Maler Odense- Find en lokal maler i dit område

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Odense

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Find en maler i Odense

  Hvis du bor i Odense og har brug for at finde en maler til at male din stue er du kommet til det helt rigtige sted, her kan vi hjælpe dig videre til at finde lige netop den maler der skal male væggene hos dig. Og hvis du bor i omegnen af Odense og mere har brug for at finde en maler der kan male din endegavl, kan du også slappe helt af, for der er selvfølgelig også en maler til dig. Heldigvis er der mange malere i Odense, der er glade for at få lov til at udføre folks maleropgaver, hvilket er rart for så slipper man selv for alt det arbejde med at rense, tape af, male og gøre rent efterfølgende og alt det andet der høre med når der skal males.

  Prisen for en maler i Odense

  Men det er selvfølgelig altid rart at kende lidt til priserne for malerarbejdet, inden man helt har kastet sig ud i at hyre en maler, til at male det hele. Er det måske så dyrt at man må tage en bid ad gangen, eller skal vi nøjes med at spise havregrød resten af måneden? Vi kan dog ikke give dig en fast pris på at få udført din maleropgave her, til det har vi brug for flere informationer om det du ønsker at få lavet, om det skal første gangs males, opsætning af filt inden mm du kan garanteret godt forestille dig hvor mange ting der skal til. Men vi kender heldigvis nogen der kan hjælpe dig med at finde den rigtige pris for den maleropgave du ønsker at få løst, men indtil vi når dertil, kan vi lige berolige dig med at en maler kun koster omkring de 500 kroner i timen og det er inklusive moms, så helt slemt er det altså ikke. Vil du vide mere kan du læse mere omhvad malere koster her

  Find den bedste pris på malerarbejde i Odense

  Når det nu er lidt forskelligt hvad malernes timepriser er, har du muligheden for at spare penge på timelønnen, ved at finde en maler der ikke tager en alt for høj timepris. Den måde du finder det på er ved at spørge forskellige malerfirmaer hvad de vil tage for at lave din maleropgave, det er selvfølgelig en lidt langtrukken affære at skulle finde frem til malerne, få fat på dem hvor der er tid til at snakke og ikke ramme tidspunkter hvor de allerede er ude på en opgave, og huske at forklare helt præcist hvad det er du ønsker at få lavet af dem, og til sidst ende med en fast pris på hele opgaven.

  Få et godt tilbud på malerarbejde

  Vi har heldigvis muligheden for at gøre det nemt for dig, klikker du dig videre her havner du hos vores samarbejdspartnere de er specialister i at indhente de gode tilbud fra håndværkere, heriblandt malere i og omkring Odense. Du kan også få del af de gode tilbud de henter hjem ved at udfylde den lille formular på deres side, herefter vil du indenfor to til tre hverdage modtage tre forskellige tilbud fra tre forskellige malerfirmaer. Herefter kan du i ro og mag sidde derhjemme, og frit vælge hvem du gerne vil have, til at udføre din maleropgave. Det er selvfølgelig helt gratis og helt uforpligtende for dig, at bestille og modtage de tre tilbud, men hvem kan sige nej til et godt tilbud på malerarbejde?