Prisen for et nyt gulv kan du få her
Eksempler på priser for nye gulve
- Parketgulv – 220-650 kr. pr. m2
- Plankegulve – 335-890 kr. pr. m2
- Alm trægulv mellem 430-680 kr pr. m2.
- Linoleumsgulv 275 – 400 kr pr. m2.
- Tommy
- Opdateret februar 27, 2023
- Artiklen kan indeholde reklame
Nyt gulv pris
Hvis du overvejer at få lagt et nyt gulv, er du kommet til det helt rette sted. Vi vil nemlig gerne være med til at hjælpe dig videre, fra overvejelserne til beslutningerne og muligheden for at du hurtigt, kan springe ud i at få lagt et nyt gulv i dit hjem. Og her er det er helt ligegyldigt om du overvejer et nyt trægulv, parketgulv, linoleumsgulv eller et nyt betongulv måske med epoxy, et gulvtæppe eller ja for at sige det kortere, ligegyldigt hvilket gulv du ønsker at få, kan vi hjælpe dig lidt tættere på målet. Og er du i tvivl om valget, er der også en løsning på det, længere nede vil du kunne læse lidt om nogle af de forskellige gulve du kan vælge imellem.
Gulve er trods alt vigtige, det er det der holder sammen på hjemmet, det der byder dig velkommen hjem og gæsterne indenfor, og det første dine fødder møder om morgenen.
Men hvad er prisen for et nyt gulv ?
Okay det kan vi faktisk ikke hjælpe dig med lige her, der er alt for meget der spiller ind for at du kan få den endelige pris, vi kan dog hjælpe dig videre til nogen der vil kunne give dig den helt rigtige pris på et nyt gulv, det kommer vi ind på lige om lidt.
Men først vil vi gerne fortælle dig om nogle af de faktorer der er afgørende for prisen på dit nye gulv, du har sikkert selv gættet dem men det er hvor mange m2 du skal have lagt nyt gulv på, hvilket materiale du ønsker skal være dit nye gulv og hvilken kvalitet du har behov for. Og så er der selvfølgelig også gulvlæggerens timeløn, og da timelønnen altid vil være forskellig fra gulvlægger til gulvlægger, vil du kunne spare på prisen her.
Få en god pris på dit nye gulv
Nu kommer vi til det spændende, det med den rigtige pris på dit nye gulv. Klikker du dig videre her, kommer du ind på vores samarbejdspartneres side, og de har virkelig mange års erfaring i at indhente gode tilbud fra håndværkere, faktisk har de efterhånden 20 års erfaring.
Det foregår på den måde at du udfylder en formular på siden, der handler om det gulv du gerne vil have lagt, herefter skal du bare læne dig tilbage.
For efter et par hverdage vil du så modtage tre forskellige tilbud, fra tre forskellige gulvlæggere der er klar til at rykke ud og lægge dit nye gulv for dig, det er selvfølgelig uforpligtende at modtage tilbuddene, og du kan i ro og mag sidde derhjemme og vælge hvilken gulvlægger du ønsker at bruge til at lægge dit nye gulv. Når du har truffet dit valg, er det bare at tage kontakt og lave en fast aftale, nemmere bliver det altså ikke.
De forskellige gulvtyper.
Hvis du er lidt i tvivl om valget af gulv er der absolut ikke noget at sige til det, for der er et hav af valgmuligheder og bare at kigge på en lille del af alle de valg kan gøre en helt svimmel, men det er også et virkelig spændende projekt at kaste sig selv og sit hjem ud i. Men lad os nu kigge lidt, på nogle af de forskellige gulve og valgmuligheder her.
Trægulv, den gamle klassiker vi bare aldrig bliver træt af at have i vores hjem. Gulvet er så dejligt at gå på, og træet bringer den varme glød ind i vores bolig, og så er der ovenikøbet et hav af valgmuligheder at vælge imellem.
Parketgulv gulvet der er bygget op af træstave, og giver et solidt gulv med masser af spil, fra træet det er lavet af.
Plankegulv med de lange brede planker, et elegant gulv der bare aldrig går af mode, det får dit hjem til at se strømlinet ud samtidig med at det vil skabe struktur i dit hjems udtryk.
Sildebensgulv, det klassiske udtryk vi blandt andet kender fra gamle herskabslejligheder, slotte og herregårde. Et gulv der giver liv og glød, til alle de rum der er så heldige at have sildebensmønstret gulv.
Skibsplankegulv, minder om plankegulvet med de lange flotte planker, men i stedet for at plankerne ligger helt tæt bliver der lagt en lille fuge mellem hver planke, det giver gulvet et mere grafisk og rustikt udtryk.
Og som om det ikke er nok af valgmuligheder, er der alle de forskellige træsorter man også skal vælge imellem. Der er de træsorter vi kender og elsker som Ask, Ahorn, Eg, Bøg, Douglas og Fyr. Og så er der dem vi oftest ikke tænker på som gulve, men det er de nu alligevel fantastisk velegnede til og her tænker vi på Kirsebær, Valnød, Pitch pine, Wenge, Bernstein Robinie, Lærk og Merbau.
Der er sikkert også flere end det, men når vi også lige skal nævne alle de forskellige valgmuligheder der er til efterbehandlingen af trægulvet, ville vi ende med at få den uendelige historie om trægulve, hvis ikke vi stopper os selv.
Efterbehandlingerne er dem der skaber det endelige udtryk for dit trægulv, du kan vælge at lakere det, her er der også et valg mellem natur lak og hvid lak samt forskellige grader af mat til klar lak, dette er den mest holdbare løsning for et trægulv. Så er der muligheden for at oliere det, igen er der forskellige udtryk i olien du kan vælge imellem som natur olie og hvid olie, olien vil give dit gulv en fin silkemat overflade. Og der er muligheden for sæbebehandling, der giver dit gulv en lysere og mere naturlig overflade. Så er der ludbehandlingen, igen et valg mellem natur og hvid lud, lud vil gøre dit trægulv mere ru i overfladen, og dermed fremme det rustikke i træet.
Korkgulve, kork er virkelig på vej frem når det gælder gulve. Overfladen er blødere og dermed lidt mere rart for fødderne at gå på end mange af de andre gulvmuligheder, og med kork får man også mange valgmuligheder for hvordan gulvet skal se ud. Kork er nemt at vedligeholde og så har det en virkelig god holdbarhed.
Gulvtæppe, her er der igen et hav af valgmuligheder, nogle tæpper er tykke og vamsede at gå på, andre er slidstærke, og så er der alle dem der er midt i mellem, og der er et hav af farver du kan vælge i mellem. Så du vil altid kunne finde et tæppe, der passer til det gulv du ønsker dig.
Linoleumsgulv, et godt valg for det er slidstærkt og meget nemt at vedligeholde, og samtidig giver det dig muligheden for at vælge imellem en masse forskellige designs og farver. Bare tænk på det klassiske skakternede gulv, der altid får et rum til at se mere elegant ud.
Betongulv, her er der også mange forskellige muligheder som f.eks. at lade gulvet stå med den rå betonfarve og slibe det op så overfladen bliver plank, så du ender med et New Yorker gulv, eller du kan få male betongulvet med en omgang epoxymaling, så kan du få gulvet til at være lige den nuance du altid har drømt om. Betongulve er ekstremt slidstærke, og så længe det er overfladebehandlet holder det til virkelig meget.
Du kan også vælge at lægge et klinkegulv ovenpå betongulvet, så kan der blive leget med mønstre og udtryk, eller du kan få lagt et flot mosaikgulv.
Laminatgulv, den sidste vi vil nævne her, er laminatgulvet. Det giver dig ligeledes mange muligheder, for at vælge mellem et hav af udtryk og designs til dit gulv. Laminat består af en HDF-plade, hvor der er imprægneret mønsterpapir pålagt en slidstærk overflade, på den måde er det næsten kun fantasien der sætter grænserne for hvordan et gulv kan se ud.
Kan jeg selv lægge gulvet
Det kan du i mange af tilfældene godt, men der er ting du må tage højde for og du må være virkelig god til at lave opmålinger, for det kan være dyrt at tage fejl. F.eks. er det sådan at nogle gulve kan ændre sig i forhold til vejret, temperaturer og luftfugtighed, så det skal man også have med i sine beregninger, så et godt råd herfra er at få en professionel til at lægge dit gulv for dig.
Så har du også en du kan spørge til råds og som kan give dig alt den vejledning du har brug for i forhold til dit nye gulv, og med hjælp fra vores samarbejdspartnere, kan du ovenikøbet få nyt gulv til en god pris. Så kan du også nyde dit nye gulv langt hurtigere, end hvis du selv skal bakse rundt med det hele selv, og der er jo ingen grund til ikke at give sig selv lidt mere glæde, når nu man kan.