Få en pris på
montering af gaskomfur

Montering af gaskomfur

For en førstegangs montering af gaskomfur, vil prisen ofte ligge på 4500 kroner, mens prisen for en genmontering af gaskomfur vil ligge på ca. 1600 kroner. Og prisen på en afmontering af gammelt gaskomfur, oftest vil ligge på 600 kroner.

Montering af gaskomfur

Lidt god info om Nyt gaskomfur

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Måske har du altid brugt gaskomfur og så ved du at der stort set ikke findes bedre måder til at få lavet middagen på, med gaskomfuret styrer du lynhurtigt temperaturen i gryder og pander og undgår nemmere at maden koger over eller brænder på. 

  Det kan også være at du indtil nu har lavet mad på et almindeligt elkomfur og nu gerne vil prøve kræfter med gaskomfuret? Måske er det allerede købt og du mangler kun at få monteret gaskomfuret, før du kan gå i gang med de helt store kokkererings kunstner? 

  Når du først får gang i gaskomfuret, går der ikke lang tid før du ved hvorfor de fleste kokke vælger at arbejde med gas, for slet ikke at tale om den oplevelse du får næste gang din elregning kommer dumpende og den er lavere end den plejer, Elkomfurer bruger oftest en stor del af husstandens elforbrug så derfor er gaskomfuret også billigere i brug.  

  Hvad er prisen for montering af gaskomfur

  For en førstegangs montering af gaskomfur, vil prisen ofte ligge på 4500 kroner, mens prisen for en genmontering af gaskomfur oftest vil ligge på de 1600 kroner. Og prisen på en afmontering af gammelt gaskomfur, oftest vil ligge på 600 kroner.

  Hvem monterer gaskomfuret?

  Når du skal finde den rigtige til at montere dit gaskomfur, er det en VVS’er du skal på udkig efter, måske har du overvejet at kaste dig over opgaven som et hyggeligt gør det selv projekt, men det er desværre ikke en mulighed. At montere et gaskomfur kræver en autoriseret VVS’er da det simpelthen er for farligt og kan ende i meget store ulykker for dig selv og dem der bor tæt på.

   Faktisk må du heller ikke selv afmontere det gamle gaskomfur, hvis du allerede har et, da bare det at fjerne det gamle gasrør kan være yderst risikabelt.

  Pris på montering af gaskomfuret

  Er det første gang du skal have monteret et gaskomfur? Det vil sige du skal have det monteret helt fra bunden, så vil prisen ofte løbe op i 4500 kroner for monteringen og opsætning af den nye måler. 

  Har du tidligere haft et gaskomfur, og bare skal have det gamle skiftet ud med det nye koster selve monteringen af det nye gaskomfur oftest omkring de 1600 kroner. 

  Her skal du dog være opmærksom på at der også er en pris for at få det gamle gaskomfur afmonteret, og prisen her vil typisk være omkring de 600 kroner, oven i priserne kan der komme et beløb for materialer.  

  Forskel på priserne

  Som du nok har bidt mærke i nævner vi kun de omtrentlige priser, og det er der en god grund til nemlig at der kan være store forskelle på de forskellige VVS’ernes prislejer, nogle tager simpelthen en højere timeløn end andre. 

  Derfor er det slet ikke muligt for os at give dig den faste pris, for ikke nok med at VVS’ere i den samme by kan have helt forskellige priser for deres arbejde, men der er også ret store forskelle fra landsdel til landsdel, ofte kan man opleve at en højere efterspørgsel på et håndværk kan få prisen til at stige.

  Find en VVS'er til den bedste pris

  Når du skal finde den VVS’er du gerne vil bruge, til at montere dit gaskomfur, og du gerne vil have det gjort til en fair pris. 

  Så er en af de bedste måder at finde frem til flere forskellige VVS’er, fortælle dem om monteringen af dit gaskomfur, om det er en udskiftning med en afmontering inden eller om det er en helt ny installation der skal til, og derefter få VVS’eren til at give dig en fast pris på hele opgaven.

   Det er selvfølgelig en lidt omfattende og tidsslugende opgave, og ofte ender det med at man bare vælger det første tilbud man får, hvilket er trist for det kunne være her der var sparet penge nok så de første middage på det nye gaskomfur allerede er betalt.

  Få et godt tilbud på montering af gaskomfur

  Heldigvis er der så en anden mulighed du kan vælge at benytte dig af, vi har nemlig vores samarbejdspartnere som vi er ret glade for.

  De er benhårde til at få hentet gode tilbud hjem fra VVS’ere så deres kunder kan få gode muligheder for at spare på både tid og penge, de er så gode til det at det har været deres arbejde i to årtier. 

  Klikker du dig videre herfra vores side, kommer du frem til deres side hvor du vil møde en lille formular du kan vælge at udfylde med oplysninger om dit ønske om at få en montering af gaskomfur.

   Efter to til tre hverdage, vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige VVS’ere, der gerne vil lave din montering af gaskomfur for dig. 

  Nu kan du så i fred og ro gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er et af dem der falder helt i din smag, at bestille og modtage de tre tilbud er selvfølgelig ganske gratis og helt uforpligtende for dig, det er blot en mulighed for at gøre det hele meget nemmere så du i stedet kan bruge tiden i køkkenet med at kokkerere de lækreste retter.

   
  Bedøm artiklen her

  Nemt, hurtigt og 100% uforpligtende

  Du vil blive sendt til en formular, hvor du skal udfylde disse oplysninger:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • En kort opgavebeskrivelse