Få en pris på lydisolering af loft

nabo støj
Prisen for lydisolering af loft ligger omkring 2050 kr pr m2 loft

Isoler dig ud af støjproblemer

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Bor du et sted hvor du føler dig forstyrret og generet af overboens hverdags larm? Så er du absolut ikke alene om at have den følelse, i dag er det et stigende problem når man udover de normale lyde som fodtrin og dagligdagslivet skal lægge ører til lydene fra spil, surround anlæg, høj musik og lignende, hverdagen i dag larmer bare mere end den gjorde for 15 år siden. 

  Derfor kan man også ofte opleve at lejlighedernes isolering på ingen måde er tidssvarende i forhold til lyd, så det er oftest ikke fordi at dine naboer larmer usandsynligt meget, det er bare boligerne der ikke har fulgt med udviklingen. 

  Heldigvis er der muligheder for at afhjælpe denne ekstra støj og i stedet få et roligt hjem det er muligt at slappe af i, ved hjælp af lydisolering af dit loft kan du få din egen hverdag tilbage og dermed få forbedret din livskvalitet en hel del.

  Prisen for lydisolering af loft

  Prisen for loftets lydisolering kan vi ikke give dig her, da der er alt for mange ukendte faktorer til at vi ville kunne give dig en reel pris, det prisen vil afhænge af, er f.eks. hvilken slags lydisolering du vælger til dit loft, hvor mange kvadratmeter der skal lydisoleres ligesom det også har en stor betydning hvad håndværkerne der laver lydisoleringen for dig skal have i timeløn mm.

  Få dit loft lydisoleret til den rigtige pris

  Det er dog muligt at få lavet sin lydisolering til en god pris, når du skal finde de håndværkere der skal lave din lydisolering, er det en virkelig god ide´ at ringe til flere forskellige firmaer og håndværkere der arbejder med lydisolering.

   Her skal du fortælle dem om den lydisolering du gerne vil have sat op, om der er en specifik lydisoleringsmetode du allerede har valgt, eller om du gerne vil have deres råd og vejledning med så du får den bedste lydisolering, det er også vigtigt at fortælle dem om omfanget af opgaven som f.eks. antallet af kvadratmeter og om det er en etagelydsisolering med eller uden ekstra loft, eller plader du ønsker at få sat op.

   Efter alle de informationer, er det tid til at de kan give dig deres pris for det pågældende arbejde, så du kan sammenligne den med alle de andre priser du henter hjem.

  Få et godt tilbud på lydisolering af dit loft

  Det er lidt af en opgave at kontakte så mange forskellige lydisolerings firmaer og håndværkere, for at finde frem til dem der har den bedste pris, derfor vil du måske meget bedre kunne lide den mulighed vi her har til dig.

   Klikker du dig videre fra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, og vi tør godt sige at det er det er et af de bedste steder du kan starte med at finde dine håndværkere der skal lave din lydisolering for dig, de har gennem de sidste 20 år arbejdet med at indhente priser fra forskellige håndværkere. 

  Det betyder at du kan risikere at få din lydisolering til en bedre pris end du selv vil kunne finde frem til da håndværkerne kender vores samarbejdspartner og ved at de bliver nødt til at finde de gode priser frem for at komme i betragtning til opgaven. Når du kommer frem til deres side, vil du møde en lille formular du kan vælge at udfylde med de relevante informationer for din loftslydisolering.

  Når formularen er sendt ind, vil den blive sendt ud til forskellige lydisolerings firmaer og håndværkere, herefter vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud på at få dit loft lydisoleret. 

  Nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om ikke et af dem falder i din smag, det er selvfølgelig helt gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud ligesom det også er aldeles uforpligtende.

   

  Måder du kan lydisolere dit loft på

  Der er selvfølgelig flere forskellige måder du kan få dit loft lydisoleret på, her vil vi kigge lidt på nogle af de forskellige muligheder så du kan få et lidt bedre overblik.

  Du kan ved hjælp af papirisolering isolere de hulrum der ligger i etageadskillelsen, er der ikke et hulrum denne papirisolering vil kunne ligge indeni vil det være en mulighed at lægge et ekstra loft under dit loft så der på den måde bliver lavet et hulrum med plads til papirisoleringen.

  Med denne metode kan du også vælge andre former for isoleringsgranulat som f.eks.  træfiberisolering der udover den isolerende og varmebesparende effekt også er yderst velegnet til at lægge en dæmper på støjen, samtidig med at det også er et yderst miljøvenligt valg.

  Det er også muligt at isolere dit loft med plader der bliver sat på det eksisterende loft, dette er også en yderst effektiv lydisolering og her er der også flere valgmuligheder som f.eks. stenuldsplader, troldtekt plader, træbeton eller i nogle tilfælde kan det bedste valg være gipsplader.

  Men der er selvfølgelig flere muligheder for at lydisolere dit loft end dem vi har nævnt og det er samtidig også værd at nævne at du med den rette lydisolering af din bolig vil kunne dæmpe støjgenerne med op til 70 %, derfor er det altid en god ide´ at få gode råd fra professionelle, så du kan vælge den helt rigtige måde at lydisolere dit loft på.

  Andre fordele ved lydisolering af loftet

  En af de helt store fordele du kan komme til at opleve ved en lydisolering af loftet, er at du vil komme til at kunne mærke en besparelse på din varmeregning, det betyder at du kan være så heldig at du med tiden vil have tjent din lydisolering hjem alene på varmebesparelsen.

  En anden fordel er at lydisoleringen oftest virker begge veje, så du slipper også for altid at skulle lægge en dæmper på dig selv, lydisolering er selvfølgelig ikke magisk så du kan høre din musik på ubegrænset lydstyrke, men din egen hverdags støj vil ikke være til lige så stor gene for dine naboer som det måske tidligere har været.

  5/5 - (2 votes)