Få en pris på et lækkert nyt gulvtæppe

Dit nye gulvtæppe

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Der er bare ikke noget bedre end at hoppe ud af sengen, og i stedet for at de bare fødder rammer det kolde gulv, bliver de i stedet mødt af det bløde lune gulvtæppe der lige er blevet lagt på, og er det slet ikke fordel nok så bare tænk på alt det gulvvask du spare, og det er slut med lyden af fødder der klasker ned i gulvet og vækker dig midt om natten, dit hjem vil altid føles rart, varmt og indbydende når du har valgt at få et gulvtæppe og der er kvaliteter og farver for enhver smag der egner sig til ethvert rum. Ja du har sikkert allerede besluttet dig for at få et gulvtæppe inden du kom her forbi, vi er bare så begejstrede for alt det gulvtæpper kan at vi slet ikke kan stoppe med at reklamere for gulvtæppers egenskaber, og vi håber at kunne hjælpe dig godt på vej med det der skal til for at du får drømmen om gulvtæpper opfyldt.

  Vejen til at få det nye gulvtæppe lagt på

  Når du skal have nyt gulvtæppe er der to muligheder den første er at du selv laver alle opmålinger, husk at lægge 10 cm i alle sider oveni målet, dernæst bestiller det tæppe du gerne vil have og til sidst selv lægger tæppet på. Den anden mulighed er at du hyre fagfolk til at lægge gulvtæppet på for dig, det vil spare dig for meget arbejde og dermed også meget tid da gulvlæggere jo nærmest ikke laver andet end at lægge gulvtæpper og andre former for gulve hos deres kunder, ja det er slet ikke nogen hemmelighed hvad vi ville vælge, så ved man nemlig også at gulvet ligger helt som det skal i allerførste forsøg. Men vil du gerne prøve at lægge gulvtæppet på selv, kommer der her en lille guide du kan tage udgangspunkt i.

   

  Guide til at lægge dit nye gulvtæppe.

  Først og fremmest er det vigtigt at det gamle gulvtæppe er fjernet helt, så gulvet der skal lægges nyt gulvtæppe på er helt plant uden nogen form for ujævnheder, og helt rent og fri for støv og diverse.

  Nu starter du med at sætte dobbeltklæbende tape ved rummets endevægge, du må ikke tage tapens beskyttelsespapir af endnu, for først skal du nemlig få gulvtæppet til at ligge helt som du ønsker det skal være.

  Nu ruller du så gulvtæppet ud, så de ekstra centimeter er fordelt ligeligt op ad alle væggene i rummet, det er en god ide´ at sørge for at gulvtæppet ligger helt glat så der ikke er nogen former for ujævnheder i tæppet.

  Når tæppet ligger helt glat, bruger du en hård genstand, det kan være en stærk lineal eller lignende til at presse gulvtæppet ned i den samling der er mellem gulvet og væggene.

  Når hele tæppet ligger helt rigtigt alle steder, husk at tjekke efter igen, begynder du at skære tæppet rent. Du kan her bruge en tæppekniv eller en god hobbykniv, start i det ene hjørne og skær med kniven i en skrå vinkel det overskydende tæppe fra, det er vigtigt at du giver tæppet 1 til 2 millimeter luft ind til væggen hele vejen rundt så der er plads til at det kan give sig lidt, bare rolig du kommer ikke til at se det da det lille mellemrum igen vil blive dækket af fodpanelerne og fejelisterne.

  Er rummet så stort at du skal samle flere tæppebaner er det vigtigt at samlingerne ikke ligger der hvor der er mest aktivitet i rummet, da samlingerne vil være de mest sårbare steder på tæppet. Samlingerne samler du ved at klæbe det dobbeltklæbende tape på, så banerne hænger sammen, her skal du også vente med at fjerne beskyttelsesfilmen, og selvfølgelig huske at lægge banerne så mønstret og strukturen i tæppet passer mellem banerne så samlingen bliver usynlig.

  Når du er helt tilfreds med placeringen af tæppet og de eventuelle samlinger af gulvtæppebaner, og har skåret det pænt hele vejen rundt langs kanterne er det tid til at fjerne beskyttelsespapiret fra tapen, så gulvtæppet bliver tapet fast til gulvet, pres tæppet godt ned på tapen så det sidder godt fast hele vejen rundt og langs alle banesamlinger. Nu er du klar til at sætte fodpaneler og fejelister på igen.

  Prisen på en gulvlægger

  Hvis du er med på den med at hyre en gulvlægger i stedet for selv at skulle bruge det meste af lørdagen … og måske også søndagen på at kravle rundt vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med det også, først og fremmest kan vi fortælle dig at prisen for en gulvlæggers arbejde ligger mellem 350 – 600 kroner pr time, dette er selvfølgelig inklusive moms. Som du kan se, er der en stor forskel på timepriserne og det er her du kan spare på prisen på dit nye gulvtæppe. Først finder du frem til flere forskellige gulvlæggere, du kontakter dem med oplysningerne om det gulvtæppe du gerne vil have, hvilket tæppe hvor mange m2 om gulvet er klart mm og til slut få deres bud på hvad deres arbejde vil koste, slutteligt sammenligner du priserne og ser hvem du gerne vil hyre til opgaven.

  Få et godt tilbud på at få lagt dit nye gulvtæppe

  Hvis du tænker, at det næsten lyder som en lige så stor opgave at finde den rigtige gulvlægger til opgaven som det er at lægge gulvtæppet selv, har du næsten ret. Derfor har vi også en anden mulighed til dig som du måske vil synes meget bedre om, klikker du dig videre herfra siden vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, vi er så glade for dem og de muligheder de har at vi kunne tale om dem meget længe. Men her vil vi dog skåne dine ører og blot fortælle at de med stor succes har arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark i de sidste to årtier, tilbud der er til glæde for folk der har brug for håndværkerhjælp. Vælger du at udfylde den lille formular på deres side med de oplysninger der er om dit gulvtæppe projekt, vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere i dit nærområde, herefter kan du i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke skulle være et af dem der passer til dig. Vores erfaring er at det er der oftest, men skulle der mod forventning ikke være det er der intet mistet for det er både helt gratis og aldeles uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud.

  Bedøm artiklen her