Prisen på en kloakspuling

slamsuger igang
En Kloakspuling vil ofte koster over 1000 kr – Men det kan variere efter tidspunkt og hvor i landet du bor.
Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Så snart man tænker på kloakarbejde får man fornemmelsen af en økonomi der smuldrer, det er der faktisk slet ikke nogen grund til for kloakarbejde er ikke dyrere, end så mange andre slags håndværk vi får lavet. Selvfølgelig afhænger prisen af forskellige ting som f.eks. hvor omfattende opgaven er, hvor i landet du bor, hvilken kloakmester du har valgt mm. Men vi kan her fortælle dig at en kloakmesters timeløn oftest ligger omkring de 500 kr. pr time, og prisen for en kloakspuling vil oftest ligge omkring de 1000 kroner pr påbegyndte time. Dette er inklusive timeløn, og den store bil med kloakspulingsudstyret, så det er altså slet ikke så dyrt som man kunne have frygtet, for ikke at sige at det ligger i den helt billige ende af nødvendigheder. Dog er det vigtigt at være opmærksom på at denne pris, er for en kloakspuling indenfor almindelig arbejdstid, er det en akutudrykning på andre tider af døgnet, vil prisen være en anden.

  Kloakspuling - en virkelig god hjælp til din kloak

  Der er bare ikke noget der er mere frustrerende end en kloak der ikke virker optimalt, måske forsvinder vandet langsomt ud af afløbsrøret, måske vil det slet ikke forsvinde så du selv må øse det ud ved hjælp af en spand. Måske oplever du at der kommer underlige lugte fra kloakken ind i din bolig, eller du oplever at kloakken laver underlige lyde enten når du bruger afløbene eller når du mindst venter det.

   

  Hvordan får jeg passet min kloak

  Hvis du bestiller en kloakmester til at komme og lave en kloakspuling af dine kloakker, vil du være virkelig godt hjulpet, ved en kloakspuling får du renset ud i alt det snavs der kan gemme sig i kloaksystemet, og som ofte kan være grunden til at der opstår problemer. Med en kloakspuling får du en helt ren og frisk kloak, og skulle der være andre problemer i kloakken vil de blive meget nemmere at få øje på så de kan blive lavet. Måden man kan se hvor disse problemer sidder, er ved at få foretaget en tv-inspektion af din kloak.

  Nogle af de problemer der oftest opstår i en kloak, er udover tilstoppelse på grund af alt det vi sender gennem kloakken, problemer som f.eks. revner og utætheder hvilket nemt kan blive en åben invitation til rotterne i omegnen. Derfor er det altid meget vigtigt at få lavet revnerne og utæthederne, ved hjælp af kloakspulingen kan det blive meget nemmere at få øje på de begyndende problemer, inden der opstår mere besværlige problematikker i kloakken. En anden ting der også ofte kan være et problem, er rødderne fra træer i området, da de i nogle tilfælde vil kunne grave sig igennem og ind til kloakken, det er også en god ide´ at få stoppet røddernes invadering og få repareret hullerne.

  Hvornår er det en kloakspuling der er brug for?

  Når dit toilet er stoppet, oftest vil problemet her være i kloakken, og en kloakspuling vil derfor være en oplagt løsning.

  Det stoppede afløb, her tænker vi afløb fra køkkenvasken, bruseren, badekarret, badeværelsesvasken mm. Det er bare så frustrerende når hele badeværelset er svømmet over inden shampooen er skyllet ud af håret, så her er en kloakspuling også en virkelig god hjælp, langt bedre og mere effektivt end mange af de gængse håndkøbsmidler.

  Når vasken er stoppet, her prøver du garanteret alle de gamle husråd af først, men er der ingen af dem der virker, er det også her en kloakspuling der vil kunne afhjælpe problemet.

  Og så er der selvfølgelig også muligheden at få en forebyggende kloakspuling, så problemerne ikke kommer til at opstå, men det hører ind under vedligehold der kommer lidt længere nede.

  Vedligehold din kloak

  Det sker ikke ret tit at vi tænker på kloakken, for det hele fungerer jo og er en normal del af hverdagen der oftest passer sig selv, altså lige ind til den ikke gør så kan det pludseligt føles meget presserende at få taget hånd om sine kloakproblemer, men faktisk ville det bedste være at vedligeholde kloakken så der aldrig kommer til at opstå nogle af de problemer.

  Først og fremmest er rådet at få efterset kloakken en gang hvert tredje år, dette kan din kloakmester være behjælpelig med, og en kloakspuling i ny og næ vil helt sikkert også være meget gavnligt i forhold til bevaring af kloakken så den altid fungere optimalt.  Men der er også ting du selv ville kunne gøre for at hjælpe din kloak, nemlig altid at tænke på hvad du sender igennem. Undgå at skylle andet end toiletpapir ud i toilettet, vær opmærksom på at der ikke må komme for fedtholdige ting igennem afløbet i vasken, det er selvfølgelig umuligt helt at undgå fedt i vaskens afløb men her kan du skylle efter med meget varmt vand, og tilsætte lidt opvaskemiddel der opløser fedtet i rørene.

  Og sidst men ikke mindst, vær opmærksom på din kloak oplever du at noget begynder at blive anderledes som at vandet forsvinder langsommere, at det er blevet svære at skylle ordentligt ud i toilettet eller lydende i rørene ændre sig? Så tilkald endelig en kloakmester til et lille eftersyn, så problemet kan stoppes inden det helt opstår, oftest er det kun en lille kloakspuling der skal til, så er alt godt igen.  

  Få kloakspulingen til den bedste pris

  Når du skal ud for at finde den kloakmester der skal lave din kloakspuling for dig, vil det bedste være at kontakte flere forskellige kloakmestre, så de kan give dig deres pris for en kloakspuling. Det er selvfølgelig vigtigt, at du fortæller dem udførligt om problemets omfang, så du ud fra det kan få den helt rigtige pris for deres kloakspuling. Når du har været rækken igennem, kan du sammenligne de forskellige priser og træffe dit valg ud fra det, der er nemlig kloakmestre der tager mere for en kloakspuling end andre, fordi der ikke er nogen enslydende pris for en kloakmesters arbejde.

  Få et godt tilbud på en kloakspuling

  Hvis ikke det opståede kloakproblem, er helt akut og kræver en nu og her udrykning, vil du måske kunne lide den mulighed der kommer her. Det er en mulighed hvor du for det første kan spare på alt den tid, du ellers ville skulle bruge på at indhente priser på kloakspuling, og for det andet er der også en mulighed for at du vil kunne få et godt tilbud på en kloakspuling. Klikker du dig videre her fra vores side, vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, i to årtier har de arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele landet, så dette gælder altså også for kloakmestre der kan lave en kloakspuling. Kloakmestrene kender vores samarbejdspartnere, og de ved at hvis de gerne vil komme i betragtning til din kloakspuling, må de lægge sig lidt i selen for at finde de gode priser frem på kloakspulingen. Derfor er det muligt, at de vil kunne finde bedre priser end du selv har muligheden for, vi siger ikke at det sker hver gang men chancen for det er ret stor.

  Når du kommer til deres side, vil du se en lille formular du kan vælge at udfylde med informationer om den kloakspuling du gerne vil have udført, når du er færdig med at udfylde formularen, vil din opgave blive sendt ud til forskellige kloakmestre i dit nærområde, der kan foretage en kloakspuling for dig. Det betyder at du efter to til tre hverdage, vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige kloakmestre der er klar til at give din kloak en kloakspuling, nu kan du så sidde derhjemme og gennemgå de tre tilbud i dit helt eget tempo og se om ikke et af dem passer til dine ønsker. Det er selvfølgelig helt gratis for dig at bestille og modtage de tre tilbud på kloakspulingen, ligesom du heller ikke forpligter dig til noget undervejs.


  5/5 - (3 votes)