzogulv og gulvvarme

  Der er mange der spørger om det er muligt at få terrazzogulv og gulvvarme, da et terrazzogulv godt kan føles lidt køligt i sig selv og det er faktisk en mulighed, der er dog nogle ting man skal være opmærksom på og derfor henviser vi til at du får fat på de helt rigtige håndværkere der kan hjælpe med dette projekt, her skal i udover mureren eller gulvlæggeren også have fat på en VVS’er.

  Få dit terrazzogulv til den bedste pris

  Når du skal finde den murer eller den gulvlægger du gerne vil have til at lægge dit nye terrazzogulv, vil du kunne erfare at priserne kan være meget forskellige, dette er fordi der generelt kan være stor forskel som før nævnt på håndværkeres timepriser.  Derfor er det en rigtig god ide´ at finde frem til flere forskellige murer og gulvlæggere der arbejder med terrazzogulve og give dem de oplysninger der er behov for så de kan komme med deres pris på dit nye terrazzogulv. Herefter kan du se tilbuddene igennem og vælge den murer eller gulvlægger der passer bedst til opgaven.

  Få et godt tilbud på dit nye terrazzogulv

  Du kan selvfølgelig også vælge at benytte dig af vores gode mulighed for at få tilbuddene på dit terrazzogulv til at komme til dig, næsten helt uden du selv skal bruge tiden på det, for det kan være ret omfattende selv at indhente de forskellige priser. Hvis du klikker dig videre herfra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, det er et godt sted for dig at havne når du ønsker et nyt terrazzogulv, for i de sidste tyve år har de arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele Danmark, dette gælder selvfølgelig også for dem der arbejder med at lægge terrazzogulve. Håndværkerne kender dem, og de ved at hvis der er dem der skal have muligheden for at få lov til at lave dit terrazzogulv, må de oppe sig lidt og finde de gode tilbud frem, så dette er også en god grund til at bruge vores samarbejdspartner, der er mulighed for både at spare på din tid, men nok også på din pris på terrazzogulvet.

  Sådan får du dine tilbud på terrazzogulvet

  Når du kommer frem til deres side, vil du møde en lille formular du kan udfylde med de nødvendige oplysninger om det terrazzogulv du gerne vil have lavet, husk også at nævne det hvis der skal være gulvvarme så du kan få en VVS´er med til opgaven, når det er gjort vil din opgave blive sendt i udbud hos dem der kan lave dit terrazzogulv. Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige murer eller gulvlæggere der gerne vil lægge dit terrazzogulv for dig, nu kan du så gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder helt i din smag.  Det er selvfølgelig helt gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud på dit terrazzogulv, ligesom du selvfølgelig heller ikke forpligter dig til noget, det er blot en god mulighed.

  Bedøm artiklen her