Få en pris på et lækkert fyrtræsgulv

Dit nye fyrretræsgulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Et fyrretræsgulv er et det gode valg hvis du ønsker dig et trægulv i massivtræ, fyrretræ har den smukkeste overflade der slet ikke kan undgå at bringe varme og hygge ind i dit hjem, det er dejligt for fødderne at gå på og det vil aldrig føles rigtigt koldt mod fødderne selv ikke i de kolde vintermåneder. Og som om det ikke er nok gode grunde til at vælge et fyrretræsgulv er det også et gulvvalg der ikke kommer til at ruinere dig ved indkøbet som andre træsorter kan have en tendens til.

  Prisen på dit nye fyrretræsgulv

  Den endelige pris på fyrretræsgulvet afhænger af flere forskellige ting blandt andet har det betydning hvor mange kvadratmeter fyrretræsgulv du skal have lagt, hvilken tykkelse du ønsker at gulvet skal være i, jo tykkere planker du vælger, jo længere vil det være muligt for dig at beholde gulvet, da det ville kunne slibes oftere end et tyndt gulv, prisen for den gulvlægger du gerne vil have til at lægge fyrretræsgulvet for dig mm. Så det er altså ikke muligt for os at give dig en fast pris på dit fyrretræsgulv her, da prisen kan svinge meget ud fra de forskellige valg, men vi kan fortælle dig at en gulvlægger oftest vil tage mellem 350 – 600 kroner pr time inklusive moms for at lægge dit fyrretræsgulv, og at deres priser på træet oftest vil være den samme.

  Få dit fyrretræsgulv til den rigtige pris

  Nu hvor du ved at der kan være ret store prisforskelle på gulvlæggernes timepris, har du garanteret luret at det er her der vil være penge at spare på den endelige pris på dit fyrretræsgulv. Derfor er vores råd at du kontakter flere forskellige gulvlæggere, fortæller dem om det fyrretræsgulv du gerne vil have lagt, blandt andet er det en god ide´ at nævne hvilken tykkelse du ønsker fyrretræsgulvet skal have, hvor mange kvadratmeter det skal lægges på, om der er et gulv i forvejen der skal fjernes først og efterbehandlingen du ønsker. Herefter skal du så have gulvlæggerne til at give dig en fast pris, så du kan sammenligne de forskellige priser du har fået, og træffe dit endelige valg.

  Mulighederne for fyrretræsgulvet

  At vælge et fyrretræsgulv er ikke bare at vælge et fyrretræsgulv, der er flere muligheder i det end det alene, f.eks. er der valget mellem de forskellige efterbehandlinger af gulvet. 

  Fyrretræsgulvet vil fra naturens side med tiden få en gullig kulør i træet, det er en kulør der kan bringe meget varme til hjemmet og ønsker du at dit fyrretræsgulv med tiden vil få den gullige nuance skal du få behandlet dit fyrretræsgulv ud fra det. 

  Vil du derimod gerne have at fyrretræsgulvet bevarer den lyse nuance det har fra starten af er der også muligheder for det, ligesom du også kan gøre det endnu lysere.
  Nogle af alle de forskellige muligheder er blandt andet lak, her er der naturlak og hvidlak, begge varianter kan fås i mat til helblank lak.

  Der er mulighed for ludbehandling, også her er der naturlud og hvidlud, lud består af voks, harpiks, læsket kalk og vand. Når man behandler et fyrretræsgulv med lud, er der brug for lidt ekstra og her er det typiske valg at bruge en sæbe også.

  Olie er også en mulighed her får du også valget mellem naturolie og hvidolie.
  Så som du kan se er der nok af forskellige muligheder i et fyrretræsgulv til at du kan få det gulv du ønsker

  Vedligehold dit fyrretræsgulv

  Det er vigtigt at huske at fyrretræsgulve ikke er ret glade for vand, derfor når du gør rent skal du være opmærksom på at gulvet ikke må komme til at være dækket af vand, vrid kluden eller moppen så meget som muligt og tør eventuelt efter med en tør klud. 

  Kommer der for meget vand på gulvet, kan du opleve at gulvet vil rejse sig og blive ujævnt, når du vælger den sæbe du vil bruge til at vaske gulvet med er det vigtigt at du både vælger en sæbe der er egnet til trægulve, men også tager højde for den efterbehandling du har givet dit gulv. Men oftest vil det være nok at støvsuge gulvet, her er det fint at bruge støvsugeren med de bløde børster fremme på støvsugerens mundstykke, eller du kan vælge at feje med en kost.

  Med tiden vil du kunne opleve at gulvet bliver slidt, måske får det hakker og ridser fra slid mm, skulle det ske er der heldigvis hjælp at hente så dit gulv igen kan blive ligeså flot som da det var nylagt, nemlig ved hjælp af en gulvafslibning, vores bedste råd er at hyre en professionel til opgaven da gulvslibemaskiner er tunge og derfor kan de være svære at styre med stor risiko for dit gulv.

  Få et godt tilbud på dit fyrretræsgulv

  Det er en stor opgave at få indhentet de forskellige priser, der er mange informationer at holde styr på og det tager lang tid, derfor ved vi også at mange opgiver og tager det første tilbud de får, tid er for værdifuldt i dag.

  Derfor har vi her en mulighed til dig så du både kan få dit fyrretræsgulv til den rigtige pris og også kan spare på din tid, hvis du klikker dig videre herfra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side. Vores samarbejdspartner har brugt de sidste to årtier på at hente gode tilbud hjem fra forskellige håndværkere i Danmark, og det gælder selvfølgelig også for gulvlæggerne, de er ret gode til det og håndværkerne kender dem og ved at hvis de vil være dem der bliver valgt til en opgave, må de lægge sig lidt i selen og komme med de gode tilbud for konkurrencen er stor.

  Måden du får dit tilbud på dit fyrretræsgulv

  Når du kommer frem til deres side, vil du møde en formular du kan udfylde med de informationer der er vigtige for dit fyrretræsgulv, herefter vil din opgave blive sendt i udbud blandt gulvlæggerne i dit område. Når der er gået to til tre hverdage, vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvlæggere, der gerne vil lægge dit fyrretræsgulv for dig, nu kan du så i ro og mag sidde og gennemgå de tre tilbud og se om ikke en af dem falder helt i din smag. At bestille og modtage de tre tilbud på lægning af dit fyrretræsgulv er selvfølgelig helt gratis for dig, ligesom det også er helt uforpligtende.

  Bedøm artiklen her