Få en pris på et nyt korkgulv

Prisen for dit nye færdigt lagte korkgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Da korkgulve kommer i flere kvaliteter og dermed også flere forskellige priser, og det samtidig afhænger af antallet af kvadratmeter du ønsker at få lagt korkgulv på, vil vi her nøjes med at informere dig om prisen på gulvlæggeren. 

  En gulvlægger vil oftest tage mellem 350 – 600 kroner pr time, inklusive moms oveni denne pris kommer så prisen for materialerne. Som du kan se, er der stor forskel på gulvlæggernes timepriser hvilket kan have flere forskellige årsager, som f.eks. prisen gulvlæggeren og gulvlæggerens firma har valgt, hvor gulvlæggerens virksomhed befinder sig i landet og gulvlæggerens erfaringsgrundlag.

  Dit nye korkgulv

  Der er næsten ingen gulvtyper der vinder så meget frem i dag som korkgulve, det bliver bare mere og mere populært og det er der virkelig gode grunde til at det gør. Først og fremmest er det et virkeligt smukt gulv, det fås i mange forskellige varianter, og det er virkelig behageligt at gå på, og en del blødere end mange andre gulvtyper, hvilket vil belaste din krop mindre når du går og står. Samtidig er det yderst slidstærkt og vil derfor være dit favorit gulv mange år fremover, det er lyddæmpende og så stammer det fra korkegen, et fascinerende træ der bliver mere 300 år gamle og har vokset ved middelhavet de sidste 60 millioner år, og som bonus er det også godt for dit indeklima og mange allergikeres foretrukne gulv.

   

  Vedligehold dit nye korkgulv

  Da korkgulvet er antistatisk og smudsafvisende i sig selv, er det forbløffende let at holde rent så det meste af tiden vil du kunne nøjes med en tør-rengøring, som ved støvsugning eller en tør moppe eller blød kost. Der er dog til tider brug for lidt ekstra og her er det vigtigt at du ikke bruger for meget vand, men i stedet bruger en hårdt opvredet moppe og tørre efter med en tør klud så du ikke risikere at der ligger vand på korkgulvet. Anvend altid et PH neutralt rengøringsmiddel, og spørg endelig gulvlæggeren eller forhandleren hvad der er bedst at bruge til lige netop dit nye korkgulv.

  Få dit nye korkgulv til den rette pris

  Når du skal ud og finde den gulvlægger der skal lægge dit nye korkgulv for dig, og du ved der er så store forskelle på priserne for gulvlæggerne. Er det om at finde frem til flere forskellige gulvlæggere, kontakte dem og fortælle dem alt de har behov for at vide om din planer for et korkgulv for til slut at ende med at få en fast pris på lægningen af dit korkgulv, du kan sammenligne med de andre gulvlæggeres priser. Her kan det altid være fristende at vælge den allerbilligste gulvlægger, men er prisen meget langt under de andre gulvlæggeres priser er der risiko for at denne gulvlægger er kommet til at underbyde sig selv, hvilket så kan komme til at gå ud over kvaliteten af arbejdet da der vil være for stor risiko for stor travlhed for at holde daglønnen hjemme. Men der er absolut heller ingen grund til at vælge den dyreste gulvlægger, den med den mest realistiske og fair pris er oftest det bedste valgt.

  Få et godt tilbud på dit nye korkgulv

  Hvis du syntes det lyder lidt for meget at skulle bruge så meget tid på at hente priser hjem fra forskellige gulvlæggere, og egentlig synes at der kunne være meget andet der ville være bedre at bruge den tid på, men du samtidig ikke har lyst til at falde i hos den dyreste gulvlægger, har vi her en mulighed til dig hvor du kan få det hele uden at bruge meget mere end en lille bid af din tid. 

  Klikker du dig videre her fra siden kommer du frem til vores samarbejdspartners side, de har brugt de sidste to årtier på at hente gode tilbud hjem fra forskellige håndværkere i Danmark, og dette gælder selvfølgelig også for gulvlæggere. En af fordelene ved at bruge vores samarbejdspartner til indhentning af tilbuddene, er at gulvlæggerne ved at de konkurrere med andre håndværkere om opgaven, og derfor ofte vil give et bedre tilbud end uden konkurrencen. 

  Vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side, med oplysninger om det korkgulv du gerne vil have lagt, vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere, fra dit nærområde der gerne vil lægge dit korkgulv for dig. Nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder helt i din smag, og skulle der imod alt vores forventning ikke være det kan du roligt lede videre, for det er både helt gratis og aldeles uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre forskellige tilbud på dit nye korkgulv.  

  Bedøm artiklen her