Få en pris på et parketgulv

Prisen for dit nye parketgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Da der er mange forskellige kvaliteter indenfor parketgulve, både i forhold til forskellige træsorter men også som i kvaliteten af selve parketgulvet, kan det være svært for os at give dig den eksakte pris for dit nye parketgulv, ok det er faktisk helt umuligt for vi ved jo heller ikke hvor mange kvadratmeter du ønsker at få lagt det nye parketgulv på. i stedet vil vi fortælle dig at timeprisen for en gulvlægger oftest vil ligge mellem 350 – 600 kroner pr time inklusive moms, oveni denne pris kommer så udgifterne til materialer som f.eks. parketgulvet.

  Dit nye parketgulv

  Et parketgulv er en virkelig god løsning, hvis du gerne vil have et trægulv uden at skulle betale med hele din opsparing for at få det, og der er ovenikøbet ingen synlige forskelle på parketgulvet og det massive trægulv. Parketgulvet er lavet af tre forskellige lag, det øverste lag er af massivt træ, så det kommer i alle de gængse trægulve varianter der er mulige, under dette lag vil der ofte være et lag af fyrretræ eller gran og under dette vil der til slut være et lag af spånplader eller krydsfiner.  Med et parketgulv er der mange muligheder, det kan blive lagt som skibsplanker, sildebensmønster, hollandsk mønster, i stave og meget mere så her er der ingen forskel i forhold til trægulvets mange muligheder.

  En god ting at være opmærksom på er at det øverste lag af træ kan have forskellige tykkelser, jo tyndere dette lag af træ er jo mindre holdbart er gulvet på den måde at hvis du vælger et parketgulv med et meget tyndt lag træ vil det ikke kunne slibes nær så ofte, hvis overhovedet som et parketgulv med et noget tykkere lag træ, og kan gulvet ikke slibes når det trænger til det er det kun en udskiftning der kan afhjælpe problemet.

   

  Pas på dit nye parketgulv

  Når du har fået lagt dit nye parketgulv og er begyndt at bruge det kommer du uundgåeligt til at få brug for at holde det rent, det gør du bedst ved at støvsuge eller feje det ved behov, spilder du lidt på gulvet er det bedst at tørre det op og lige tørre efter med en hårdt opvredet klud. En gang imellem har det så også behov for at blive vasket, ikke ret ofte da træ ikke er så glad for vand, her kan du bruge vand med en sæbe der er egnet til lakerede trægulve, vær opmærksom på at vride moppen eller kluden så hårdt op at der ikke kommer meget vand på gulvet, og for en sikkerheds skyld er det en god ide´ lige at tørre efter med en tør klud.

  Men alle gulve bliver jo slidt med tiden, dette gælder også for parketgulve og har du valgt et godt gulv med et tykt lag massivt træ er der her gode muligheder for at finde en gulvsliber der kan slibe og lakere dit gulv for dig, så det kommer til at stå lige så flot som nyt igen.

   

  Få dit nye parketgulv til en god pris

  Som du nok lagde mærke til før, var der en ret stor forskel på timeprisen for gulvlægger arbejdet, og her er det så at det er muligt for dig at spare noget på prisen for dit nye parketgulv. Hvis du finder frem til flere forskellige gulvlæggere, kontakter dem med oplysningerne om dine planer for dit nye parketgulv for dernæst at få deres pris, så kan du til slut sammenligne de forskellige priser og se hvem du skal bruge. Her skal du dog passe lidt på, hvis en af gulvlæggernes prisforslag ligger langt under det de andre gulvlæggere vil have for arbejdet, kan det være fristende at vælge denne gulvlægger, men det billigste er ikke altid bedst. Har en gulvlægger underbudt sig selv kraftigt, kan det ende med at gå ud over kvaliteten af arbejdet når gulvlæggeren må skynde sig ekstra meget for at holde daglønnen hjemme, men det er helt sikkert heller ikke nødvendigt at vælge den dyreste af gulvlæggerne.  

  Få et godt tilbud på dit nye parketgulv

  Måske sidder du nu og er blevet helt træt og en smule modløs ved tanken om alt den tid det kommer til at tage for at finde den gulvlægger der skal lægge dit parketgulv på, ofte oplever vi at folk vælger det første tilbud de får for at spare på tiden i stedet, og det er alt for ærgerligt. Derfor har vi her en mulighed du måske kan bruge i stedet for, nemlig at få vores samarbejdspartner til at indhente priserne for dig, de har i de sidste to årtier arbejdet med indhentning af priser fra mange forskellige håndværkere rundt omkring i Danmark, dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggere. Med de to årtiers erfaring er de blevet virkelig dygtige til at indhente priserne, og håndværkerne som kender dem ved at de må give gode tilbud på opgaverne der bliver udbudt for at de kan komme i betragtning. Vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side, med oplysninger om det parketgulv du gerne vil have en gulvlægger til at lægge for dig, vil din opgave blive sendt i udbud hos forskellige gulvlæggere i dit nærmiljø, der er jo ingen grund til at betale ekstra meget for kørslen. Efter to til tre hverdage vil du så modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere der gerne vil lægge dit parketgulv på for dig, nu kan du så i ro og mag gennemgå de forskellige tilbud og se om ikke et af dem falder helt i din smag. Og hvis du tænker på priser og forpligtelser i forbindelse med at få tilbuddene, kan vi fortælle dig at de er helt gratis at bestille og modtage de tre tilbud og at du selvfølgelig heller ikke forpligter dig til noget.

   Er du mere gør det selv typen ?

  Så er der også masser af muligheder for at selv lave dit nye parketgulv – Du kan bl.a se denne video fra Jem og fix – Der giver et godt indblik i at lægge et parketgulv
   
  Bedøm artiklen her