Få en pris på lakering af gulv

Lakering af gulve

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  En af de bedste måder der er til at passe på gulvene, er ved at give gulvet en god lakering, ofte vil det være trægulve der får sådan en gang lakering, men det kan også være gulve der er lavet af f.eks. beton eller kork. Ofte er det en god ide´ at gulvet får en slibning inden lakken kommer på, så gulvet fremstår i sin pæneste og reneste form inden lakering, og dermed undgår man at lakere ting fast på gulvet man ikke ønsker at bevare under gulvets lak. 

  Prisen for lakering og slibning

  Prisen starter ved de 149 kroner pr kvadratmeter for lakering og slibning af gulvet

  Det er altid en god ide´ at holde øje med gulvets stand, så du hurtigt kan gribe ind og få lidt førstehjælp til dit gulv inden det kommer til at trænge til den helt store tur, dette kaldes en vedligeholdelses slibning med lakering. Prisen vil ofte starte ved de 149 kroner pr kvadratmeter for lakering og slibning af gulvet, men dette er blot en start pris og er afhængig af ting som f.eks. hvor du bor i landet, prisen hos den gulvsliber du vælger at benytte og ofte også antallet af kvadratmeter du skal have slebet, for mange gange har gulvsliberen en startpris der opvejer det hårde arbejde ved at slæbe det ret tunge udstyr frem til og ind i din bolig.

   

  Forskellige lakeringer

  Til trægulve er der flere muligheder for lakeringer der er f.eks. flere valgmuligheder i forhold til om du ønsker en mat lak eller en lak med glans, disse lakeringer spænder fra helmat til helblank så ønsker du et gulv hvor du ikke lægger så meget mærke til lakeringen må du gå efter den matte lak, hvorimod den helblanke lak er en lak du næsten kan spejle dig i.

  Udover disse to muligheder af lak, er der også muligt at vælge mellem en naturlakering eller en hvidlakering

  Har du et korkgulv der skal lakeres, skal du være opmærksom på at det ikke er alle korkgulve det er muligt at give en behandling, er det for eksempel et korkgulv der har en overflade af vinyl, er det ikke en mulighed at behandle med lak. Er det derimod et korkgulv der er ren kork, kan du her få lakeret med en elastisk lak. Her er det selvfølgelig også en god ide´ lige at give gulvet en let slibning der fjerner ridser og urenheder.

  Til betongulve bruges der oftest en epoxy klarlak, til lakeringen af betongulvet, gulvet der også ofte går under navnet et New Yorker gulv.

  Vær sikker på valget

  Hvis du gerne vil være helt sikker på at du vælger den rigtige lak, er vores bedste råd at du inden du beslutter dig kontakter din gulvsliber der vil være den der bedst kan råde og vejlede dig i valget af de helt rigtige produkter ud fra de ønsker du har. Og skal vi være helt ærlige kan det altid svare sig at få dem til at udføre arbejdet, så er du nemlig sikret at det hele bliver gjort på den bedste måde for dig og dit gulv, der er nemlig intet der kan skabe ravage som en gulvafslibnings maskine der løber løbsk.

  Få dine gulve lakeret til den rigtige pris

  Når man skal finde en gulvsliber der kan give gulvet en lakering, vil man kunne opleve at der er forskel på prisen for lakering af gulvet ved de forskellige gulvslibere, derfor er det altid en god ide´ at kontakte flere forskellige gulvslibere, forklare dem om gulvet du ønsker at få lakeret og derefter få gulvsliberne til at give dig en fast pris på arbejdet. Vi ved dog godt at de fleste mennesker har nok af andre opgaver at tage sig af i løbet af en dag, og derfor ender det oftest med at man tager det første og det bedste tilbud der kommer, hvilket er virkelig ærgerligt for her kunne der være mulighed for en god besparelse.

  Få et godt tilbud på lakering af gulvene

  Derfor har vi her en mulighed til dig du vil kunne gøre brug af i stedet for, klikker du dig videre her fra denne side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, og det er helt sikkert et godt sted at havne, hvis man har brug for en håndværker. De sidste 20 år har de beskæftiget sig med at indhente gode tilbud fra håndværkere til dem der har brug for at hyre en, dette gælder selvfølgelig også for gulvslibere der er gode til gulvlakeringer. Hvis du vælger at udfylde den lille formular du vil møde på deres side med oplysninger om det gulv du gerne vil have lakeret, vil du efter to til tre hverdage have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige gulvslibere fra dit nærområde. 

  Du vil udover den tid du har sparet, opleve at der her kan være en ekstra besparelse på gulvlakeringen, da gulvsliberne ved at de skal konkurrere lidt om at blive valgt til opgaven hos dig. Når tilbuddene er kommet frem til dig, kan du i ro og mag gennemgå dem og se om ikke et af dem passer til dine ønsker, det oplever vi heldigvis at der oftest er, men skulle der mod forventning ikke være det er det stadig helt gratis for dig at bestille og modtage tilbuddene på din gulvlakering, ligesom du selvfølgelig heller ikke har forpligtet dig til noget.

   
  5/5 - (1 vote)