Indhent pris på et epoxy gulv

Dit nye epoxygulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Har du planer om at få et epoxygulv? Hvis du har vil du være glad for at læse med her, for vi er ret begejstrede for epoxygulve og dybt fascinerede af det hav af forskellige farver man kan vælge imellem, farver der strækker sig fra de roligste tonede nuancer til de vildeste pangfarver. Ofte bliver epoxygulve brugt de steder man normalt ville have brugt klinker, som f.eks. badeværelset, entreen, kælderen og køkkenet men det behøves helt sikkert ikke stoppe der, et stuegulv i epoxy kan nemt live hele stuen op og gøre den yderst indbydende, eller soveværelset og børnenes værelser i alle jeres yndlingsfarver og måske et gult gulv i udestuen så der er et sted hvor solen altid skinner, mulighederne er altså næsten alt for mange.

  Hvad er prisen for Epoxy gulv

  Prisen for et Epoxy gulv, vil oftest ligge på de 1200 kroner pr kvadratmeter.

  Fordele ved epoxygulve

  Fordelene ved epoxygulve er ud over det hav af farver du kan vælge imellem, at gulvet bliver enormt modstandsdygtigt overfor slid og udover almindelig rengøring kræver det ikke rigtigt nogen former for vedligehold. Så når først epoxygulvet er færdigt, er det bare at nyde at bruge det uden at skulle bekymre sig om holdbarheden, og om det skal slibes eller pudses.

   

  Rengøring af epoxygulv

  Du kan vælge at feje eller støvsuge gulvet når det trænger til det, epoxygulvet er som førnævnt slidstærkt så det kræver på ingen måde at du passer ekstra på det, når gulvet trænger til lidt ekstra, kan du sagtens vælge at vaske det med vand og almindeligt sæbe. Dog skal du være opmærksom på at du ikke bruger sæber der indeholder natrium og kaustisk soda, da disse ingredienser vil kunne ødelægge overfladen på gulvet, gøre det mere mat og mere modtageligt for skidt og snavs fremover, og dermed også sværere at gøre rent og holde rent.  

  Priser for Epoxygulv

  Prisen for at få et epoxygulv kan godt svinge lidt alt efter hvor i landet du bor, hvor stort et areal du skal have dækket af epoxy, om der skal laves et nyt gulv epoxy skal males på osv. Men for et rent epoxygulv skal du regne med en pris der ligger omkring de 1200 kroner pr kvadratmeter, dette er pga. der både skal base og hærder til gulvet. Vælger du at hyre en fagmand til at lave dit gulv vil timeprisen ligge omkring de 800 kroner pr time.

  Gulve der egner sig til epoxy

  Under epoxyen skal der selvfølgelig være et gulv der egner sig til en sådanne behandling, her er det vigtigt at overfladen er helt plan, så epoxyen ikke kommer til at ligne et rynket gulv. Betongulve, trægulve og parketgulve er gulvtyper der egner sig godt til at få lagt epoxyen på, du kan med fordel give gulvet en slibning inden epoxyen skal på så, gulvet kan få den helt rene og blanke overflade det gerne skulle ende ud i.

  Fagmand eller gør det selv?

  Det er selvfølgelig en ret stor opgave selv at skulle stå med når der skal lægges et epoxygulv, og vi ville til enhver tid vælge at få en fagmand til at lave gulvet for os, så vi er sikre på at gulvet kommer til at stå helt skarpt, at det gamle gulv har været helt korrekt klargjort til epoxy behandlingen og at vi slipper for at komme i nærheden af den ikke hærdede epoxy der i flydende tilstand er temmelig giftigt at få på huden, da det er en form for kunstharpiks.

  Så det er altså ikke fordi man ikke kan gøre det selv, det er mere fordi det i dette tilfælde bare er langt nemmere og ofte bedre at få en fagmand til at gøre det, og dermed er du sikret at gulvet bliver lige som du ønsker det. vil du alligevel gerne gøre det selv, anbefaler vi at du finder en guide der grundigt forklarer hele processen fra starten hvor det gamle gulv klargøres, undersøges for fugt mm til det sidste lag er lagt af epoxyen, sådan en fin trin for trin guide vil nok være bedst.

   

  Find den rigtige pris på dit epoxygulv

  Når du skal ud og finde den fagmand der skal lave dit epoxygulv, er det en god ting at vide at fagfolkene der kan lave dit epoxygulv, kan du finde to forskellige steder, der er gulvfirmaer der laver epoxygulve, ligesom der også er malere der med glæde har kastet sig over epoxymalingen så der er altså flere muligheder du kan vælge imellem. Når du gerne vil have fundet den fagmand der laver epoxygulve til den helt rigtige pris, er det en god ide´ at finde frem til flere gulvfirmaer og malere fra dit område der laver epoxygulve, forklare dem om det gulv du gerne vil have dem til at lave og slutte af med at få dem til at give dig en fast pris på dit epoxygulv, til sidst er det tid til at sammenligne de forskellige priser og finde den du gerne vil have til at lave dit gulv. Det er ikke altid det er den med det billigste tilbud der er den bedste at vælge, det kan ske at håndværkere kommer til at underbyde sig selv hvilket kan resultere i at de må arbejde ekstra hurtigt for at holde dagens indtægt hjemme, hvilket i så fald nemt kan komme til at betyde at det går ud over kvaliteten af arbejdet og dermed kvaliteten af epoxygulvet, men du behøves absolut heller ikke at vælge den dyreste af dem alle.

  Få et godt tilbud på dit epoxygulv

  Bliver du helt træt og stresset bare ved tanken om alle de malere og gulvfirmaer du skal have fat på for at få hentet priser hjem på dit nye epoxygulv? Så kan vi helt sikkert godt forstå dig, for det er lidt af en opgave der nemt kan komme til at spise en god bid, af den i forvejen sparsomme og dyrebare tid. Vi har erfaret at folk ofte ender med at tage det første tilbud de får, hvilket er ærgerligt for der kunne have været mulighed for gode besparelser, ved at forhøre sig hos flere. For at du kan få muligheden for besparelserne samtidig med at du også kan spare på din tid, har vi her en anden mulighed til dig, nemlig at få andre til at hente priserne hjem for dig. Klikker du dig videre her fra vores side kommer du frem til vores samarbejdspartners side, de har brugt de sidste 20 år på at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i Danmark til deres glade kunder, vælger du at udfylde den lille formular du møder på deres side, med oplysninger om det epoxygulv du gerne vil have lavet, vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra de helt rigtige fagfolk der gerne vil lave dit epoxygulv for dig. Nu kan du så i fred og ro gennemgå de tre tilbud og se om der ikke skulle være et af dem der falder lige i din smag, det er selvfølgelig helt gratis og aldeles uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud på dit nye epoxygulv.

  5/5 - (1 vote)