Få en pris på nyt linoleumsgulv

Dit nye Linoleumsgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Linoleum er et meget populært valg når det gælder gulve, og det er der meget gode grunde til, det er dejligt og behageligt blødt at gå på, det er lyddæmpende så du lettere kan stå tidligt op uden at forstyrre dem der stadig sover, eller sove længe uden at blive vækket af lyden fra resten af familiens fodtrin. Det er et miljøvenligt valg, da linoleumsgulvet er lavet af naturmaterialer som linolie og harpiks, udover dette er træmel, stenmel, korkmel og farvepigmenter med til at skabe strukturen og farven i gulvet, så det får lige det udseende vi gerne vil have. 

  Hvad er prisen for linoleumsgulv

  Prisen for vil ligge Imellem 500 – 700 kroner i timen for en fagmand at ligge et nyt linoleumsgulv

  Vedligehold dit linoleumsgulv

  Linoleumsgulve er et af de letteste gulve at vedligeholde, det er enormt slidstærkt og kan holde i virkelig mange år, Fejning og støvsugning er nemt og ellers skal det bare have en ugentlig gulvvask med sæbespåner, eller den plejesæbe producenten af gulvet anbefaler som det bedste produkt til dit valgte linoleumsgulv. Sker det at der kommer ridser og små skrammer i gulvet, er det ikke den store katastrofe da linoleummet giver sig med tiden og derfor vil skrammer og ridser forsvinde af sig selv. 

  Kommer der pletter eller mærker på linoleumsgulvet er det en god ide´ at fjerne dem med det samme så der ikke kommer misfarvninger, dette kan du nemt gøre med rent vand og rengøringsmiddel eller hvis der er brug for stærkere midler, kan du vælge at bruge sprit eller mineralsk terpentin. Er dit linoleumsgulv blevet lidt for slidt eller skadet, er der også hjælp at hente her for der vil det være en mulighed at få en fagmand til at give gulvet en afslibning og polere det op igen, så vil det atter fremstå som det smukke linoleumsgulv det var engang.

  Prisen for et Linoleumsgulv

  Hvis du gerne vil have at dit linoleumsgulv ligger helt skarpt lige fra starten og alt er som planlagt, vil vi råde dig til at hyre en fagmand, det er bare så meget nemmere at få en der har gjort det virkelig mange gange før, med den rette viden og uddannelse til at gøre det i stedet for man selv kravler rundt og måler, skærer til osv. Og faktisk er det slet ikke så dyrt at få en fagmand til at lægge dit linoleumsgulv, Prisen vil ligge omkring de 500 – 700 kroner i timen, inklusive materialerne og alt den viden der skal til for at få det nye linoleumsgulv til at ligge helt perfekt.

  Find den rette gulvlægger til dit nye linoleumsgulv

  Da der er forskel på prisen for de forskellige gulvlæggere, vil det altid være en god ide´ at finde frem til flere forskellige gulvlæggere, kontakte dem med de informationer der er brug for i forhold til dit nye linoleumsgulv. Det kan f.eks. være hvilken linoleum du ønsker at få lagt, hvordan det nuværende gulv er og hvor mange kvadratmeter det skal lægges på mm, herefter skal du have gulvlæggeren til at give dig en fast pris på dit nye linoleumsgulv. Til sidst kan du så gennemgå de forskellige priser og se hvem af gulvlæggerne du gerne vil have til at lægge dit nye linoleumsgulv. 

  Her kan det være fristende at vælge den billigste af dem alle, men er prisen meget under de andres kan der være en risiko for at gulvlæggeren er kommet til at underbyde sig selv, og det kan derfor ende med at gå ud over arbejdets kvalitet og dermed dit nye linoleumsgulv du jo gerne skulle glæde dig over i mange år frem. Der er dog absolut heller ikke nogen grund til at vælge den dyreste gulvlægger, det er altid langt bedre at vælge gulvlæggeren med en fair pris der ligger i den realistiske ende.

  Få et godt tilbud på dit nye linoleumsgulv

  Ja, du har helt ret, det er vanvittigt tidskrævende og omfattende at finde frem til alle de forskellige priser fra gulvlæggerne, alt for tidskrævende og ofte giver folk også op efter det første tilbud og vælger at tage det, men det er virkelig ærgerligt for der kunne have været penge at spare. Vil du gerne have muligheden for at spare på din tid og finde en gulvlægger til den rigtige pris, kan du vælge at klikke dig videre her, så du kommer frem til vores samarbejdspartners side. I de sidste to årtier har de arbejdet med at hente gode tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark, så deres kunder kan få en god pris på den opgave de ønsker at få lavet, dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggere. 

  Vil du gerne have del i deres ekspertise har du muligheden for at udfylde den lille formular du møder på deres side, her kan du skrive de informationer du har om dit linoleumsgulv projekt. Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere nær dig, gulvlæggere der gerne vil lægge dit linoleumsgulv for dig. Nu kan du bruge lidt af den sparede tid og i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem passer lige til dig. Det er selvfølgelig helt og aldeles gratis og uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud på lægning af dit nye linoleumsgulv, så er der mod forventning ikke et tilbud der passer dig, leder du selvfølgelig bare videre, men ellers går der ikke længe før du kan nyde livet på dit nye linoleumsgulv.

  Bedøm artiklen her