Få en pris på nyt laminatgulv

Dit nye Laminatgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top
  Når du har besluttet dig for at finde et godt laminatgulv, så har du truffet et valg der giver dig en uanet mængde af muligheder for hvilket et laminatgulv du skal vælge, et laminatgulv er nemlig ikke bare et laminatgulv. I dag kan du nærmest få et laminatgulv i enhver træsort der findes som gulve, og det stopper faktisk slet ikke ved træsorterne men kan også findes hvor det imitere andre former for materialer som f.eks. sten, eller bare har en ensfarvet overflade eller et flot mønster. Og laminatgulvet findes også i virkelig mange forskellige kvaliteter, man kan sige at de laminatgulve der ligger i den dyrere ende har en langt bedre slidstyrke og holdbarhed end de laminatgulve der ikke koster ret meget, faktisk kan de fås helt ned til 60 kr. pr kvadratmeter. Vælger du en bedre kvalitet kan du finde laminatgulve der har garanti på 50 års holdbarhed, hvorimod de billigere maksimalt vil holde i 10-15 år.

  Hvad er et laminatgulv?

  Hvis du også har undret dig over hvad laminatgulvet egentlig består af kan du læse med her, for vi blev selv ret nysgerrige da vi startede med at undersøge mere om laminatgulvets muligheder og anvendelighed. Laminatgulve er faktisk et gulv, der består af flere forskellige lag af flere forskellige materialer, som er smeltet sammen igennem en lamineringsproces. Det indvendig af laminatgulvet, altså det der udgør kernen er oftest lavet af en fiberplade som er fremstillet med en meget høj tæthed, mønsteret på laminatpladen, det der laver laminatpladens udseende er fremstillet af papir hvor mønstret er trykt på, derfor er det muligt at lave laminatplader med så forskellige udtryk som vi kender det i dag. Ovenpå dette papirlag ligger toplaget som oftest består af aluminiumoxid, det er et af de hårdeste materialer der findes i naturen, og derfor giver det laminatgulvet en ekstra stærk slidflade.

  Rengøring og vedligehold af dit laminatgulv

  Faktisk er vedligeholdet af laminatgulvet udelukkende rengøring, da det ikke kan høvles ned eller kan holde til en gulvafslibning, så er man uheldig at gulvet får en skade i form af ridser eller hakker må man skifte den del af gulvet der er skadet. Til gengæld kan du rengøre dit gulv og at feje eller støvsuge er en vigtig del af rengøringen, da du her sørger for at fjerne elementer som f.eks. sten og sand der kan slide gulvet eller give det ridser. Trænger dit gulv til lidt mere end en fejning eller støvsugning kan du også godt give laminatgulvet en gulvvask, her er det dog vigtigt at du er opmærksom på at et laminatgulv ikke er ret glad for vand, så når du vasker det skal det være med en hårdt opvredet klud og efterfølgende skal du tørre det efter med en tør klud så du er sikker på at der ikke lægger vand og ødelægger gulvet. Sæben du kan bruge til at vaske gulvet, er universalrengøringsmiddel der er blandet op efter producentens anvisninger så gulvet ikke får alt for meget sæbe.

  Prisen for at få lagt et laminatgulv

  Da der er så store forskelle på priserne for forskellige laminatgulve, og den endelige pris på dit nye laminatgulv vil afhænge af gulvet du vælger, vil vi nøjes med at give dig de priser du kan regne med at gulvlæggeren skal have for sit arbejde. Ofte vil du opleve at gulvlæggerens timepris oftest ligger mellem de 350 – 600 kroner pr time, dette er selvfølgelig inklusive moms, men uden udgifter til materialerne. Som du kan se variere timeprisen for gulvlæggere en del, og det kan der være flere grunde til som f.eks. hvor i landet gulvlæggeren har sit firma, hvor stor en erfaring gulvlæggeren har og selvfølgelig det gulvlæggerens firma har valgt at timeprisen skal være.

  Få en god pris på at få lagt dit nye laminatgulv

  Nu hvor du ved at timeprisen for gulvlæggere kan svinge så meget, er det også her der er mulighed for at sparre på den endelige regning på dit nye laminatgulv. Hvis du finder frem til flere gulvlæggere, kontakter dem med de informationer der er nødvendige omkring dit nye laminatgulv så de kan give dig en fast pris på det færdigt lagte laminatgulv, derefter kan du så gennemgå de forskellige priser og se hvilken gulvlægger du gerne vil have til at lægge dit nye laminatgulv. Her kan det være fristende at vælge den allerbilligste, men vær opmærksom på hvis prisen ligger for langt under de andre gulvlæggeres priser kan det være at denne gulvlægger har kommet til at underbyde sig selv og derfor må skynde sig alt for meget med dit nye laminatgulv, så det i sidste ende kommer til at gå ud over kvaliteten af arbejdet, der er dog heller ikke nogen grund til at vælge den dyreste gulvlægger til opgaven, det bedste er at finde den gode realistiske pris.

  Få et godt tilbud på dit nye laminatgulv

  Hvis du også synes det lyder lidt for omfattende og alt for tidskrævende at finde flere gulvlæggere som du skal hente priserne hjem fra, har vi en mulighed til dig der betyder at du kan spare på tiden og med stor sandsynlighed også på prisen. Vi kan nemlig sende dig videre til vores samarbejdspartnere der i de sidste 20 år har arbejdet med at indhente gode tilbud fra håndværkere til folk der har brug for håndværkerhjælp, dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggere. Vælger du at klikke dig videre herfra kommer du frem til vores samarbejdspartners side, og vælger du her at udfylde den lille formular du møder med oplysninger om dine laminatgulv ønsker vil dine oplysninger blive sendt ud til forskellige gulvlæggere i dit nærområde. Efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere der gerne vil lægge dit laminatgulv for dig. Og endnu en god ting er at denne mulighed er helt gratis for dig, ligesom du heller ikke forpligter dig til at gøre brug af et af tilbuddene.
  Bedøm artiklen her