Få en pris på et lækkert New Yorker gulv

new-yorker-gulv
Prisen på et New Yorker gulv ofte vil starte på de 350 kroner pr kvadratmeter oveni denne pris kommer gulvlæggerens timepris der ofte ligger mellem de 350 – 600 kroner pr time, inklusive moms.

Prisen på dit New Yorker gulv

Har du også overvejet hvad prisen på et New Yorker gulv mon vil være? her kan vi fortælle dig at det afhænger af flere forskellige ting f.eks. hvilken slags betongulv du ønsker at få, hvor mange kvadratmeter gulv du gerne vil have og om der er et eksisterende gulv der skal fjernes først eller om der er et gulv der passer til at få lagt et New Yorker gulv ovenpå. 

Så er der selvfølgelig også gulvlæggernes timepris der har en væsentlig rolle, og denne pris kan nemt være forskellig fra gulvlægger til gulvlægger så det er altid en god ide´ at henvende sig til flere forskellige gulvlæggere for at høre deres bud på en pris for dit nye New Yorker gulv. 

  • Prisen på et New Yorker gulv ofte vil starte på de 350 kroner pr kvadratmeter oveni denne pris kommer gulvlæggerens timepris der ofte ligger mellem de 350 – 600 kroner pr time, inklusive moms.
 

New yorker gulve er et hit

New Yorker gulve bliver mere og mere populært, også i Danmark hvilket der slet ikke er noget at sige til, med det smukke rustikke look passer det perfekt til den danske stil samtidig med at det er et gulv der holder til virkelig meget, ja selv til den danske våde og mudrede vinter kan New Yorker gulvet holde.

 hvis ikke man ønsker det grå betonlook er der også et hav af muligheder for at få et New Yorker gulv i lige den nuance man gerne vil have det, så endnu et plus med et New Yorker gulv er at mulighederne er mange og du kan selv sætte dit personlige præg med den farve og den struktur du vælger til dit nye New Yorker gulv.

Indhent tilbud helt uforpligtende

håndværker med tilbud
Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

Mulighederne til dit new Yorker gulv

Mulighederne til dit new Yorker gulv

Der er flere muligheder når du skal vælge hvordan dit New Yorker gulv skal se ud, før nævnte vi forskellige farver, men det stopper ikke med det, her kan du læse lidt om nogle af de forskellige muligheder.

Designcement Dette gulv der er et selvnivellerende naturprodukt, som består mest ad cement, designcementen kan lægges ovenpå eksisterende gulve hvis disse er lavet af beton, klinker eller epoxy altså overflader der er faste og hårde i forvejen, et trægulv vil f.eks. ikke være egnet da der er risiko for revner i trægulvet som designcementen med tiden kan gå igennem og derved bliver gulvet ujævnt.

 Designcement gulve er velegnede til gulve hvor der er lagt gulvvarme i, samt det er muligt at påvirke gulvets farve da designcement fås i flere forskellige naturfarver, men her vil du også kunne vælge at bruge en epoxy farve så du kan få det lige som du har drømt om.

Microcement kan også lægges ovenpå et eksisterende klinkegulv, det kan bruges på både vandrette og lodrette flader så du kan nærmest få et helt rum i microcement. 

 Microcement er et fleksibelt produkt der sjældent kommer med det samme udtryk to gange, så på den måde er det nemt at få et unikt gulv, det fås med et stort udvalg af farver og der er mulighed for forskellige strukturer, microcement bliver også ofte brugt på badeværelser da det er meget vandafvisende i sig selv.

Andre navne som microcement også går under er f.eks. silkecement, microbeton, polymerbeton og cementmørtel.

Poleret beton her får du det moderne og tidløse udtryk, poleret beton kan dog ikke lægges på et eksisterende gulv så her bliver du nødt til at fjerne det gamle gulv først, eller hvis du er ved at bygge nyt, så er det en god ide´ at tænke dette gulv ind fra starten af. Til gengæld får du et ekstremt slidstærkt og smukt gulv, der alt efter den valgte overfladebehandling kan fås som helt vedligeholdelsesfrit.

Husk at inden for disse forskellige beton varianter er der flere muligheder og det bedste du kan gøre for at finde frem til det du virkelig ønsker dig er at komme i kontakt med en gulvlægger der arbejder i disse materialer og sammen med denne gulvlægger finde den løsning der passer bedst til dig og dine ønsker om et kommende New Yorker gulv.

 

Få et godt tilbud på dit New Yorker gulv

Hvis du gerne vil bruge din tid på andre ting end at ringe rundt til forskellige gulvlæggere fortælle dem om dine planer for et New Yorker gulv for at få dem til at give dig en fast pris på denne opgave, kan vi sagtens forstå dig for tid er en dyrebar ting og der er mange andre opgaver der venter på at blive løst. 

Derfor har vi også en mulighed til dig du måske vil være meget mere glad for, klikker du dig videre herfra vores side kommer du frem til vores samarbejdspartners side. Igennem de sidste to årtier har de arbejdet med indhentning af tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark, for folk der har brug for håndværkerhjælp, dette har resulteret i et hav af glade kunder. 

På deres side vil du se en formular du kan vælge at udfylde med oplysningerne om det New Yorker gulv du gerne vil have lagt, herefter vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere der gerne vil lægge dit New Yorker gulv for dig.

 Nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er et af dem der passer til dig, at bestille og modtage de tre tilbud er selvfølgelig helt og aldeles gratis ligesom du heller ikke forpligter dig til noget, men det er helt sikkert en tidsbesparende måde at få lavet dit nye New Yorker gulv på, og udover det kan der også ofte være lidt penge at spare på den endelige regning da gulvlæggerne her ved at de må konkurrere lidt om prisen for at være den du som kunde vælger.  

5/5 - (3 votes)