Få en pris på et sildebensgulv

Godt at vide når du vil have et sildebensgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når vi nævner at du i dag kan få lagt dit nye sildebensgulv til en helt fornuftig pris, er det fordi der i dag er kommet flere muligheder til hvordan gulvet kan blive lagt på, en af de måder der ofte bliver anvendt i dag, er klikløsningen, andre måder gulvet kan blive monteret på, er ved lime det på eller ved at sømme gulvet. Det er stadig ofte i massivt træ som det altid har været, i hvert fald hvis det er den kvalitet du vælger der er også muligheden for at få lagt dit nye gulv som et sildebensparket så alt efter hvad du vælger og hvilken måde du vælger gulvet skal blive lagt på vil 

   

  Hvad er prisen for sildebensgulv

  Prisen for sildebensgulv starter ved 1000 kroner pr kvadratmeter.

  Dit nye sildebensgulv

  Har du også altid drømt om at få et gulv i det flotteste sildebensmønster? Måske overvejer du stadig at få et sildebensgulv? Eller er du måske nået frem til at det er nu det skal ske, du kan slet ikke vente med at få lagt dit sildebensparket? Det er helt sikkert der er ikke mange andre slags gulve der kan slå sildebensgulvet i skønhed, eller vil kunne overgå det i populariteten der aldrig daler, og i dag er det faktisk slet ikke så omfattende en opgave at få lagt som det var i gamle dage, der er kommet mange flere nye muligheder så du vil kunne få dit sildebensparket til en helt fornuftig pris.

   

  Vedligehold dit nye sildebensgulv

  Når du endelig har fået lagt dit sildebensgulv, er det næste spørgsmål hvordan du passer bedst muligt på det? og har du valgt løsningen med et massivt trægulv, er den bedste måde at feje eller støvsuge gulvet helt som normalt, spilder du lidt på gulvet kan du hurtigt lige tørre det op og tørre efter og kun nøjes med at vaske gulvet når det virkelig trænger. Her bruger du så vand med en sæbe der er egnet til netop det gulv du har valgt, man går næsten aldrig galt i byen med en sæbe der er egnet til lakerede trægulve her, sørger du for at vride kluden eller moppen meget hårdt så der ikke kommer ret meget vand på gulvet og for en sikkerheds skyld kan du tørre efter med en tør klud.

  Selvom et sildebensgulv i massivt træ er lavet så det holder i virkelig mange år, kan det selvfølgelig blive slidt og se på og måske have fået hakker og ridser der trænger til en kærlig hånd, når det sker, anbefaler vi at du finder en gulvsliber der kan slibe og lakere gulvet for jer, så kommer det til at se ud som nyt igen.

  Har du valgt at få sildebensgulvet lavet som et sildebensparket er træet lidt anderledes det er lavet af tre lag, hvor det øverste lag er lavet af massivtræ, lagene under dette består oftest af gran eller fyrretræ og herefter spånplade eller krydsfiner. Det er forskelligt hvor tykt laget af massivtræ er på et parketgulv og tykkelsen på dette lag bestemmer hvor ofte det er muligt at slibe gulvet inden det skal skiftes helt, ellers består rengøringen af det samme som ved et massivt trægulv.

   

  Få dit sildebensgulv til den rigtige pris

  Det kan godt svare sig at finde frem til flere forskellige gulvlæggere og fortælle dem om dine gulvønsker, for at få deres bud på den pris de skal have for at lægge dit nye sildebensgulv, så du bagefter kan sammenligne de forskellige priser og se hvem du gerne vil have til at lægge dit sildebensgulv. Der kan nemlig være væsentlige forskelle på de forskellige gulvlæggeres timepriser, som i sidste ende vil kunne spare dig for en stor bid af den endelige regning, for dit nye sildebensgulv. Det er selvfølgelig en ret stor opgave der kan tage en god del af din tid at indhente de forskellige priser, derfor ved vi at mange også vælger at benytte sig af det første tilbud de får så de hurtigt kan komme videre med de andre gøremål der er på listen, derfor har vi herunder en anden mulighed til dig.

  Få et godt tilbud på dit sildebensgulv

  Klikker du dig videre her fra vores side, kommer du frem til vores samarbejdspartners side, de har igennem de sidste to årtier beskæftiget sig med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere rundt omkring i Danmark, dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggerne. Ofte er de tilbud de får hentet hjem fra håndværkerne lidt bedre end dem du selv som privatperson kan hente hjem for her, kender håndværkerne vores samarbejdspartner og ved at de må konkurrere om opgaven med de andre der også byder ind på din opgave. 

  Vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side med informationer om det sildebensgulv du gerne vil have lagt, vil din opgave blive sendt i udbud hos forskellige gulvlæggere i dit nærområde, der er jo ingen grund til at skulle betale en masse ekstra for kørslen. Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere der gerne vil lave dit sildebensgulv, nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre forskellige tilbud og se om ikke der er et af dem der falder i din smag. 

  Hvis du nu tænker på hvad prisen på indhentningen af tilbuddene løber op i og hvad du mon forpligter dig til ved at bestille og modtage tilbuddene, kan vi fortælle dig at det er helt gratis at bestille og modtage de tre tilbud, og at du absolut heller ikke forpligter dig til noget som helst. Det er nemt at sige for oftest er der tilbud der er helt svære at stå for, især med tanken om at du snart kan komme til at nyde dit nye sildebensgulv.

   
  Bedøm artiklen her