Få en pris på
kloakarbejde

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Når du har brug for at få lavet kloakarbejde

  Oftest er kloakken ikke noget vi skænker mange tanker, hvilket egentlig er lidt ærgerligt, for den gør virkelig vores dag så meget lettere. Tænk hvis alt det vand vi brugte i huset skulle bæres udenfor og tømmes der, toilettet ikke fungerede som det gør i dag men i stedet var som i gamle dage hvor toilettet var en ”træstol” der stod ude i gården, med en spand under der skulle tømmes jævnligt så man selv kunne holde ud at være der. Og sådan kunne vi nemt fortsætte, men det korte af det lange er at hvis du oplever at din kloak ikke fungerer helt som den skal, kan du garanteret godt nikke genkendende til alle de grunde der er til at man skal værdsætte sin kloak meget mere i hverdagen.

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave - Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Prisen for kloakarbejde

  Der er selvfølgelig forskellige priser på forskelligt kloakarbejde, alt afhænger jo af tiden der skal bruges, hvilket udstyr og hvilke materialer der er brug for til opgaven, og hvor meget din kloakmester tager i timen, en helt nøjagtig pris vil vi altså ikke kunne give dig her. Til gengæld kan vi give dig lidt idéer om de forventede priser, på nogle af de mange forskellige slags kloakarbejde en kloakmester laver, og vi kan sende dig videre til dem der kan indhente gode priser for kloakarbejde til dig.

  Først og fremmest kan vi fortælle dig at en kloakmesters timeløn oftest vil ligge omkring de 500 kroner pr time, inklusive moms, så det er slet ikke så dyrt som man kunne have frygtet.

  Har du fået brug for en slamsuger vil prisen for dette ofte ligge på 1000 kroner pr time, dette er selvfølgelig inklusive moms og kloakmesterens timeløn, dog er det kun prisen for en slamsugning i dagtimerne, er problemet opstået uden for almindelig arbejdstid og kræver en akut udrykning vil der komme et tillæg for dette oveni prisen.

  Prisen for en kloakspuling ligger oftest også omkring de 1000 kroner pr time, inklusive moms og kloakmesterens timeløn, og ligesom med slamsugningen vil en udrykning udenfor almindelig arbejdstid betyde et ekstra tillæg på prisen.

  Prisen for en tv-inspektion af din kloak vil oftest starte ved 1200 kroner, en tv-inspektion tager som regel længere tid end 1 time, og ofte vil der være tale om flere timer.

  Prisen for installering af en rottespærring svinger en del, du vil kunne finde priser mellem 2500 kroner og 5000 kroner for et rottespær inklusiv installering, så dette er helt sikkert en god grund til at hente flere priser hjem på kloakarbejdet.

  Hvis du har planer om at få lagt et omfangsdræn vil du kunne regne med at alt efter opgavens omfang, som dybden der skal graves i og hvilken slags jord der er, så vil det koste mellem 5000 og 10.000 kr. pr meter.

  Prisen for en separatkloakering vil oftest ligge mellem 30.000 – 50.000 kroner, igen afhænger prisen af flere forskellige faktorer så det er altid godt at få indhentet forskellige tilbud, det er set at prisen er røget helt op i 105.000 kroner.z

   

  Pas godt på din kloak og afløb

  Hvis du gerne vil passe på din kloak, og dine afløb er der heldigvis flere måder, du kan gøre det på. Først og fremmest er det vigtigt at passe på hvad du skyller ud i toilettet, alt andet end toiletpapir høre hjemme i skraldespanden for der er alt for stor risiko for at toilettet stopper, hvis du bruger den som din skraldespand.

   Det er også vigtigt at du sørger for at rense håret op fra afløbet i bruser og badekar, det kan være lidt af en knap så behagelig overraskelse, hvor meget der kan klumpe sig sammen dernede i afløbet. Ligesådan er det vigtigt at sørge for at du ikke hælder for meget fedt i køkkenvaskens afløb, der er bare intet som fedtet fra julemaden og lign. der kan stoppe en kloak til, det er selvfølgelig umuligt helt at undgå fedt i afløbet men her kan meget varmt vand tilsat lidt opvaskemiddel hældt i afløbet hjælpe på det. 

  Det er også altid en god ide´ at lægge mærke til om der er ændringer i din kloak, f.eks. hvis vandet løber for langsomt ud? Det kan også være at vandet der løber ud gennem et afløb, dukker op i et andet afløb, måske er din kloak begyndt at bøvse eller sige andre uventede lyde? Mm. Så er det nu det er et godt tidspunkt at få tilkaldt en kloakmester der kan lave et kloakeftersyn i din kloak, så det ikke ender ud i et alt for stort kloakarbejde. Faktisk er det også en god ting at få en kloakmester til at give din kloak et eftersyn med jævne mellemrum, så ethvert problem ville kunne blive taget i opløbet, og dermed aldrig komme til at give dig store kloakproblemer i hverdagen.

  Det mest almindelige kloakarbejde.

  En kloakmester har mange forskellige opgaver, flest af dem handler om kloakarbejde dvs. alle de opgaver der er forbundet med at udføre, vedligeholde og foretage reparationer af alle kloakrør og afløbsinstallationer. Kloakmesteren foretager også slamsugninger og kloakspulinger og laver ligeledes alle installationer til spildevand, regn- og drænvand. Er der brug for at få lavet en brønd er det også oftest et arbejde kloakmesteren udfører, ligesom kloakmesteren også laver installationer som nedsivningsanlæg og samletanke, omfangsdræn mm.

  Find den bedste pris på kloakarbejde

  Som du nok kan se og som vi også skrev, er det svært at give nøjagtige priser på kloakarbejde, og der er også nogle ting hvor prisen svinger så meget for den enkelte opgave, at det helt sikkert gør det at se sig grundig for når der skal vælges kloakmester til en virkelig god ide´, så du ikke kommer at betale overpris for kloakarbejdet.

   En god måde du kan få dit kloakarbejde lavet til den bedste pris, er ved at henvende dig til flere forskellige kloakmestre, forklare dem om det kloakarbejde du gerne vil have lavet, husk at forklare det i detaljer alt efter hvilken slags kloakarbejde der er tale om, så du kan få de forskellige kloakmestres faste bud på prisen for deres arbejde. Bagefter kan du så gennemgå de forskellige priser du har fået, og ud fra dem beslutte dig for, hvilken kloakmester du skal bruge.

  Få et godt tilbud på kloakarbejde

  Vi ved godt at det tager lang tid at få indhentet alle de priser fra forskellige kloakmestre, og tid er slet ikke det de fleste har mest af, derfor ved vi også at det ofte sker at man bider i det sure æble og takker ja til det første og bedste tilbud man får fra en kloakmester, også selvom det måske lyder uhørt dyrt. Derfor har vi her en anden mulighed til dig, en mulighed der garanteret kan spare dig for meget tid, sikre dig at du ikke bliver nødt til at takke ja til det første og det bedste tilbud du får fra en kloakmester, samtidig med at der også er en ret god mulighed for at kunne spare lidt ekstra på regningen for kloakarbejdet. Klikker du dig videre her fra vores side, vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, og det er slet ikke et dårligt sted for dig at havne hvis du har brug for at få lavet kloakarbejde. Vores samarbejdspartner har nemlig arbejdet med at indhente gode tilbud fra forskellige håndværkere i hele landet i de sidste tyve år, det vil sige at håndværkerne kender vores samarbejdspartner og derfor ved at de må finde bogen frem med alle de gode tilbud, for at kunne komme i betragtning til at lave dit kloakarbejde for dig.

  Vejen til de gode tilbud på kloakarbejdet

  Når du er på vores samarbejdspartners side, vil du se en lille formular du kan vælge at udfylde med de vigtige informationer om det kloakarbejde du gerne vil have udført af en kloakmester. Vælger du at udfylde den lille formular, vil din opgave blive sendt ud til forskellige kloakmestre og der efterfølgende gå to til tre hverdage hvor du så vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige kloakmestre, der gerne vil lave dit kloakarbejde for dig. Nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er en af dem der passer til det du ønsker dig i forhold til udføringen af dit kloakarbejde, det er selvfølgelig helt gratis at bestille og modtage de tre tilbud på kloakarbejdet, ligesom du heller ikke forpligter dig til noget, det er blot en god mulighed for snart at få dit kloakarbejde lavet til den rigtige pris, uden du selv skal bruge for meget tid på opgaven.  
   

  5/5 - (3 votes)